FC Porto tickets, hoe kom je daaraan? FC Porto is één van de traditionele topclubs in Portugal. FC Porto staat bekend om het spelen van attractief voetbal met grote talenten. Ook in Porto zelf is genoeg te beleven.

Direct Bestellen

Alle reden om naar Porto af te reizen dus! Wil jij een wedstrijd bezoeken? Lees dan in dit artikel onder andere hoe je FC Porto tickets kan kopen.

FC Porto tickets kopen

De verkrijgbaarheid van FC Porto tickets hangt sterk van tegenstander en competitie af. Voor de toppers tegen Benfica en Sporting is het aan te raden ruim van tevoren Porto kaarten te kopen. Dit geldt ook voor wedstrijden in Europees verband. Voor overige wedstrijden kan je vaak tot een aantal dagen voor de wedstrijd nog FC Porto kaarten kopen.

fc-porto-kaarten

De makkelijkste manier om je FC Porto kaarten te kopen is bij Voetbalticketshop. Zij leveren FC Porto tickets voor alle thuiswedstrijden in de Primeira Liga. Ook FC Porto tickets voor de Champions League zijn bij hun verkrijgbaar. Bij hun koop je losse kaarten waardoor je zelf nog de vrijheid hebt om je hotel en vlucht te boeken.

Direct Bestellen

In het bestelproces kan je zelf kiezen of je plaatsen op de lange of korte zijde wilt. Wanneer je met meerdere personen gaat heb je de garantie dat niemand alleen komt te zitten.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever je hotel ook direct geregeld? Dan raad ik aan te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Zij leveren dezelfde tickets als Voetbalticketshop maar dan als onderdeel van een FC Porto voetbalreis waarbij je ook je hotelovernachting(en) inclusief ontbijt boekt. In het bestelproces kan je kiezen uit een aantal verschillende hotels en deze zijn altijd inclusief ontbijt!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

FC Porto stadion en vervoer

FC Porto speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio do Dragao. Het Porto stadion werd in 2003 geopend en heeft capaciteit voor iets meer dan 50.000 toeschouwers. In het seizoen 2020/2021 werd de Champions League Finale tussen Chelsea en Manchester City afgewerkt in dit stadion.

Direct Bestellen

Het FC Porto stadion ligt een stuk buiten het centrum. Wanneer je naar het stadion wilt lopen doe je hier zo’n 45 minuten over. Makkelijker is om het openbaar vervoer te gebruiken. Bij het porto stadion is zowel een bus, als een metrohalte. Beide haltes hebben de naam van het stadion Estadio Do Dragao.

fc-porto-stadion

Mijn advies is om ruim op tijd de metro te nemen. Net buiten het centrum vind je halte 24 de Agosto en vanaf hier ben je in zes minuten bij het stadion.

FC Porto voetbalreis

Een FC Porto voetbalreis is erg leuk. FC Porto is een mooie club dat bekend staat om de grote talenten die er doorbreken. Ook Porto zelf is een prachtige stad waar genoeg te beleven valt.

Direct Bestellen

Op voetbalgebied kan je mogelijk je FC Porto voetbalreis combineren met een wedstrijd of stadionbezoek van Boavista. Ook deze club bevindt zich in Porto en is actief op het hoogste niveau in Portrugal, de Primeira Liga.

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10.

Tickets voor andere Portugese voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Portugal? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!