Juventus tickets, hoe kom je daar aan? Juventus is hard op weg om de Europese top opnieuw te betreden. Om de Champions League weer te kunnen winnen werden onder andere Cristiano Ronaldo en Matthijs de Ligt voor veel geld naar Turijn gehaald.

Direct Bestellen

Wil jij een wedstrijd van Juventus bezoeken? Op deze pagina geef ik vanuit mijn ervaring  tips met betrekking tot het bezoeken van een wedstrijd, en het kopen van Juventus kaarten.

juventus tickets

Juventus tickets kopen

Het is erg lastig om zelf Juventus tickets te kopen. Sinds de verhuizing naar het nieuwe stadion zijn alle kaarten meestal uitverkocht. Wel is het makkelijk om via bijvoorbeeld voetbalreizen direct online Juventus tickets en een hotel te boeken.

Zoals gezegd is het lastig om via de club kaarten te kopen, bijvoorbeeld bij het stadion. Om Juventus kaarten te kopen moet je officieel member van de club zijn. Juventus heeft in Italië een erg grote achterban en het is hierdoor praktisch onmogelijk om als toerist aan kaarten te komen. In uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld tegen een minder aansprekende tegenstander voor de beker, is het mogelijk om als niet- member Juventus kaarten te kopen. Prijzen van deze kaarten zijn alsnog vrij hoog en meestal betaal je dan als niet-member tussen de €50,- en €200,-. Mijn advies is dus om je Juventus tickets te bestellen bij voetbalreizen .

Juventus Tickets Tip: “Informeer rondom het Juventus stadion bij supporters of zij een kaart voor je willen kopen. Misschien voelt dit wat raar om te vragen maar leden krijgen flinke korting op toegangskaarten”.

Direct Bestellen

*“Let op! In Italië wordt zowel bij het kopen, als bij het betreden van het stadion, naar je legitimatie gevraagd. Zorg er dus voor dat je bij het kaartjes kopen en je wedstrijdbezoek dat je deze bij je hebt!

Het Juventus Stadion

Sinds 2011 speelt Juventus haar thuiswedstrijden in het Juventus Stadium. Ondanks dat dit een modern stadion is heerst er een fanatieke sfeer. Juventus heeft in haar nieuwe stadion al vele titels gewonnen en is hard op weg om ook weer weer Europese successen te kunnen vieren.

wedstrijd juventus bezoeken

Direct Bestellen

Vervoer naar het Juventus stadion

Rondom het Juventus stadion liggen tal van bushaltes. Zelf heb ik hier geen ervaring mee. Tijdens mijn bezoek zat ik erg krap met de tijd waardoor ik een taxi naar het Juventus stadion heb genomen.

Juventus stadion

Tips voor rondom het Juventus stadion

Rondom het Juventus stadion zelf is niet heel veel te doen. Het is een modern stadion en dat ligt dan ook wat afgelegen. Rondom het stadion liggen wel wat winkeltjes waar je wat te eten en/of drinken kan kopen.

Mijn voetbalreis Juventus

Bezochte wedstrijd: Juventus – US Sassuolo (4-0)
Datum: 15-12-2013

Plaats: Turijn, Italië
Competitie: Serie A
Seizoen: 2013-2014

Stadion: Juventus Stadium
Capaciteit: 41.000
Toeschouwersaantal: 36.862

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9,5/10

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!