Je wilt AC Milan tickets kopen. Na tien jaar zonder titel werd AC Milan het afgelopen seizoen weer kampioen van Italië! Mede door het recente succes staat een wedstrijd van AC Milan bezoeken weer hoog op de wensenlijst van veel Nederlanders.

Direct Bestellen

AC Milan is een grote club met een roemrucht verleden waar grote Nederlandse voetballers aan hebben bijgedragen. Frank Rijkaard, Marco van Basten en Ruud Gullit behaalden vele successen. In de jaren erna speelden onder andere Klaas-Jan Huntelaar, Edgar Davids, Nigel de Jong en uiteraard Mister Champions League, Clarence Seedorf, voor de club.

AC Milan tickets kopen

AC Milan tickets zijn eenvoudig online te bestellen via verschillende voetbalreisorganisaties. Wanneer je enkel losse AC Milan tickets wilt kopen dan is mijn advies om dit te doen bij Voetbalticketshop. Deze organisatie biedt AC Milan tickets aan voor alle thuiswedstrijden. Wanneer je bij Voetbalticketshop bestelt kan je zelf aangeven welke categorie tickets je wilt. Ook kan je gegarandeerd minimaal met zijn drieën naast elkaar zitten.

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Mocht jij direct ook je hotel willen boeken dan raad ik aan om te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Number 1 heeft AC Milan voetbalreizen bestaande uit AC Milan kaarten en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt. Ook hier kan je zelf aangeven welke categorie tickets je wilt en zit je gegarandeerd tot minimaal drie personen naast elkaar.

Voor het boeken van je overnachting kan je kiezen uit een aantal hotels. Wanneer je boekt via Number 1 is je ontbijt in het hotel altijd bij de prijs inbegrepen.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Direct Bestellen

Door het grote stadion en de vele verschillende plekken lopen prijzen sterk uiteen. Mijn advies is iets duurdere AC Milan kaarten te kopen omdat de plaatsen bovenin het stadion wel erg ver van het veld zijn.

Let op! In Italië wordt zowel bij het kopen, als bij het betreden van het stadion, naar je legitimatie gevraagd. Zorg er dus voor dat je bij je wedstrijdbezoek deze bij je hebt”. Ik heb mensen toegang tot het stadion geweigerd zien worden omdat naam op het ticket en legitimatie niet overeen kwamen!

AC Milan Stadion – San Siro

AC Milan speelt haar thuiswedstrijden in het legendarische San Siro. Dit stadion delen zij samen met stadsgenoot en rivaal Internazionale en is gebouwd in 1925. Dit prachtige stadion heeft een capaciteit van 80.000.

Persoonlijk vind ik dit één van de mooiste stadions waar ik ooit ben geweest. Ik raad dan ook absoluut aan een keer een wedstrijd in dit stadion te bezoeken!

Vervoer naar het stadion

In de buurt van het AC Milan stadion liggen vele metrostations. De dichtstbijzijnde is San Siro: Stadio. Toch is mijn advies is om uit te stappen bij de halte Lotto en vandaar te lopen door de wijk naar het AC Milan stadion.

Tips voor AC Milan

Wanneer je bij halte Lotte uitstapt is het nog een klein halfuur lopen naar het stadion. Dit is een leuke route door de vele voetbal-gerelateerde graffiti. Zo kom je allerlei cartoonachtige portretten van spelers en bekers tegen. Het is leuk om je vrienden te overhoren wie zij herkennen.

Direct Bestellen

Verder is er rondom het stadion niet heel erg veel te doen. Er is een kantine waar je een drankje kan doen maar verwacht hier niet te veel van. De Italiaanse fans komen voor de wedstrijd en minder voor zaken eromheen zoals we dat bijvoorbeeld in Nederland, Duitsland en Engeland kennen.

AC Milan Voetbalreis

Een AC Milan voetbalreis is een must voor voetballiefhebbers. San Siro is een magisch stadion wat je een keer gezien moet hebben. Daarnaast is de sfeer bij AC Milan behoorlijk goed en zit het stadion de laatste jaren ook weer steeds voller.

In Milaan zelf is uiteraard ook voldoende te doen om je te vermaken. Er zijn voldoende bezienswaardigheden, barretjes, restaurants en discotheken om een perfect vriendenweekend te hebben.

Een AC Milan voetbalreis is dan ook absoluut in aanrader.

Direct Bestellen

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!