PSG tickets kopen, hoe doe je dat? Paris Saint German, afgekort PSG, is sinds de overname in 2011 uitgegroeid tot absolute topclub. Er werden enorme bedragen geïnvesteerd om uiteindelijk tot een selectie te komen met de beste spelers van de wereld zoals bijvoorbeeld Messi, Neymar en Mbappé.

Direct Bestellen

In Frankrijk worden inmiddels de prijzen aaneengeregen waardoor de vraag naar Paris Saint Germain tickets ook flink is toegenomen. Wil jij PSG haar sterren in actie zien? Ontdek dan in dit artikel hoe je het beste Paris Saint Germain tickets kan kopen.

PSG Tickets kopen

Paris Saint Germain is altijd al een grote club in Frankrijk geweest. Door het aantrekken van sterspelers en het winnen van prijzen is deze fanschare met name internationaal enorm toegenomen. Het stadion van Paris Saint Germain heeft een capaciteit van 47.428 en is meestal uitverkocht.

psg-tickets

Als voetbaltoerist en niet seizoenkaarthouder van de club is het dan ook lastig om zelf PSG tickets via de club te kopen. Ik raad dan ook aan dit via een erkende voetbalticketorganisatie te boeken. Gelukkig zijn er een aantal Nederlandse organisaties die je kunnen helpen.

Direct Bestellen

Over het algemeen is P1 Travel het voordeligst voor PSG tickets. Zij hebben PSG kaarten voor alle thuiswedstrijden, dus ook voor affiches in de Champions League. Je kan zelf bepalen of je alleen wedstrijdtickets boekt of ook direct je hotel. Voor de tickets kan je zelf kiezen in welke sector je plaats wilt nemen. Al P1 Travel haar voetbaltickets zijn met covid-verzekering die dekking geeft wanneer de wedstrijd niet doorgaat of zonder publiek gespeeld wordt.

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Paris Saint Germain Tickets

Een andere betrouwbare en Nederlandse partij die je kan helpen aan PSG tickets is Voetbalticketxpert. Ook zij hebben losse tickets voor alle thuiswedstrijden. In het bestelproces kan je aangeven of je op lange of korte zijde wilt zitten en indien je met meerdere personen gaat heb je de garantie dat niemand alleen zit.

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Paris Saint Germain kaarten

Mocht jij naast je tickets ook direct een hotel willen boeken? Dan kan dit naast P1 ook bij Voetbaltravel. Voetbaltravel heeft PSG voetbalreizen bestaande uit wedstrijdkaarten en hotelovernachting(en). Omdat zelf een hotel boeken in Parijs behoorlijk prijzig kan zijn is het altijd handig om ook even hun aanbod te bekijken.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van PSG Voetbalreizen.

PSG stadion en vervoer

Het Paris Saint Germain stadion, genaamd Parc de Princes werd al in 1897 gebouwd. Uiteraard vonden er verschillende renovaties plaats waardoor er nu een modern stadion waar bijna 48.000 toeschouwers in kunnen staat. De laatste renovatie vond plaats voor het EK 2016 toen hier vier groepswedstrijden en één achtste finale werd gespeeld.

Direct Bestellen

Het PSG stadion ligt een stukje van de toeristische attracties vandaan. Met het openbaar vervoer doe je hier zo’n 45 minuten over. Mocht je met een drankje naar de wedstrijd toe willen leven dan is er meer te doen in het centrum dan bij het stadion. Rondom het stadion liggen wel een aantal parken en andere bekende sportfaciliteiten zoals tennispark Roland Garros.

psg-voetbalreis

PSG Voetbalreis

Een PSG voetbalreis is de laatste jaren erg populair geworden. Voor Nederlanders is het mogelijk om op zo’n 5 uur rijden absolute wereldsterren waaronder Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé in actie te zien. Uiteraard heeft Parijs zelf ook tal van attracties om jezelf te vermaken.

Op sportgebied kan je overwegen Roland Garros te bezoeken. Wellicht is het mogelijk om tijdens je PSG voetbalreis ook het kleinere Paris FC te bezoeken. Deze club is momenteel actief in de top van de Ligue 2 maar zal vermoedelijk binnen enkele seizoenen ook Ligue 1 spelen. Tot slot zou je een bezoek kunnen brengen aan het stadion van het Franse elftal, het stade France.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Tickets voor andere Franse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Frankrijk? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!