Atalanta Bergamo tickets, hoe koop je die? Superstuntploeg Atalanta Bergamo begint binnen Europa steeds meer erkenning te krijgen. De voormalig degradatiekandidaat/middenmoter is sinds de aanstelling van trainer Gian Piero Gasperini aan een enorme opmars bezig. Dit resulteerde vorig jaar in een 3e plek in de Serie A en het behalen van de finale van de Coppa Italia.

Direct Bestellen

Er is een flinke Nederlandse inbreng in deze successen namelijk de inbreng van Robin Gosens en internationals Hans Hateboer en Marten de Roon. Alle reden om dus eens een voetbalreis naar Atalanta Bergamo te maken. Hoe je aan Atalanta Bergamo tickets komt lees je in dit artikel.

atalanta bergamo kaarten

Atalanta Bergamo tickets kopen

Atalanta Bergamo tickets zijn over het algemeen goed verkrijgbaar. Mocht je dit lezen terwijl je al in Italië bent dan heb je een goede kans om gewoon aan de stadionkassa kaarten te kunnen kopen. Goed om te weten is dat voor het aanschaffen van voetbaltickets in Italië wel altijd legitimatie verplicht is, neem deze dus mee. Wedstrijden van Juventus, Internazionale en AC Milan tegen Atalanta zijn wel meestal uitverkocht. Mocht je hierheen willen dan is mijn advies om een georganiseerde voetbalreis te boeken.

Direct Bestellen

Een Nederlandse partij die voetbalreizen naar Atalanta aanbiedt is Voetbalreizen.com . Zij bieden tickets aan voor al Atalanta haar thuiswedstrijden, dus ook tegen topploegen in de Serie A en wedstrijden van Atalanta Bergamo in de Champions League. Neem dus voor het kopen van Atalanta Bergamo tickets een kijkje op hun website .

Atalanta Bergamo stadion en vervoer

Het Atalanta Bergamo stadion genaamd Atleti Azzuri d’Italia is een knus, authentiek en oud stadion en is gebouwd in 1928. Het stadion is geheel open en biedt plaats aan 21.300 toeschouwers. Het stadion is een prachtig decor met beboste gebergten op de achtergrond. Vanuit het historische centrumpje van Bergamo is het ongeveer een halfuur lopen. Ook zijn er tal van bushaltes voor het stadion.

Direct Bestellen

Het oude Atalanta Bergamo stadion voldoet niet aan de eisen van de UEFA om wedstrijden te mogen spelen. Voor Champions League wedstrijden wijkt Atalanta uit naar het AC Milan stadion. Mocht jij een wedstrijd willen bijwonen van Atalanta in de Champions League, houd er dan dus rekening mee dat je naar Milaan moet en niet naar Bergamo.

Extra voetbalreistip: Het vliegveld waar je bijvoorbeeld met Ryanair vanaf Eindhoven op vliegt genaamd Milan Bergamo is in Bergamo. Je kan dus zeer voordelig direct op Bergamo vliegen. Deze lijnvlucht gaat dagelijks waardoor Atalanta Bergamo goed “bereikbaar” is.

atalanta bergamo stadion

Atalanta Bergamo voetbalreis

Een Atalanta Bergamo voetbalreis is zeker een aanrader. Het bezoeken van Atalanta Bergamo is een combinatie van een prachtig authentiek stadion, attractief voetbal en Nederlandse inbreng. Bergamo zelf is een leuk stadje om gezien te hebben maar hier zul je niet veel tijd voor nodig hebben en er zijn meer bruisende steden.

Direct Bestellen

Mocht je een Atalanta Bergamo voetbalreis willen maken dan adviseer ik om, indien mogelijk, elders te overnachten bijvoorbeeld in het nabij gelegen Milaan omdat hier buiten het voetbal om een stuk meer te doen is.

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 7,5/10.

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!