Deze pagina geeft uitleg over het kopen van Union Berlin Ajax tickets. Het gaat dus om de wedstrijd in Berlijn. Ben jij juist op zoek naar kaarten voor de wedstrijd in Amsterdam? Bekijk dan de pagina over Ajax Union Berlin tickets. Voor de wedstrijd in Berlijn vind je hieronder alle informatie.

Union Berlin Ajax tickets, hoe koop je die? Union Berlin Ajax is de return in de tussenronde voor de Europa League.

Offerte Aanvragen

Wil jij bij deze wedstrijd aanwezig zijn? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij Union Berlin Ajax kaarten kan kopen.

Kaartverkoopinformatie Union Berlin Ajax

Er zijn verschillende manieren om Union Berlin Ajax kaarten te kopen. Uiteraard zal het mogelijk zijn om via Ajax zelf tickets te kopen voor het uitvak. Op moment van schrijven heeft Ajax nog geen kaartverkoopinformatie gepubliceerd. Naar verwachting zal Ajax enkele honderden tickets toegewezen krijgen en kan je één ticket kopen indien je beschikt over een EU+, EU of NL uitkaart. De verwachting is dat deze wedstrijd snel zal uitverkopen.

Offerte Aanvragen

Mocht jij niet beschikken over een uitkaart en/of naast kaarten hebben gegrepen dan is er gelukkig nog een manier om Union Berlin Ajax kaarten te kopen! Je kan zelfs meerdere tickets kopen en een uitkaart is niet nodig!

Union Berlin Ajax tickets kopen

Union Berlin Ajax tickets kopen kan waarschijnlijk ook via een voetbalreisorganisatie. Op deze website geef ik advies voor het bezoeken van buitenlandse voetbalwedstrijden. Er is veel vraag naar het bezoeken van wedstrijden van Union Berlin in het cultstadion An der alten Försterei. Ik geef dan ook advies voor het kopen van Union Berlin tickets en ook voor deze wedstrijd tegen Ajax. Voor de duidelijkheid, via onderstaande organisaties koop je tickets voor de thuisvakken.

Offerte Aanvragen

De partij die ik adviseer voor Union Berlin Ajax tickets is Voetbalticketshop. Zij beschikken over contacten voor het leveren van Union Berlin kaarten voor al haar thuiswedstrijden. Meestal kan je in het bestelproces zelf aangeven op welk deel van de tribune je plaats wilt nemen. Ook heb je de garantie wanneer je met meerdere personen gaat dat niemand alleen komt te zitten. Bekijk hier het aanbod van Union Berlin tickets. Mocht de wedstrijd tegen Ajax nog niet in het aanbod staan dan is het mogelijk om een offerte aan te vragen.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever een Union Berlin Ajax voetbalreis bestaande uit Union Berlin Ajax Tickets, hotelovernachting(en) en ontbijt? Dan raad ik aan te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Zij leveren dezelfde tickets als Voetbalticketshop maar bieden dit aan in arrangementen inclusief hotelovernachting met ontbijt.

Meestal kan je zelf een keuze maken uit verschillende hotels. Bekijk hier het aanbod van Number 1 Voetbalreizen. Ook hier geldt dat je een offerte aan kan vragen indien de wedstrijd tegen Ajax nog niet in het aanbod staat.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Union Berlin Ajax wedstrijdinformatie

Union Berlin Ajax is de return in de tussenronde van de Europa League. De winnaar van dit tweeluik zal zich plaatsen voor de Achtste Finales. Deze wedstrijd zal worden gespeeld op donderdag 23 februari in het het alten Försterei stadion te Berlijn.

Union Berlin Ajax voetbalreis

Union Berlin Ajax belooft een fantastische voetbalreis te worden. Allereerst kan dit de beslissende wedstrijd in deze ronde van de Europa League. Daarnaast staan de fans van Union Berlin bekend om de geweldige sfeer, met name in Europese wedstrijden.

Offerte Aanvragen

Dit is iets wat je als voetballiefhebber absoluut een keer ervaren moet hebben en wat is nou een betere manier om dit te ervaren dan is deze wedstrijd tegen Ajax. Ik beoordeel dit affiche dan ook met 9,5/10! Ook Berlijn zelf heeft uiteraard genoeg bezienswaardigheden en pubs om jou en je vrienden dagen te vermaken! Boek vandaag nog je tickets en zorg ervoor dat je erbij bent in Berlijn!

Tip: Mocht jij er met je vrienden een weekend Berlijn van maken maak dan je voetbalweekend compleet door ook een wedstrijd van Hertha BSC te bezoeken. In het weekend na deze wedstrijd spelen zij de thuiswedstrijd tegen Augsburg.

Gerelateerde competities en teams