Fiorentina tickets, hoe kom je daar aan? Wil jij binnenkort en wedstrijd van ACF Fiorentina bezoeken? Op deze pagina lees je hoe je Fiorentina tickets kan kopen en mijn ervaringen over mijn bezoek aan ACF Fiorentina. Ook geef ik tips over het vervoer naar het Fiorentina stadion.

Direct Bestellen

wedstrijd fiorentina bezoeken

Fiorentina tickets kopen

Fiorentina speelt haar thuiswedstrijden in Stadio Artemio Franchi. Dit is een klassiek, oud, open stadion. Dit stadion biedt plaats aan 47.282 bezoekers.

Het is eenvoudig om zelf je Fiorentina voetbalreis samen te stellen via P1 Travel. P1 Travel is één van de weinige Nederlandse aanbieders van Fiorentina tickets. Wanneer je dus zorgeloos van je trip wilt genieten is mijn advies het via hun website te boeken.

P1 Travel biedt Fiorentina tickets aan voor al haar thuiswedstrijden. De prijzen zijn erg voordelig, op moment van schrijven vanaf €49,-. Ook kan je zelf kiezen op welke zijde je plaats wenst te nemen en weet je wanneer je meerdere tickets koopt dat niemand alleen zit.

Direct Bestellen

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Fiorentina voetbaltickets.

fiorentina tickets

Fiorentina Tickets Tip!: “Stadio Artemio Franchi heeft een sintelbaan om het veld liggen. Op de lange zijde van deze baan staat tegenwoordig de tribune maar achter de goals is de afstand erg groot. Houdt hier dus rekening mee met het kopen van kaarten. Op de korte zijde is de afstand tot het veld groot.

Direct Bestellen

Vervoer naar Fiorentina stadion

Het Fiorentina stadion kan op verschillende manieren worden bereikt. Florence is een schitterende stad, mocht het weer het toelaten dan kan je naar het stadion lopen. Dit is ongeveer een half uur vanuit het historische centrum.

Ook liggen rondom het stadion tal van bushaltes. Mocht je van buiten Florence komen dan is het Fiorentina stadion ook erg goed bereikbaar met de trein. Op 10 minuten loopafstand vind je treinstation Firenze Campo di Marte.

Tips voor rondom Stadio Artemio Franchi

Florence is een fantastische stad. De grootste tip die ik kan geven is om minimaal 3 dagen te blijven en niet enkel voor de wedstrijd te komen! Wanneer je beperkt de tijd heb kan je deze het beste doorbrengen in het historische centrum alvorens je de wedstrijd bezoekt. Over het algemeen komen in Italië supporters laat naar het stadion. Verwacht dan ook geen groot feest voor de wedstrijd.

fiorentina stadion

Mijn Fiorentina voetbalreis

Bezochte wedstrijd: ACF Fiorentina – Crotone (1-1)
Datum: 26-10-2016

Plaats: Florence, Italië
Competitie: Serie A
Seizoen: 2013-2014

Stadion: Stadio Artemio Franchi
Capaciteit: 47.282
Toeschouwersaantal: 22.983

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!