Ajax tickets, hoe kom je daaraan? Ajax is als het op prijzen aankomt de meest succesvolle Nederlandse club en is in Nederland ook de club met de meeste supporters.

Direct Bestellen

Er is dan ook veel vraag naar Ajax tickets. Op deze website geef ik advies over het bezoeken van Europese voetbalwedstrijden. Ajax is vrijwel elk seizoen Europees actief. Op deze pagina geef ik dan ook vooral advies over het kopen van Ajax tickets voor Europese wedstrijden.

Ajax Champions League Tickets kopen

Ook dit seizoen is Ajax weer actief in de Champions League. Ajax Champions League tickets kopen kan behoorlijk lastig zijn. Eigenlijk is de vraag naar kaarten altijd structureel veel hoger dan het aanbod. Seizoenkaart houders krijgen vaak de mogelijkheid om een Champions League passe-partout te kopen en veel doen dit dan ook. Vervolgens gaan Ajax tickets voor de Champions League vaak naar seizoenkaart- en clubkaarthouders.

champions-league-kaarten

Gelukkig is het vaak ook mogelijk om via andere partijen Champions League tickets voor Ajax Amsterdam te kopen. Bij deze partijen kan je meerdere kaarten kopen en is een seizoen(clubkaart) niet nodig.

Direct Bestellen

Tot op heden heb ik dit seizoen mogelijkheden gevonden om voor elk Champions League duel van Ajax kaarten te kopen. Wil jij Ajax Champions League kaarten kopen? Kies hieronder de wedstrijd die je wilt bezoeken, lees hoe jij kaarten kan kopen en bestel direct!

Ajax Amsterdam Tickets kopen – Overige wedstrijden

Regelmatig deel ik ook mogelijkheden om kaarten voor wedstrijden van Ajax om de Johan Cruijff schaal, Eredivisie en KNVB beker te kopen. Op moment van schrijven heb ik enkel advies voor Champions League wedstrijden van Ajax. Mocht hier verandering in komen dan deel ik het op deze pagina.

Direct Bestellen

ajax-tickets

Ajax Europa League Tickets kopen

Ajax Europa League tickets zijn momenteel niet verkrijgbaar doordat Ajax uitkomt in de Champions League. Mocht Ajax derde worden in de groepsfase dan zal het na de winterstop uitkomen in de Europa League. In dat geval volgt op deze pagina advies over het kopen van Ajax Europa League tickets.

Direct Bestellen

Wedstrijden van Ajax bezoeken, en met name in de Champions League, zijn absoluut de moeite waard. Ik beoordeel deze tickets met 9,5/10.

Voetbaltickets Europese competities