AS Monaco tickets, hoe koop je die. AS Monaco wil terug naar de Franse top. Momenteel bestaat de ploeg uit een mooie mix van vedettes als Cesc Fabregas en talenten als Myron Boadu.

Direct Bestellen

Natuurlijk is Monaco een aantrekkelijke bestemming die jaarlijks velen toeristen aandoen. Mocht jij naar Monaco gaan en ook een voetbalwedstrijd willen bezoeken dan heb je natuurlijk AS Monaco tickets nodig. Hoe je hieraan komt lees je op deze pagina.

AS Monaco tickets kopen

AS Monaco heeft een roemrucht verleden. Ondanks historisch succes is de achterban niet zo heel groot. Dit komt ook doordat veel inwoners van Monaco niet uit de regio komen of minder geïnteresseerd zijn in voetbal. Vaak zijn er dan ook tot kort voor de wedstrijd nog kaarten beschikbaar.

as-monaco-kaarten

Echter, om veiligheidsredenen en/of corona-restricties is het niet altijd mogelijk om vlak voor de aftrap nog kaarten te kopen. Ook in de toeristische seizoenen kan het lastiger zijn last minute AS Monaco tickets te kopen omdat er veel toeristen zijn die een voetbalwedstrijd willen kijken.

Direct Bestellen

Mocht je zekerheid willen dan raad ik aan om online je AS Monaco tickets te kopen bij P1 Travel. P1 Travel is een betrouwbaar Nederlands voetbalreisbureau dat losse tickets aanbiedt voor al AS Monaco haar thuiswedstrijden. In het bestelproces kan je zelf weten welke categorie tickets je wilt. Ook kan je indien gewenst direct je hotelovernachting(en) boeken.

Mocht jij onbezorgd naar Monaco willen afreizen boek dan dus bij P1 Travel.

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van AS Monaco Tickets

AS Monaco stadion en vervoer

Het AS Monaco is een bijzonder stadion. Het AS Monaco stadion “Stade Louis II” fungeert als sportcomplex van de dwergstaat Monaco. Uiteraard speelt AS Monaco hier haar thuiswedstrijden, maar is er ook een sintelbaan voor atletiekwedstrijden. Bijzonder is dat onder de tribune zich de sporthal bevind waar onder andere basketball en volleybal worden gespeeld.

Direct Bestellen

Het AS Monaco stadion heeft plaats voor 16.500 toeschouwers. Het stadion heeft een bijzondere bouwstijl en is prachtig gelegen tussen de zee en bergen.

Monaco is vrij klein en het AS Monaco stadion is dan ook op loopafstand van het centrum. Het is bijvoorbeeld 20 minuten lopen vanaf de kathedraal van Monaco.

AS Monaco voetbalreis

Een AS Monaco voetbalreis kan erg leuk zijn. Het bezoeken van een mooie wedstrijd in de Ligue 1 in combinatie met Monaco zelf is de moeite waard. Wel zou is mijn advies om de wedstrijd onderdeel te laten zijn van je Monaco trip en niet andersom.

monaco-voetbalreis

Monaco zelf heeft veel te bieden en het is vaak erg mooi weer. Naast de prachtige haven en binnenstad is er natuurlijk veel luxe te bezichtigen zoals yachten en auto’s van de Monegasken.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 7,5/10.

Tickets voor andere Franse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Frankrijk? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!