Lazio Roma tickets kopen, hoe doe je dat? Lazio Roma is een traditionele topclub in de Italiaanse Serie A. De laatste keer dat zij de Scudetto wonnen is echter al erg lang geleden en was in het jaar 2000. Zal het dit jaar lukken om weer eens mee te kunnen strijden om de titel?

Direct Bestellen

Wil jij in Rome een wedstrijd van Lazio Roma bezoeken? Lees dan in dit artikel hoe je Lazio Roma tickets koopt en meer.

Lazio Roma tickets kopen

Lazio Roma tickets zijn eenvoudig online te bestellen via een aantal Nederlandse voetbalreisorganisaties. Mijn advies is om Lazio Roma tickets te bestellen bij Voetbalticketshop. Voetalticketshop levert losse Lazio Roma tickets voor al haar thuiswedstrijden. Over het algemeen hanteren zij redelijke prijzen. Een ander voordeel is dat jij bij Voetbalticketshop zelf kan kiezen welke categorie tickets jij wilt kopen.

Hierbij heb je keuze uit tickets voor de korte zijde, de lange zijde of de middelste vakken op de lange zijde. In Stadio Olimpicio is de afstand achter de goal tot aan het veld erg groot waardoor ik adviseer tickets voor de lange zijde te kopen. Wanneer je met meerdere personen gaat heb je bij Voetbalticketshop de garantie met drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Ook wanneer jij juist op zoek bent naar Lazio Roma kaarten in combinatie met hotelovernachting(en) is er een partij die jou kan helpen namelijk Number 1 Voetbalreizen. Number 1 heeft een uitgebreid aanbod van al Lazio Roma haar thuiswedstrijden.

Naast je voetbaltickets boek je hier ook direct je hotel. In het bestelproces heb je keuze uit verschillende hotels en is je ontbijt altijd bij de prijs inbegrepen. Ook hier kan je kiezen uit verschillende categorie tickets en heb je de garantie tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Lazio Roma stadion en vervoer

Het Lazio Roma stadion is het Stadio Olimpico. Dit stadion deelt Lazio met haar rivaal en stadsgenoot AS Roma. Het Lazio Roma stadion biedt plaats aan zo’n 70.000 toeschouwers. Tijdens het EK 2020 zijn hier vier wedstrijden wedstrijden afgewerkt.

Direct Bestellen

Het Lazio Roma stadion ligt een stuk buiten de stad. Wel zijn er veel mogelijkheden om hier met het openbaar vervoer te komen. Aangezien Rome erg groot is is het lastig om hier alle opties op te sommen. Vraag dus even op straat of bij je hotel hoe je het beste bij het stadion kunt komen.

Het Lazio Roma stadion is erg groot en is een voormalig olympisch stadion. Hierdoor is de afstand achter de goals tot aan het veld erg groot. Mijn advies is dan ook om kaarten voor de lange zijde te kopen. Zoals eerder aangegeven heb je bij allebei de aanbieders die ik in dit artikel adviseer zelf de keuze of je kaarten voor de lange of korte zijde wilt kopen.

Lazio Roma voetbalreis

Lazio Roma is natuurlijk een prachtige club en ook het stadion is een klassieker die je als voetballiefhebber een keer bezocht moet hebben. Daarnaast heeft Rome ook voor iedereen wat te bieden. Van bezienswaardigheden tot historie en barretjes, clubs en restaurants. Er is in Rome hier veel te beleven, want dit een uitstekende stad voor als je een voetbalreis maakt!

Direct Bestellen

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!