Olympique Lyon tickets, zo kom je eraan. Olympique Lyon is een traditionele Franse topploeg. Echter is het even geleden dat er een prijs gewonnen werd.

Direct Bestellen

Aan trainer Peter Bosz de taak om Olympique Lyon terug te brengen naar de top. Wil jij een wedstrijd van Olympique Lyon bezoeken? Lees hoe je Olympique Lyon tickets koopt en meer.

olympique-lyon-tickets

Olympique Lyon tickets kopen

Olympique Lyon heeft een grote achterban in zowel binnen als buitenland. Verkrijgbaarheid van tickets is meestal afhankelijk van tegenstander en competitie. Mijn advies voor het kopen van Olympique Lyon tickets is deze te boeken bij P1 Travel.

Direct Bestellen

Zij hebben tickets voor alle thuiswedstrijden van Olympique Lyon. In het bestelproces kan je zelf aangeven voor welke categorie je tickets wilt kopen. Ook kan je indien gewenst direct je hotelovernachting(en) boeken. Alles voor een zorgeloze Olympique Lyon voetbalreis dus!

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Olympique Lyon Tickets

Olympique Lyon stadion en vervoer

Het Olympique Lyon stadion, genaamd Parc OL, is een prachtig stadion. Dit stadion is geopend in 2016 en gebruikt voor het EK van dat jaar. In totaal werden hier 6 EK-wedstrijden gespeeld en inmiddels speelt Olympique Lyon hier dus haar thuiswedstrijden.

Direct Bestellen

Het stadion heeft capaciteit voor bijna 60.000 toeschouwers. Het stadion is wel een eindje vanaf het historisch centrum. Met het openbaar vervoer zul je waarschijnlijk een klein uurtje nodig hebben om bij het stadion te komen. Vertrek dus ruim op tijd!

olympique-lyon-stadion

Olympique Lyon voetbalreis

Zowel Olympique Lyon als voetbalclub, en Lyon als stad, zijn verassend leuke bestemmingen. Olympique Lyon heeft natuurlijk niet de selectie van een club als PSG maar hebben wel een prachtig stadion, goed elftal en er heerst een geweldige sfeer bij thuiswedstrijden.

Lyon zelf beschikt zowel over een prachtig historisch centrum als moderne faciliteiten. Het grootste gedeelte van het jaar is het meestal erg lekker weer en er zijn velen terrassen om hier van te genieten!

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Tickets voor andere Franse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Frankrijk? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!