Vriendschappelijke wedstrijden tickets, hoe kom je daaraan. Het Nederlands elftal komt tegenwoordig uit op drie toernooien. Het gaat hier om het WK en EK (inclusief kwalificatiewedstrijden) en de Nations League.

Direct Bestellen

Hierdoor is de speelkalender van het Nederlandse team al behoorlijk vol maar toch is er vaak ook nog ruimte voor een aantal vriendschappelijke wedstrijden. Deze zijn de afgelopen jaren wel iets teruggelopen door de komst van de Nations League. Wil jij een oefeninterland bezoeken? Lees dan op deze pagina hoe je kaarten koopt.

Oefeninterland kaarten kopen

Over het algemeen zijn kaarten voor oefeninterlands makkelijker verkrijgbaar dan WK of EK kwalificatiewedstrijden of tickets voor de Nations League. Dit komt omdat er simpelweg minder op het spel staat. Vaak probeert de KNVB uitdagende tegenstanders te zoeken waardoor oefeninterlands een mooie kans zijn om internationale sterren in actie te zien.

Op de website van OnsOranje kan je het wedstrijdschema van het Nederlands elftal vinden. Met een Oranje ClubCard maak je de meeste kans op kaarten voor het Nederlands elftal. Mocht jij meerdere wedstrijden van het Nederlands elftal willen bezoeken dan doe je er goed aan om een ClubCard te bestellen.

Direct Bestellen

Mocht jij niet in aanmerking komen voor kaarten en/of de wedstrijd zijn uitverkocht dan kunnen voetbalticketorganisaties vaak nog helpen.

Een partij die losse tickets aanbiedt is Voetbalticketshop. Zij leveren voetbaltickets voor tal van wedstrijden in binnen-en buitenland. Vaak hebben zij nog kaarten of contacten om kaarten te regelen voor uitverkochte wedstijden. Neem eens een kijkje op hun website. Mocht jouw wedstrijd niet in het aanbod staan dan kan je altijd informeren naar de mogelijkheden door een offerte aan te vragen.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Interlands van het Nederlands elftal bezoeken