Deze pagina gaat over het kopen van Sevilla PSV tickets. Het gaat hier dus om de wedstrijd in Sevilla. Ben jij op zoek naar tickets voor de wedstrijd in Eindhoven? Lees dan de pagina over PSV Sevilla Tickets. Hoe je kaarten voor Sevilla PSV kan kopen lees je hieronder.

Direct Bestellen

Sevilla PSV tickets kopen, hoe doe je dat? PSV speelt in de tussenronde van de Europa League tegen Sevilla FC. Sevilla FC is een aansprekende tegenstander dat speelt in een prachtige stad en stadion. Wil jij ook bij deze wedstrijd zijn? Op deze pagina leg ik alles uit over het kopen van Sevilla PSV tickets.

Kaartverkoopinformatie Sevilla PSV

Er zijn een aantal manieren om aan Sevilla PSV tickets te komen. De eerste optie is uiteraard om deze te kopen via PSV. PSV geeft op moment van schrijven op haar website nog geen informatie over de kaartverkoop rondom Sevilla PSV.

Op basis van eerdere Europese uitwedstrijden is de verwachting dat supporters met de meeste loyaliteitspunten als eerste kaarten kunnen kopen en dat er geen vrije verkoop is. Ook is mijn verwachting dat deze wedstrijd snel uit zal verkopen.

Direct Bestellen

Gelukkig is er ook een andere optie om Sevilla PSV kaarten te kopen! Tickets zijn hier zelfs nu al leverbaar en een seizoenclubkaart en/of loyaliteitspunten zijn niet nodig!

Sevilla PSV Tickets kopen

Op deze website geef ik tips voor het kopen van tickets voor buitenlandse voetbalwedstrijden. Uiteraard is Sevilla FC ook een club waar veel voetballiefhebbers heen willen dus hierin kan ik ook adviseren, ook voor de wedstrijd tegen PSV. Ter verduidelijking het gaat hier dus niet om tickets voor het uitvak.

Een partij die je kan helpen aan Sevilla PSV tickets is Voetbalticketshop. Zij beschikken over Sevilla PSV tickets en hebben deze momenteel in de verkoop. In het bestelproces kan je zelf kiezen uit verschillende categorieën zitplaatsen.

Direct Bestellen

Indien je met meerdere personen gaat heb je de garantie met minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten. Het voordeel van hier je tickets bestellen is dat je dus ook geen (seizoen)clubkaart van PSV nodig hebt.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij in plaats van losse kaarten liever een Sevilla PSV voetbalreis inclusief overnachting(en) en ontbijt? Dan adviseer ik Number 1 voetbalreizen. Number 1 beschikt over dezelfde tickets als Voetbalticketshop. Het verschil is dat je bij Number 1 direct je hotel inclusief ontbijt boekt. Ideaal als je alles direct geregeld wilt hebben dus.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Sevilla PSV wedstrijdinformatie

Sevilla PSV zal worden gespeeld op donderdag 16 februari 2023. Het gaat hier om de heenwedstrijd uit de tussenronde van de Europa League. Een week later staat in Eindhoven de return PSV Sevilla op het programma. De winnaar over twee wedstrijden plaatst zich voor de Achtste Finales van de Europa League.

sevilla fc kaarten

Sevilla PSV voetbalreis

De Sevilla PSV voetbalreis belooft natuurlijk fantastisch te worden. Sevilla FC is een grote club met interessante spelers, speelt in een prachtig stadion en is gelegen in een geweldige stad. Zowel het affiche als de stad zorgen ervoor dat jij en je vrienden zich geen moment zullen vervelen.

Direct Bestellen

Ik beoordeel dit affiche dan ook met 9,5/10! Zorg dan ook dat je erbij bent en verzeker je vandaag nog van Sevilla PSV tickets! Mocht jij dit weekend in Sevilla verblijven dan kan je overwegen je Sevilla PSV voetbalreis compleet te maken door ook een bezoek te brengen aan stadsgenoot Real Betis dat het in het weekend na deze wedstrijd opneemt tegen Real Valladolid.

Gerelateerde competities en teams