Bologna FC tickets worden steeds populairder. Bij Bologna staan tegenwoordig drie Nederlanders onder contract! Het gaat hier om Mitchell Dijks, Jerdy Schouten en Denso Kasius!

Direct Bestellen

Het in actie zien van Nederlandse spelers, een prachtige stad en stadion maken Bologna tot een populaire bestemming voor een voetbalreis. Wil jij weten hoe je Bologna FC tickets koopt om zelf je voetbalreis samen te stellen? lees dan verder.

Bologna FC tickets kopen

Voor het kopen van Bologna FC tickets adviseer ik Number 1 Voetbalreizen. Number 1 organiseert voetbalreizen naar tal van Europese bestemmingen waaronder Italië. Bij hun boek je Bologna FC tickets inclusief hotelovernachting met ontbijt.

Direct Bestellen

Bekijk dus hun website voor het aanbod van Italiaanse voetbalreizen. Soms kan het voorkomen dat de wedstrijd van Bologna FC die jij wilt bezoeken niet tussen het aanbod staat. In dat geval kun je een offerte opvragen via het contactformulier!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Bologna fc kaarten

Heb jij liever losse Bologna FC tickets zonder hotelovernachting? Dan raad ik aan eens te kijken bij Voetbalticketshop. Zij leveren losse voetbaltickets voor de Serie A. Bekijk hun website voor het aanbod. Ook hier geldt wanneer jouw Bologna FC wedstrijd niet in het aanbod staat dat je contact op kan nemen.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Het Bologna FC Stadion

Bologna speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Renato Dall’Ara. Dit is een prachtig open stadion dat plaats biedt aan iets meer dan 30.000 toeschouwers. Tegenover de hoofdtribune tref je een karakteristiek torentje op de tribune en boven de tribunes zie je bergen.

Direct Bestellen

Vroeger heeft er een sintelbaan om het veld gelegen en dit is voornamelijk achter de doelen nog goed zichtbaar. Wanneer je een plek achter het doel hebt is de afstand tot het veld erg groot, terwijl op de lange zijde de tribunes juist een stuk dichterbij zijn gebouwd. Mijn advies is dan ook om bij Bologna altijd tickets voor de lange zijde te kopen omdat je anders gewoon minder zicht hebt op de wedstrijd.

Mocht je vooral komen om de sfeer te ervaren koop dan een ticket voor de Curva Bulgarelli achter het doel. Dit is het vak waar de erg fanatieke ultra’s van Bologna plaats nemen om de ploeg aan te moedigen.

Vervoer naar het Bologna Stadion

Zelf heb ik ervoor gekozen om vanuit de binnenstad te lopen. Dit is een mooie wandeling waarbij je genoeg restaurantjes treft voor een korte pauze. De wandeling is zo’n drie kilometer.

Bologna

Bologna voetbalreis

Een Bologna voetbalreis maken is erg leuk. Zelf vond ik Bologna een prachtige club. Het stadion is uniek en past gezien zijn historische bouwstijl helemaal bij Italië en de rest van Bologna. Ook was de sfeer erg goed, ik heb me hier goed vermaakt.

Daarnaast is Bologna zelf een stad die absoluut een bezoek waard is. De historische binnenstad is prachtig en je treft hier ontzettend veel leuke straatjes, winkeltjes, barretjes en restaurantjes om een leuk weekend te hebben.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!