Juventus tickets, hoe kom je daar aan? Juventus is na negen achtereenvolgende kampioenschappen alweer twee seizoenen haar titel kwijt. Dit seizoen zullen ze er alles aan doen om weer mee te strijden om de Scudetto.

Direct Bestellen

Wil jij internationale sterren zoals Paul Pogba, Dusan Vlahovic en Frederico Chiesa live in actie zien? Op deze pagina geef ik vanuit mijn ervaring tips met betrekking tot het bezoeken van een wedstrijd, en het kopen van Juventus tickets.

Juventus tickets kopen

Het is erg lastig om zelfstandig Juventus tickets te kopen. Sinds de verhuizing naar het nieuwe stadion zijn alle kaarten meestal uitverkocht. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om via de club zelf kaarten te kopen en raad ik aan om dit via een voetbalreisorganisatie te boeken.

Direct Bestellen

De organisatie die ik adviseer voor het kopen van losse Juventus tickets is Voetbalticketshop. Voetbalticketshop levert Juventus kaarten voor alle thuiswedstrijden. Tijdens het bestellen kan je zelf kiezen welke categorie tickets je wilt. Hierbij heb je keuze uit korte zijde, lange zijde 2e ring of lange zijde 1e ring. Wanneer je met meerdere personen gaat krijg je bij Voetbalticketshop de garantie met minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wil jij naast je tickets ook direct je verblijf in Turijn regelen? Dan raad ik Number 1 Voetbalreizen aan. Ook Number 1 levert Juventus tickets voor alle thuiswedstrijden maar dan in combinatie met overnachtingen(en). Wederom kan je aangeven welke categorie tickets je wilt en krijg je de garantie tot minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Daarnaast kan je kiezen uit verschillende hotels. Wanneer je via Number 1 boekt is je ontbijt in het hotel altijd bij de prijs inbegrepen!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Het Juventus Stadion

Sinds 2011 speelt Juventus haar thuiswedstrijden in het Juventus Stadium. In dit moderne stadion is heerst er een fanatieke sfeer. Juventus heeft in haar nieuwe stadion al vele titels gewonnen en hoopt vurig ook weer Europese successen te kunnen vieren.

Direct Bestellen

Vervoer naar het Juventus stadion

Het Juventus stadion ligt een behoorlijk eind buiten het centrum. Wel zijn er goed georganiseerde opties om met het openbaar vervoer bij het stadion te komen. Rondom wedstrijden gaat er vanaf metrohalte Berini een shuttlebus, bus 9, die je direct naar het stadion brengt. Mocht je van buiten Turijn komen, Metrohalte Berini is direct te bereiken per metro vanaf één van de treinstations.

Tips voor rondom het Juventus stadion

Rondom het Juventus stadion zelf is niet heel veel te doen. Het is een modern stadion en dat ligt dan ook wat afgelegen. Rondom het stadion liggen wel wat winkels waar je wat te eten en/of drinken kan kopen.

Juventus voetbalreis

Een Juventus voetbalreis is een droom voor veel voetballiefhebbers. Een roemrucht verleden, goed voetbal, een goede sfeer en de aanwezigheid van internationale sterspelers zorgen ervoor dat Juventus erg in trek is voor een voetbalreis.

Turijn heeft nog meer te bieden. Op voetbalgebied zou je kunnen kijken of het mogelijk is om een wedstrijd en/of het stadion van stadsgenoot Torino te bezoeken. Ook deze club komt uit in de Serie A.

Ook Turijn zelf is een leuke stad om te bezoeken. Het is voor toeristen minder bekend dan bijvoorbeeld het redelijk nabijgelegen Milaan maar heeft ook genoeg te bieden. Turijn heeft een prachtig historisch centrum met leuke straatjes, winkeltjes en restaurantjes. Turijn is dan ook zeker geschikt voor een prachtig weekendje weg!

Direct Bestellen

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!