Atalanta Bergamo tickets, hoe koop je die? Superstuntploeg Atalanta Bergamo begint binnen Europa steeds meer erkenning te krijgen. De voormalig degradatiekandidaat is sinds de aanstelling van trainer Gian Piero Gasperini aan een enorme opmars bezig geweest.

Direct Bestellen

De afgelopen seizoenen werd zelfs regelmatig Champions League voetbal en een Coppa Italia finale behaald. Bij Atalanta is een flinke Nederlandse inbreng. Hans Hateboer, Marten de Roon en Teun Koopmeiners spelen allen voor Atalanta. Alle reden om dus eens een voetbalreis naar Atalanta Bergamo te maken. Hoe je aan Atalanta Bergamo tickets komt lees je in dit artikel.

Atalanta Bergamo tickets kopen

Mede door de recente succes zijn Atalanta Bergamo tickets steeds lastiger te verkrijgen. In de Serie A en voornamelijk tegen Juventus, Internazionale en AC Milan raken wedstrijden vrijwel altijd uitverkocht. Mocht je Atalanta Bergamo tickets willen kopen dan is mijn advies dit via een goede voetbalreisorganisatie te boeken.

Direct Bestellen

De partij die ik adviseer voor Atalanta tickets is Number 1 Voetbalreizen. Zij bieden voetbalreizen aan naar onder andere diverse Italiaanse bestemmingen. Deze voetbalreizen bestaan meestal uit, in dit geval Atalanta Bergamo tickets, en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt. Bekijk hun website voor het aanbod van Italiaanse voetbalreizen.

Soms kan het voorkomen dat de wedstrijd van Atalanta Begamo die jij wenst te bezoeken hier nog niet bijstaat. Neem in dat geval contact met ze op.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Heb jij liever enkel losse Atalanta Bergamo tickets zonder hotel? Dan raad ik aan deze te bestellen bij Voetbalticketshop. Zij leveren tickets voor zeer veel Serie A wedstrijden. Bekijk hier het aanbod. Ook hier geldt dat wanneer de wedstrijd van Atalanta niet bij het aanbod staat je contact op kan nemen.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Atalanta Bergamo stadion en vervoer

Het Atalanta Bergamo stadion genaamd Atleti Azzuri d’Italia is een knus, authentiek stadion dat oorspronkelijk werd gebouwd in 1928. Sinds 2017 zijn renovaties voor het stadion begonnen en de verwachting is dat deze renovaties geheel afgerond zullen worden in 2023. Wel worden Atalanta haar wedstrijden tussentijds gewoon hier gespeeld.

Het stadion is geheel open en biedt plaats aan zo’n 24.000 toeschouwers. Het stadion is een prachtig decor met beboste gebergten op de achtergrond. Vanuit het historische centrumpje van Bergamo is het ongeveer een halfuur lopen. Ook zijn er tal van bushaltes voor het stadion.

Direct Bestellen

Het vliegveld waar je bijvoorbeeld met Ryanair vanaf Eindhoven op vliegt genaamd Milan Bergamo is in Bergamo. Je kan dus zeer voordelig direct op Bergamo vliegen. Deze lijnvlucht gaat dagelijks waardoor Atalanta Bergamo goed “bereikbaar” is.

Atalanta Bergamo voetbalreis

Een Atalanta Bergamo voetbalreis is zeker een aanrader. Het bezoeken van Atalanta Bergamo is een combinatie van een prachtig authentiek stadion, attractief voetbal en volop Nederlandse inbreng. Bergamo zelf is een leuk stadje om gezien te hebben maar hier zul je niet veel tijd voor nodig hebben en er zijn meer bruisende steden.

Direct Bestellen

Mocht je een Atalanta Bergamo voetbalreis willen maken dan adviseer ik om, indien mogelijk, elders te overnachten bijvoorbeeld in het nabij gelegen Milaan omdat hier buiten het voetbal om een stuk meer te doen is.

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!