Juventus tickets, hoe kom je daar aan? Juventus is na jarenlang succes haar titel kwijt. Dit seizoen zullen ze er alles aan doen om weer prijzen te winnen zowel in het binnen als buitenland.

Direct Bestellen

Wil jij Matthijs de Ligt en andere internationale sterren zoals Paulo Dybala en Frederico Chiesa live in actie zien? Op deze pagina geef ik vanuit mijn ervaring tips met betrekking tot het bezoeken van een wedstrijd, en het kopen van Juventus kaarten.

juventus tickets

Juventus tickets kopen

Het is erg lastig om zelf Juventus tickets te kopen. Sinds de verhuizing naar het nieuwe stadion zijn alle kaarten meestal uitverkocht. Hierdoor is het lastig om zelf kaarten te kopen en raad ik aan om dit via een voetbalreisorganisatie te boeken.

Direct Bestellen

De organisatie die ik adviseer voor het kopen van Juventus tickets is P1 Travel. Bij P1 Travel bepaal jij zelf of je alleen losse Juventus tickets koopt of dat je hier ook direct je hotel bij wilt boeken. Ook kan jij zelf jouw zitplaatsen uitkiezen en zit je wanneer je met meerdere personen gaat nooit alleen. Over het algemeen hanteren zij goede prijzen.

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Juventus voetbalreizen.

Een andere geschikte Nederlandse partij die je kan helpen aan losse Juventus tickets is Voetbalticketxpert. Zij bieden losse tickets aan voor al Juventus haar thuiswedstrijden, dus ook voor toppers in de Serie A en affiches in de Champions League.

Je hebt zelf invloed op de prijs doordat je zelf de tribune kan kiezen. Ook hier heb je wanneer je met meerdere personen gaat de garantie dat niemand alleen komt te zitten in het stadion.

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Juventus voetbaltickets.

Het Juventus Stadion

Sinds 2011 speelt Juventus haar thuiswedstrijden in het Juventus Stadium. Ondanks dat dit een modern stadion is heerst er een fanatieke sfeer. Juventus heeft in haar nieuwe stadion al vele titels gewonnen en is hard op weg om ook weer weer Europese successen te kunnen vieren.

wedstrijd juventus bezoeken

Direct Bestellen

Vervoer naar het Juventus stadion

Rondom het Juventus stadion liggen tal van bushaltes. Zelf heb ik hier geen ervaring mee. Tijdens mijn bezoek zat ik erg krap met de tijd waardoor ik een taxi naar het Juventus stadion heb genomen.

Juventus stadion

Tips voor rondom het Juventus stadion

Rondom het Juventus stadion zelf is niet heel veel te doen. Het is een modern stadion en dat ligt dan ook wat afgelegen. Rondom het stadion liggen wel wat winkeltjes waar je wat te eten en/of drinken kan kopen.

Mijn voetbalreis Juventus

Bezochte wedstrijd: Juventus – US Sassuolo (4-0)
Datum: 15-12-2013

Plaats: Turijn, Italië
Competitie: Serie A
Seizoen: 2013-2014

Stadion: Juventus Stadium
Capaciteit: 41.000
Toeschouwersaantal: 36.862

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9,5/10

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!