Fiorentina tickets, hoe kom je daar aan? Wil jij binnenkort en wedstrijd van ACF Fiorentina bezoeken? Op deze pagina lees je hoe je Fiorentina tickets kan kopen en mijn ervaringen over mijn bezoek aan ACF Fiorentina. Ook geef ik tips over het vervoer naar het Fiorentina stadion.

Direct Bestellen

wedstrijd fiorentina bezoeken

Fiorentina tickets kopen

Fiorentina speelt haar thuiswedstrijden in Stadio Artemio Franchi. Dit is een klassiek, oud, open stadion. Dit stadion biedt plaats aan 47.282 bezoekers.

Indien jij Fiorentina tickets wilt regelen raad ik aan deze te boeken via betrouwbare voetbalreisorganisaties. De voetbalreisorganisatie die ik aanbeveel voor een ACF Fiorentina voetbalreis is Number 1 Voetbalreizen. Number 1 is specialist op het gebied van voetbalreizen naar onder andere Italië.

Direct Bestellen

Zij bieden arrangementen bestaande uit wedstrijdtickets en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt rondom een groot aantal Serie A wedstrijden. Bekijk dan ook hun website voor het aanbod. Soms kan het voorkomen dat Fiorentina of de wedstrijd die jij wenst te bezoeken niet bij het aanbod staat. Vraag in dat geval een offerte van hun aan.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Heb jij liever losse ACF Fiorentina tickets zonder hotel? Kijk dan eens op Voetbalticketshop.nl. Hier kan je losse Serie A kaarten voor een groot aantal Italiaanse clubs kopen. Ook hier kan het weleens gebeuren dat Fiorentina of het affiche waar jij heen wilt niet in het aanbod staat. In dit geval kan je ook met hun contact opnemen.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

fiorentina tickets

Let op: “Stadio Artemio Franchi heeft een sintelbaan om het veld liggen. Op de lange zijde van deze baan staat tegenwoordig de tribune maar achter de goals is de afstand erg groot. Houdt hier dus rekening mee met het kopen van kaarten. Op de korte zijde is de afstand tot het veld groot.

Direct Bestellen

Vervoer naar Fiorentina stadion

Het Fiorentina stadion kan op verschillende manieren worden bereikt. Florence is een schitterende stad, mocht het weer het toelaten dan kan je naar het stadion lopen. Dit is ongeveer een half uur vanuit het historische centrum.

Ook liggen rondom het stadion tal van bushaltes. Mocht je van buiten Florence komen dan is het Fiorentina stadion ook erg goed bereikbaar met de trein. Op tien minuten loopafstand vind je treinstation Firenze Campo di Marte.

Tips voor rondom Stadio Artemio Franchi

Florence is een fantastische stad. De beste tip die ik kan geven is om minimaal drie dagen te blijven en niet enkel voor de wedstrijd te komen! Wanneer je beperkt de tijd heb kan je deze het beste doorbrengen in het historische centrum alvorens je de wedstrijd bezoekt. Over het algemeen komen in Italië supporters laat naar het stadion. Verwacht dan ook geen groot feest voor de wedstrijd.

Fiorentina voetbalreis

Zelf ben ik erg enthousiast over een Fiorentina voetbalreis. Fiorentina is een prachtige club met historie, schitterende tenues en een iconisch stadion. Ook de sfeer in het stadion is erg goed. Wel raad in aan om kaarten voor de lange zijde te kopen zodat je goed zicht op het veld hebt.

Zoals al aangegeven is Florence zelf ook een stad die absoluut de moeite waard is om te bezoeken en dat geld eigenlijk voor de hele regio Toscane. Mocht de tijd dit toelaten dan zou ik dus iets langer gaan en je bezoek aan Fiorentina onderdeel laten zijn van een geweldige trip!

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!