Europa League finale 2022 tickets. De Europa League Finale 2022 zal gaan tussen Eintracht Frankfurt en Rangers FC.

Direct Bestellen

Wil jij deze finale bezoeken? Lees op deze pagina alles over deze wedstrijd en hoe je Europa League finale 2022 tickets kan kopen.

Europa league finale 2022 tickets kopen

Uiteraard is de Europa League finale een wedstrijd die veel bezoekers trekt en hierdoor kan het lastig zijn om kaarten te kopen. Het stadion waar de wedstrijd gespeeld wordt biedt plaats aan ongeveer 44.000 toeschouwers. Een groot deel van de kaarten gaat altijd naar partners en sponsors van de UEFA.

Direct Bestellen

Vervolgens wordt een groot deel van de tickets verkocht via Eintracht Frankfurt en Glasgow Rangers en zal een klein deel overblijven voor verkoop via andere kanalen. Gelukkig hebben wij een kanaal gevonden waarbij je direct Eintracht Frankfurt-Glasgow Rangers Europa League finale tickets kan kopen!

sevilla fc tickets

Koop nu direct je Europa League finale kaarten bij P1 Travel. P1 Travel is een Nederlandse voetbalreisorganisatie op het gebied van buitenlandse voetbalwedstrijden. Zij hebben op dit moment tickets voor de Europa League finale in de verkoop.

Wanneer je via hun koopt heb je gegarandeerd tot minimaal 2 stoelen naast elkaar. In het bestelproces kan je zelf kiezen welke categorie kaarten je wilt. Ook is het mogelijk, maar niet verplicht, direct je hotel bij te boeken. Bekijk nu het aanbod van P1 Travel.

Europa league finale 2022 datum

De Europa League finale van 2022 zal plaatsvinden op 18 mei 2022 in Sevilla. Om 21:00 zal worden afgetrapt.

Europa league finale 2022 stadion

De Europa League finale zal gespeeld worden in het Ramon Sanchez Pizjuan stadion te Sevilla. Dit is het stadion waar Sevilla FC normaal gesproken haar thuiswedstrijden speelt. Dit is een prachtig stadion dat in 1955 werd gebouwd en voor het laatst werd gerestaureerd in 2017. Het stadion heeft een capaciteit van bijna 44.000 toeschouwers

Direct Bestellen

Er werden tal van historische wedstrijden in dit stadion gespeeld. Opvallend is dat het Spaanse nationale elftal tussen 1961 en 2015 hier 25 interlands speelde. Spanje is nog steeds ongeslagen in dit stadion.

sevilla fc stadion

Bij het Europa League stadion bevinden zich diverse bushaltes en metrohalte Nervión. Echter, het Europa League stadion staat midden in de stad waardoor het waarschijnlijk op loopafstand is van waar jij verblijft.

Direct Bestellen

Dit is een geweldig stadion en een finale tussen twee prachtige clubs. Ik beoordeel het bezoeken van deze finale dan ook met 10/10.

Overige Europese Finale Tickets