Hellas Verona tickets kopen. Hellas Verona is uitgegroeid tot een stabiele middenmoter in de Italiaanse Serie A. Dit geeft voor veel voetbalfans die het toeristische Verona aandoen, de kans om Italiaans topvoetbal mee te kunnen pakken.

Direct Bestellen

In dit artikel leg ik uit hoe je Hellas Verona tickets koopt, geef ik informatie over het stadion en tips voor een voetbalreis naar Hellas Verona.

Hellas Verona tickets kopen

Hellas Verona speelt in een groot stadion met plaats voor bijna 40.000 toeschouwers. Het gebeurt niet vaak dat het stadion compleet uitverkocht raakt. Wel komt het vaak voor dat kaartverkoop kort van tevoren niet is toegestaan om veiligheidsmaatregelen. Daarom raad ik aan om toch altijd ruim van tevoren, en voor je vertrek naar Verona, al je tickets te regelen.

Hellas Verona tickets kan je ruim van tevoren bestellen bij Voetbalticketshop. Zij leveren tickets voor verschillende Serie A clubs. Bekijk hier hun aanbod van Serie A wedstrijden. Mocht het zo zijn dat Hellas Verona tickets hier niet bij staan vraag dan een offerte aan via het contactformulier.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever naast je Hellas Verona tickets ook direct je verblijf in Verona geregeld? Kijk dan bij Number 1 Voetbalreizen. Zij organiseren voetbalreizen naar diverse Serie A wedstrijden bestaande uit wedstrijdtickets en hotelovernachting inclusief ontbijt. Bekijk hier hun aanbod van Italiaanse voetbalreizen. Ook hier geldt Mochten Hellas Verona voetbalreizen, of de wedstrijd die jij wilt bezoeken, niet in het aanbod staan dat je contact op kan nemen.

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Hellas Verona stadion en vervoer

Het Hellas Verona stadion werd voor het laatst in 1989 gerenoveerd en is hierdoor een oude voetbaltempel. Het stadion genaamd “Stadio Marcantonio Bentegodi” biedt plaats aan bijna 40.000 toeschouwers. Belangrijk om te weten is dat er een sintelbaan in het stadion is waardoor je wat verder van het veld zit. Daarom raad ik aan om als je de keuze hebt tickets wat hoger op de tribune te kopen zodat je de andere kant van het veld ook goed kan zien.

Direct Bestellen

Het Hellas Verona stadion ligt iets buiten het centrum. Mocht je goed te been zijn dan kan je dit lopen. Vanaf het centraal gelegen amfitheater is het een dik halfuur wandelen. Mocht je niet willen lopen dan kan je de bus nemen. Vlakbij het amfitheater ligt de halte Piazza Bra hier kan je opstappen naar halte P. le Olimpia wat bij het Hellas Verona stadion ligt.

Hellas Verona voetbalreis

Een Hellas Verona voetbalreis is leuk om te maken. Hellas speelt in een mooi oud stadion en de fans die komen zijn behoorlijk fanatiek. Verona zelf is een erg leuke stad met vele bezienswaardigheden, restaurants en bars. Ik ben van mening dat het leuk is om een voetbalwedstrijd van Hellas Verona mee te pakken als je Verona wilt bezoeken. Als je puur voor het voetbal een trip wilt maken zijn er interessantere opties.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!