Olympique Marseille tickets, hoe kom je daaraan? Olympique Marseille is een traditionele topclub in Frankrijk. Hoewel de laatst behaalde prijs al even gelden is, heeft Marseille een zeer trouwe en fanatieke achterban. Een geweldige sfeer in een prachtig stadion gelegen in een vaak zonovergoten Marseille maken Olympique Marseille erg geschikt voor een voetbalreis.

Direct Bestellen

Hiervoor heb je natuurlijk wel Olympique Marseille tickets nodig. Hoe je hier aan komt en overige informatie lees je op deze pagina.

Olympique Marseille tickets kopen

Olympique Marseille heeft een zeer trouwe achterban. Veel van de tickets gaan dan ook naar seizoenskaarthouders en overige leden van de club. Wil jij toch Olympique Marseille tickets bemachtigen om een wedstrijd te bezoeken? Dan raad ik aan deze te boeken via een voetbalreisorganisatie.

Direct Bestellen

Er is een betrouwbare Nederlandse partij die je kan helpen aan Olympique Marseille tickets. P1 Travel heeft kaarten voor al Olympique Marseille haar thuiswedstrijden. In het bestelproces kan je zelf aangeven welke categorie tickets je wilt en je zit standaard tot 3 personen naast elkaar in het Stade Velodrome. Indien gewenst kan je ook direct je hotelovernachting(en) boeken via P1 Travel!

olympique-marseille-kaarten

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Olympique Marseille Tickets

Olympique Marseille stadion en vervoer

Het Olympique Marseille stadion, Stade Velodrome, is een iconisch stadion en behoort tot één van mijn persoonlijke favorieten. Het stadion werd gebouwd in 1935 en is ook podium geweest voor diverse EK’s en WK’s. Zo maakte bijvoorbeeld Dennis Bergkamp zijn befaamde doelpunt tegen Argentinië op het WK van 1998 in dit stadion.

Direct Bestellen

De laatste renovatie vond plaats in 2014 om het stadion klaar te maken voor het EK2016. Het nieuwe Stade Velodrome is een prachtig stadion en heeft capaciteit voor bijna 70.000 toeschouwers.

Het Olympique Marseille stadion ligt iets buiten het centrum maar er zijn zeer goede verbindingen met de metro. Afhankelijk van je locatie doe je hier zo’n 15 a 30 minuten over. Er zijn twee haltes in de buurt van het stadion namelijk Rond Point du Prado en Sainte-Marguerite Dromel.

Olympique Marseille voetbalreis

Olympique Marseille is vaak niet de eerste bestemming die in gedachten komt bij het plannen van een voetbalreis. Echter is een Olympique Marseille voetbalreis absoluut de moeite waard. De sfeer is erg goed en het Olympique Marseille stadion is een stadion dat elke voetballiefhebber wat mij betreft een keer gezien moet hebben.

olympique-marseille-voetbalreis

Ook Marseille zelf is een stad waar genoeg te doen is. Gelegen aan zee is het hier vaak heerlijk toeven en is het voor het grootste deel van het jaar een erg zonnige bestemming.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Tickets voor andere Franse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Frankrijk? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!