Sporting Lissabon tickets kopen, hoe doe je dat? Sporting Lissabon heet voluit Sporting Clube de Portugal maar wordt afgekort naar Sporting Lissabon of in de voksmond Sporting.

Direct Bestellen

Wil jij een voetbalreis naar Lissabon maken en een wedstrijd van Sporting bezoeken? Lees dan dit artikel en ontdek hoe je onder andere Sporting Lissabon tickets koopt.

Sporting Lissabon tickets kopen

De verkrijgbaarheid van Sporting Lissabon tickets hangt sterk af van tegenstander en competitie. Over het algemeen zijn de toppers tegen FC Porto, de stadsderby tegen Benfica en wedstrijden in de Champions League ruim van tevoren uitverkocht.

Tegen overige tegenstanders in de competitie is het vaak nog mogelijk om tot een aantal dagen voor de wedstrijd kaarten te kopen tenzij het de laatste wedstrijden voor een eventueel kampioenschap zijn.

Het makkelijkst is om direct online je Sporting Lissabon tickets te kopen. Mijn advies is om dit te doen bij Voetbalticketshop. Zij bieden losse Sporting tickets, zonder hotelovernachting(en), aan voor al Sporting haar thuiswedstrijden, dus ook de toppers en voor wedstrijden in de Champions League.

Direct Bestellen

In het bestelproces kan je zelf kiezen of je op de lange of korte zijde plaats wilt nemen. Wanneer je met meerdere personen boekt heb je de garantie tot minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten. Over het algemeen zijn de prijzen die zij hanteren schappelijk.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever een Sporting voetbalreis waarbij je hotel ook direct geregeld is? Kijk dan eens bij Number 1 Voetbalreizen. Zij leveren dezelfde tickets als Voetbalticketshop maar dan inclusief hotel en ontbijt. Tijdens het bestellen kan je zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Sporting Lissabon stadion en vervoer

Sporting Lissabon speelt haar wedstrijden in het Estádio José Alvalade. Dit stadion werd geopend in 2003 zodat deze ingezet kon worden tijdens het EK 2004 in Portugal. In totaal werden hier vijf EK wedstrijden gespeeld. Een jaar later, in 2005, was dit het podium voor de eindstrijd om de UEFA Cup tussen CSKA Moskou en Sporting.

Direct Bestellen

Het Sporting Lissabon stadion heeft een capaciteit van iets meer dan 50.000 toeschouwers. De makkelijkste manier om bij het stadion te komen vanuit het centrum is met de metro. Stap dan op bij metrostation Rossio en een kwartier later uit op Telheiras. Vanaf hier is het nog vijf minuten lopen naar het stadion.

Sporting Lissabon voetbalreis

Een Sporting Lissabon voetbalreis is echt een aanrader. Sporting speelt in een mooi stadion en de sfeer is over het algemeen goed, zeker in Europese wedstrijden! Naast Sporting is er in Lissabon op voetbalgebied nog meer te beleven. Je zou kunnen kijken of je jouw Sporting voetbalreis kan uitbreiden met stadion of wedstrijdbezoek van Benfica en/of andere stadsgenoot Belenenses.

Direct Bestellen

Lissabon is een bruisende stad waar de zon vrijwel altijd schijnt. Naast voetbal is er voldoende te beleven op het gebied van cultuur, uitgaan en eten. Alle ingrediënten voor een heerlijke voetbalreis zijn dus aanwezig.

Tickets voor andere Portugese voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Portugal? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!