Udinese tickets kopen hoe doe je dat? Udinese Calcio is een middenmoter in de Serie A uit de stad Udine. Udine ligt in het uiterste noordoosten van Italië tegen de Sloveense grens. Dit seizoen lijkt Udinese te strijden om handhaving in de Serie A.

Direct Bestellen

Hierbij heeft Udinese hulp van de Nederlander Bram Nuytinck. Informatie over onder andere Udinese tickets, het stadion en vervoer vind je in dit artikel.

Udinese tickets kopen

Udinese heeft een trouwe aanhang die bij de meeste thuiswedstrijden aanwezig zijn. Mocht je speciaal voor het voetbal naar Udine afreizen dan raad ik aan van tevoren Udinese tickets te bestellen. Een Nederlandse partij die je hierbij kan helpen aan losse tickets voor de Italiaanse Serie A is Voetbalticketshop.

Voetbalticketshop levert losse kaarten voor tal Italiaanse voetbalwedstrijden. In het bestelproces kan je meestal zelf aangeven welke categorie tickets je wilt. Ook krijg je meestal de garantie tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten. Bekijk hier het aanbod van Serie A tickets. Soms kan het voorkomen dat tickets van Udinese en/of de wedstrijd die je wilt bezoeken niet in het aanbod staat. Neem in dat geval contact op met Voetbalticketshop.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij graag dat, naast je Udinese tickets, ook je verblijf direct geregeld wordt? Dan raad ik aan dit te regelen via Number 1 Voetbalreizen. Number 1 verkoopt voetbalreizen naar veel bestemmingen binnen Europa waaronder Italië. Hun aanbod bestaat uit Udinese tickets inclusief hotelovernachting(en) en ontbijt. Bekijk hier het aanbod van Italiaanse voetbalreizen of vraag direct een offerte voor Udinese op.

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Udinese stadion en vervoer

Het Udinese stadion, Stadio Friuli, is een modern ogend stadion. Het stadion is in 2016 verbouwd waarbij onder andere de sintelbaan is dichtgegooid. Hierdoor staan de tribunes dicht op het veld en heb je over het algemeen goed zicht op de wedstrijd.

Het Udinese stadion heeft een capaciteit van 25.144. Bij de meeste thuiswedstrijden zijn er meer dan 20.000 toeschouwers. Wil je dus verzekerd zijn van goede en betaalbare plekken koop dan van tevoren je tickets.

Direct Bestellen

Udine heeft een gezellig, maar klein centrum. Als toerist zul je de meeste tijd hier doorbrengen omdat hier ook bezienswaardigheden en horecavoorzieningen zijn. Het Udinese stadion ligt zo’n vier kilometer van dit centrum. Hierdoor is het aan te raden een bus of taxi te nemen. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Piazza Rizi 3, Via Lombardia 108 en Udine Via Floriano Candonio. Al deze haltes bevinden zich op zo’n 100 meter van het stadion.

Udinese voetbalreis

Udinese is een mooie historische club met in het verleden grote namen als Antonio Di Natalale, Vicenzo Iaquinta en Fabio Quagliarella. Momenteel heeft Udinese het wat moeilijker maar de sfeer tijdens een degradatiekraker is zeker spannend.

Udine zelf is een mooie stad maar wel redelijk klein waardoor je dit snel gezien zult hebben. Ik kan een Udinese voetbalreis aanraden maar mocht je een halve week of langer gaan dan zal ik dit wel combineren met andere bestemmingen.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!