Feyenoord tickets kopen, hoe werkt dat? Feyenoord is één van de traditionele drie topclubs in Nederland. De club staat bekend om zijn hondstrouwe legioen.

Direct Bestellen

Er zijn dan ook veel fans die Feyenoord tickets willen kopen en de kuip is dan ook vrijwel altijd uitverkocht, en zeker in Europese wedstrijden. Het kan dus lastig zijn om Feyenoord tickets te kopen. Op deze pagina geef ik tips voor het kopen van Feyenoord tickets.

Feyenoord Rotterdam Tickets kopen

Feyenoord tickets kopen kan op verschillende manieren. Uiteraard is het mogelijk om via Feyenoord haar website kaarten te kopen. Voorwaarden om Feyenoord tickets te kunnen kopen hangen af van tegenstander en competitie maar meestal heb je een seizoenkaart of supporters lidmaatschap nodig.

Direct Bestellen

Gelukkig is er nog een alternatief om zonder lidmaatschap kaarten te kunnen kopen en/of Feyenoord tickets voor al uitverkochte wedstrijden te verkrijgen. Voetbalticketshop levert namelijk Feyenoord tickets. Zij bieden tickets aan voor de meeste eredivisie en KNVB beker duels. Ook Europese wedstrijden van Feyenoord worden vaak aangeboden. Hierover lees je hieronder meer.

Bij Voetbalticketshop koop je Feyenoord kaarten voor de lange zijde eerste ring, wat de beste plaatsen in het stadion zijn. Daarnaast krijg je de garantie met minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten in de kuip!

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Feyenoord Europa League tickets kopen

Feyenoord komt in de groepsfase van de Europa League uit tegen Lazio Roma, FC Midtjylland en Sturm Graz. Op dit moment is het mogelijk om via deze website kaarten voor Feyenoord Lazio Roma te bestellen. Klik hieronder voor meer informatie. Voor overige Feyenoord Europa League tickets zijn op het moment van schrijven geen alternatieven.

Direct Bestellen

Houdt deze website in de gaten voor het kopen van tickets voor overige Europa League wedstrijden van Feyenoord in de eventuele Knockout-fase.

feyenoord-kaartjes

Feyenoord Conference League Tickets

Het afgelopen seizoen bereikte Feyenoord de finale van de Conference League. Er was dan ook zeer veel vraag naar Feyenoord tickets voor de Conference League wedstrijden. Regelmatig adviseerde ik aanbieders die nog Feyenoord tickets konden leveren voor al uitverkochte wedstrijden.

Direct Bestellen

Feyenoord speelt dit seizoen in de Europa League. Mochten zij later uitkomen in de Conference League dan zal ik informatie voor het kopen van Feyenoord tickets voor dit toernooi hier delen.

Feyenoord Champions League Tickets

Feyenoord is actief in de Champions League en dat wil je niet missen! Informatie over tickets? Die vind je hier. Wedstrijden van Feyenoord bezoeken, en met name in Europees verband, zijn absoluut de moeite waard.

Voetbaltickets gerelateerde clubs en competities