Lazio Roma tickets kopen, hoe doe je dat? Lazio Roma heeft zich de laatste jaren ontpopt tot uitdager van de titel in de Serie A. Wil jij in Rome een wedstrijd van Lazio Roma bezoeken. Lees dan in dit artikel hoe je Lazio Roma tickets koopt en meer.

Direct Bestellen

lazio roma stadion

Lazio Roma tickets kopen

Lazio Roma tickets zijn eenvoudig online te bestellen via een aantal Nederlandse voetbalreisorganisaties. Mijn advies is om Lazio Roma tickets te bestellen bij P1 Travel. Zij hanteren gunstige prijzen en Lazio Roma tickets voor al haar thuiswedstrijden. Bij P1 Travel kan je zelf kiezen of je enkel Lazio Roma kaarten wilt kopen of dat je direct ook een hotel wenst te boeken. Ook kies je zelf je plaatsen en ben je er zeker van dat je minstens met twee personen naast elkaar kan zitten.

Direct Bestellen

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Lazio Roma tickets.

Een andere Nederlandse partij die ik kan aanraden voor losse Lazio Roma tickets is Voetbalticketxpert. Voetbalticketxpert biedt uitsluitend voetbaltickets dus geen hotel en/of vlucht. Prijzen van deze losse tickets kunnen verschillen met die van P1 Travel. Wanneer jij op zoek bent naar Lazio Roma tickets doe je er dus goed aan deze twee websites met elkaar te vergelijken.

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Lazio Roma tickets.

Ook wanneer jij juist op zoek bent naar Lazio Roma kaarten in combinatie met hotelovernachting(en) is er naast P1 Travel nog een geschikte partij namelijk Voetbaltravel. Voetbaltravel heeft een uitgebreid aanbod van al Lazio Roma haar thuiswedstrijden. Naast je voetbaltickets kan je ook een hotel via hun boeken waardoor je zorgeloos aan je Lazio Roma voetbalreis kan beginnen! Prijzen kunnen vergelijken met die van P1 Travel dus het is altijd goed om deze twee te vergelijken.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Lazio Roma voetbalreizen.

lazio roma tickets

Lazio Roma stadion en vervoer

Het Lazio Roma stadion is het Stadio Olimpico. Dit stadion deelt Lazio met haar rivaal en stadsgenoot AS Roma. Het Lazio Roma stadion biedt plaats aan zo’n 70.000 toeschouwers. Tijdens het EK 2020 zijn hier vier wedstrijden wedstrijden afgewerkt.

Direct Bestellen

Het Lazio Roma stadion ligt een stuk buiten de stad. Wel zijn er veel mogelijkheden om hier met het openbaar vervoer te komen. Aangezien Rome erg groot is is het lastig om hier alle opties op te sommen. Vraag dus even op straat of bij je hotel hoe je het beste bij het stadion kunt komen.

Het Lazio Roma stadion is erg groot en is een voormalig olympisch stadion. Hierdoor is de afstand achter de goals tot aan het veld erg groot. Mijn advies is dan ook om kaarten voor de lange zijde te kopen.

Lazio Roma voetbalreis

Lazio Roma is een leuke club en het stadion is mooi om een keer te bezichtigen. Daarnaast is er in Rome zelf zeer veel te zien en te beleven wat dit tot een uitstekende stad voor een voetbalreis maakt!

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9,5/10.

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!