Udinese tickets kopen hoe doe je dat? Udinese Calcio is een middenmoter in de Serie A uit de stad Udine. Udine ligt in het uiterste noordoosten van Italië tegen de Sloveense grens. Dit seizoen lijkt Udinese te strijden om handhaving in de Serie A.

Direct Bestellen

Hierbij heeft Udinese hulp van twee Nederlanders Bram Nuytinck en Marvin Zeegelaar. Informatie over Udinese tickets, het stadion en vervoer vind je in dit artikel.

Udinese tickets kopen

Udinese heeft een trouwe aanhang die bij de meeste thuiswedstrijden aanwezig zijn. Mocht je speciaal voor het voetbal naar Udine afreizen dan raad ik aan van tevoren Udinese tickets te bestellen. Een Nederlandse partij die je hierbij kan helpen is Voetbalreizen. Bij Voetbalreizen bestel je eenvoudig online je Udinese tickets en kun je ook direct je verblijf in Udine boeken. Kijk op hun website voor Udinese tickets voor jouw wedstrijd.

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbalreizen haar aanbod van Udinese voetbalreizen.

udinese stadion

Udinese stadion en vervoer

Het Udinese stadion, Stadio Friuli, is een modern oogend stadion. Het stadion is verbouwd waarbij onder andere de sintelbaan is dichtgegooid. Hierdoor staan de tribunes dicht op het veld en heb je over het algemeen goed zicht op de wedstrijd. Het Udinese stadion heeft een capaciteit van 25.144. Bij de meeste thuiswedstrijden zijn er meer dan 20.000 toeschouwers. Wil je dus verzekerd zijn van goede en betaalbare plekken koop dan van tevoren je tickets.

Direct Bestellen

Udine heeft een gezellig, maar klein centrum. Als toerist zul je de meeste tijd hier doorbrengen omdat hier ook bezienswaardigheden en horecavoorzieningen zijn. Het Udinese stadion ligt zo’n 4 kilometer van dit centrum. Hierdoor is het aan te raden een bus of taxi te nemen. De dichtsbijzijnde bushaltes zijn Piazza Rizi 3, Via Lombardia 108 en Udine Via Floriano Candonio. Al deze haltes bevinden zich op zo’n 100 meter van het stadion.

udinese kaarten

Udinese voetbalreis

Udinese is een mooie historische club met in het verleden grote namen als Antonio Di Natalale, Vicenzo Iaquinta en Fabio Quagliarella. Momenteel heeft Udinese het wat moeilijker maar de sfeer tijdens een degradatiekraker is zeker spannend. Udine zelf is een mooie stad maar wel redelijk klein waardoor je dit snel gezien zult hebben. Ik kan een Udinese voetbalreis aanraden maar mocht je een halve week of langer gaan dan zal ik dit wel combineren met andere bestemmingen.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 7/10.

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!