Bologna FC tickets worden steeds populairder. Bij Bologna staan tegenwoordig vier Nederlanders onder contract! Na Mitchell Dijks, Stefano Denswil en Jerdy Schouten maakte dit seizoen Sydney van Hooijdonk ook de overstap naar de Serie A club.

Direct Bestellen

Het in actie zien van Nederlandse spelers, een prachtige stad en stadion maken Bologna tot een populaire bestemming voor een voetbalreis. Wil jij weten hoe Bologna FC tickets koopt om zelf je voetbalreis samen te stellen? lees dan verder.

Bologna FC tickets kopen

Voor het kopen van Bologna FC tickets adviseer ik Voetbalreizen.com. Op deze website vind je kaarten voor al Bologna haar thuiswedstrijden. Jij bepaalt zelf of je alleen voetbaltickets en een hotelovernachting wilt boeken, of dat je ook een vlucht wilt boeken via Voetbalreizen. Voetbalreizen is één van de enige Nederlandse aanbieders van Bologna FC tickets. Kijk dus op hun website voor het kopen van je kaarten!

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbalreizen haar aanbod van Bologna FC voetbalreizen.

Bologna fc kaarten

Het Bologna 1909 Stadion

Bologna speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Renato Dall’Ara. Dit is een prachtig open stadion dat plaats biedt aan iets meer dan 30.000 toeschouwers. Tegenover de hoofdtribune tref je een karakteristiek torentje op de tribune en boven tribunes zie je de bergen.

Direct Bestellen

Vroeger heeft er een sintelbaan om het veld gelegen en dit is voornamelijk achter de doelen nog goed zichtbaar. Wanneer je een plek achter het doel hebt is de afstand tot het veld erg groot, terwijl op de lange zijde de tribunes juist een stuk dichterbij zijn gebouwd. Mijn advies is dan ook om bij Bologna altijd tickets voor de lange zijde te kopen omdat je anders gewoon minder zicht hebt op de wedstrijd.

Mocht je vooral komen om de sfeer te ervaren koop dan een ticket voor de Curva Bulgarelli achter het doel. Dit is het vak waar de erg fanatieke ultra’s van Bologna plaats nemen om de ploeg aan te moedigen.

Vervoer naar het Bologna Stadion

Zelf heb ik ervoor gekozen om vanuit de binnenstad te lopen. Dit is een mooie wandeling waarbij je genoeg restaurantjes treft voor een korte pauze. De wandeling is zo’n 3 kilometer.

Bologna

Mijn Bologna FC 1909 voetbalreis

Bezochte wedstrijd: Bologna FC – Udinese (1-1)
Datum: 22-02-2020

Plaats: Bologna, Italië
Competitie: Serie A
Seizoen: 2019-2020

Stadion: Stadio Renato Dall’Ara
Capaciteit: 31.070
Toeschouwersaantal: 21.523

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!