Lazio Roma tickets kopen, hoe doe je dat? Lazio Roma heeft zich de laatste jaren ontpopt tot uitdager van de titel in de Serie A. Wil jij in Rome een wedstrijd van Lazio Roma bezoeken. Lees dan in dit artikel hoe je Lazio Roma tickets koopt en meer.

Direct Bestellen

lazio roma stadion

Lazio Roma tickets kopen

In somigge gevallen zijn Lazio Roma tickets tot vlak voor de aftrap beschikbaar. Echter, ik vond het behoorlijk omslachtig om bij het stadion kaarten te kopen. Allereerst is er geen verkooppunt bij het stadion en word je verwezen naar de dichstbijzijnde fanstore. Dit is ongeveer 20 minuten lopen van het stadion. Wanneer je daar bent krijg je buiten een nummertje van één van de beveiligers, wanneer je aan de beurt bent mag je naar binnen. Vervolgens is het uiteraard ook weer 20 minuten teruglopen. Al met al ben je hier zo’n 1,5 tot 2 uur mee bezig waardoor ik adviseer om altijd al van tevoren Lazio Roma tickets te kopen.

Direct Bestellen

Een makkelijke manier om al van tevoren Lazio Roma tickets te bestellen is bij Voetbaltravel. Voetbaltravel heeft een uitgebreid aanbod van al Lazio Roma haar thuiswedstrijden. Naast je voetbaltickets kan je ook een hotel via hun boeken waardoor je zorgeloos aan je Lazio Roma voetbalreis kan beginnen!

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Lazio Roma tickets.

Ben jij nog niet overtuigd of wil jij liever wat aanbieders vergelijken? Kijk dan ook eens naar Voetbalreizen. Ook Voetbalreizen biedt Lazio Roma tickets samen met hotelovernachting(en) aan. Soms zijn zij wat duurder zijn maar dit verschilt per wedstrijd. Soms kan het zijn dat wanneer Voetbaltravel geen kaarten heeft Voetbalreizen je hier nog wel bij kan helpen.

Bekijk hier Voetbalreizen haar aanbod van Lazio Roma voetbalreizen.

lazio roma tickets

Lazio Roma stadion en vervoer

Het Lazio Roma stadion is het Stadio Olimpico. Dit stadion deelt Lazio met haar rivaal en stadsgenoot AS Roma. Het Lazio Roma stadion biedt plaats aan zo’n 70.000 toeschouwers. Tijdens het EK 2020 zijn hier vier wedstrijden wedstrijden afgewerkt.

Direct Bestellen

Het Lazio Roma stadion ligt een stuk buiten de stad. Wel zijn er veel mogelijkheden om hier met het openbaar vervoer te komen. Aangezien Rome erg groot is is het lastig om hier alle opties op te sommen. Vraag dus even op straat of bij je hotel hoe je het beste bij het stadion kunt komen.

Het Lazio Roma stadion is erg groot en is een voormalig olympisch stadion. Hierdoor is de afstand achter de goals tot aan het veld erg groot. Mijn advies is dan ook om kaarten voor de lange zijde te kopen.

Lazio Roma voetbalreis

Lazio Roma is een leuke club en het stadion is mooi om een keer te bezichtigen. Daarnaast is er in Rome zelf zeer veel te zien en te beleven wat dit tot een uitstekende stad voor een voetbalreis maakt!

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10.

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!