De Champions league finale 2022 zal gaan tussen Liverpool en Real Madrid. Dit is een direct duel tussen twee van de meest succesvolle clubs van Europa. Zal Real Madrid beslag weten te leggen op haar 14e Champions League of gaat Liverpool voor de 7e keer met de cup met de grote oren uit de haal?

Direct Bestellen

Dit belooft een geweldig duel te worden en jij kan erbij zijn! Op deze pagina lees je alles over de finale van dit seizoen, en geef ik aan hoe jij Champions League Finale 2022 tickets koopt!

voetbaltickets-frankrijk

Champions league finale 2022 tickets kopen

Uiteraard is er veel vraag naar Champions league finale 2022 tickets. Veel van de beschikbare kaarten gaan naar partners van de UEFA. Vervolgens blijven er tickets over voor geregistreerde fans van Liverpool, Real Madrid en neutrale voetbalfans.

Fans van Liverpool en Real Madrid komen alleen in aanmerking voor Champions League finale tickets als zij minimaal member zijn en de afgelopen seizoenen meerdere Champions League wedstrijden van hun club hebben bezocht. Op deze manier worden de meest trouwe fans beloond. Het is zeer aannemelijk dat je als Nederlander niet aan deze eisen voldoet en ook is een groot deel van de tickets al verkocht.

Toch is het nog mogelijk om nu direct Champions League Finale 2022 tickets te kopen. Er is een voetbalreisorganisatie die beschikt over tickets namelijk P1 Travel.

Direct Bestellen

Bij hun is het mogelijk om nu direct jouw Liverpool Real Madrid tickets te boeken. Optioneel kan je ervoor kiezen om ook direct een hotel te boeken maar dit is niet verplicht. Wanneer je met meerdere personen boekt zorgt P1 ervoor dat je naast elkaar zit. Ook kan je in het bestelproces zelf kiezen welke category plaatsen je wilt.

  • Bekijk het aanbod van Champions League finale 2022 tickets bij P1 Travel.

Voor geïnteresseerden is het ook mogelijk om hospitality pakketten te kopen. Deze pakketten bestaan uit categorie 1 tickets op de lange zijde, toegang tot de lounge met live entertainment en een luxe diner. Wil jij maximaal genieten van de Champions League finale 2022, bekijk dan het aanbod op hun website. Uiteraard zijn de Hospitality tickets duurder dan de reguliere kaarten.

  • Champions League finale 2022 kopen bij P1 Travel.
champions-league-finale-2022-tickets

Champions league finale 2022 datum

De Champions League finale van 2022 zal plaatsvinden op 28 mei 2022 om 18:00 in Parijs. Oorspronkelijk zou de finale gespeeld worden in Sint-Petersburg. Door het conflict tussen Rusland en Oekraïne heeft de UEFA besloten het duel te verplaatsen naar Parijs.

Champions league finale 2022 stadion

De finale zal worden gespeeld in het Stade de France te Parijs. Het stadion biedt plaats aan 81.338 toeschouwers en werd in 1998 geopend. Normaal gesproken speelt het Franse nationale elftal hier haar thuiswedstrijden.

Direct Bestellen

champions-league-finale-2022-stadion

In dit stadion werden ook de nodige internationale topwedstrijden gespeeld. In het openingsjaar 1998 behaalde Frankrijk hier de wereldtitel door in de finale Brazilië te verslaan. Ook de finale van het EK2016 werd in dit stadion gespeeld. Deze werd gewonnen door Portugal.

Champions League tickets kopen

Direct Bestellen

De Champions League finale is natuurlijk een absolute topwedstrijd. Ik beoordeel het bezoeken hiervan dan ook met 10/10.

Overige Europese Finale Tickets