Je wilt AC Milan tickets kopen. Na een aantal mindere jaren is AC Milan weer op de weg naar de Italiaanse top. Een wedstrijd van AC Milan bezoeken staat weer hoog op de wensenlijst van veel Nederlanders.

Direct Bestellen

AC Milan is een grote club met een roemrucht verleden waar grote Nederlandse voetballers aan hebben bijgedragen. Frank Rijkaard, Marco van Basten en Ruud Gullit behaalden vele successen. In de jaren erna speelden onder andere Klaas-Jan Huntelaar, Edgar Davids, Nigel de Jong en uiteraard Mister Champions League, Clarence Seedorf, voor de club.

ac milan stadion

AC Milan tickets kopen

AC Milan tickets zijn eenvoudig online te bestellen via verschillende voetbalreisorganisaties. Wanneer je enkel losse AC Milan tickets wilt kopen dan is mijn advies om dit te doen bij Voetbalticketxpert of P1 Travel. Beide organisaties bieden AC Milan tickets aan voor alle thuiswedstrijden en garanderen dat wanneer je met meerdere personen gaat niemand alleen zit. Meestal kan je in het bestelproces kiezen uit een aantal verschillende tribunes.

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van AC Milan voetbaltickets.

Zoals aangegeven is ook P1 Travel een gerenommeerde partij voor het kopen van losse AC Milan tickets. Daarnaast is het bij P1 Travel ook mogelijk om indien gewenst je hotel te boeken.

Bekijk hier P1Travel haar aanbod van AC Milan voetbaltickets.

Mocht jij direct ook je hotel willen boeken dan is het raadzaam om de prijzen van P1Travel te vergelijken met Voetbaltravel. Ook zij bieden AC Milan tickets inclusief hotel aan. De prijzen die worden gehanteerd kunnen onderling tientallen euro’s schelen dus het is altijd verstandig om even op beide websites te kijken.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van AC Milan voetbalreizen.

In uitzonderlijke gevallen is het ook nog mogelijk om ter plaatse in Milaan nog kaarten te kopen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij wedstrijden om de Coppa Italia. Mocht je in Milaan zelf kaarten proberen te kopen dan zijn hier een aantal opties voor. Je kan het natuurlijk proberen aan de stadionkassa, maar ook bij vestigingen van de bank BPM (Banca Popolare di Milano).

Wanneer je geen risico wilt nemen dat de wedstrijd is uitverkocht en zeker wilt zijn dat alles goed geregeld is raad ik aan nu direct je reis te regelen via onderstaande knop!

Direct Bestellen

Door het grote stadion en de vele verschillende plekken lopen prijzen sterk uiteen. Mijn advies is iets duurdere AC Milan kaarten te kopen omdat de plaatsen bovenin het stadion wel erg ver van het veld zijn.

AC Milan Tickets Tip: “Let op! In Italië wordt zowel bij het kopen, als bij het betreden van het stadion, naar je legitimatie gevraagd. Zorg er dus voor dat je bij het kaartjes kopen en je wedstrijdbezoek dat je deze bij je hebt”. Ik heb mensen toegang tot het stadion geweigerd zien worden omdat naam op het ticket en legitimatie niet overeen kwamen!

AC Milan Stadion – San Siro

AC Milan speelt haar thuiswedstrijden in het legendarische San Siro. Dit stadion delen zij samen met stadsgenoot en rivaal Internazionale en is gebouwd in 1925.

wedstrijd ac milan bezoeken

Vervoer naar het stadion

In de buurt van het AC Milan stadion liggen vele metrostations. De dichtstbijzijnde is San Siro: Stadio. Toch is mijn advies is om uit te stappen bij de halte Lotto en vandaar te lopen door de wijk naar het AC Milan stadion.

Tips voor AC Milan

Wanneer je bij halte Lotte uitstapt is het nog een klein halfuur lopen naar het stadion. Dit is een leuke route door de vele voetbal-gerelateerde graffiti. Zo kom je allerlei cartoonachtige portretten van spelers en bekers tegen. Het is leuk om je vrienden te overhoren wie zij herkennen.

Direct Bestellen

Verder is er rondom het stadion niet heel erg veel te doen. Er is een kantine waar je een drankje kan doen maar verwacht hier niet te veel van. De Italiaanse fans komen voor de wedstrijd en minder voor zaken eromheen zoals we dat bijvoorbeeld in Nederland, Duitsland en Engeland kennen.

ac milan tickets

Mijn AC Milan voetbalreis

Bezochte wedstrijd: AC Milan – AS Roma (3-2)
Datum: 16-12-2013

Plaats: Milaan, Italië
Competitie: Serie A
Seizoen: 2013-2014

Stadion: San Siro
Capaciteit: 80.018
Toeschouwersaantal: 37.987

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 10/10

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!