Voetbaltickets Schotland kopen, hoe doe je dat? Engeland is niet het enige voetbalgekke land van het Verenigd Koninkrijk. In Schotland houden ze van whiskey, pubs, en een goede pot voetbal. De Schotse fans staan bekend om hun hartstochtelijke steun vanaf de tribunes.

Wil jij een wedstrijd in de Schotse Premiership bezoeken? Dan heb je uiteraard tickets nodig. Op deze pagina leg ik uit hoe jij voetbaltickets Schotland kan kopen.

Schotse Premiership Tickets

Over het algemeen is de meeste vraag naar Schotse Premiership tickets voor Rangers FC en Celtic. Dit zijn verreweg de grootste clubs in Schotland en deze kaarten zijn dan ook het lastigst te verkrijgen. Daarom adviseer ik op deze website hoe je toch tickets voor één van deze clubs kan kopen.

Mocht jij een andere Schotse club willen bezoeken dan raad ik aan op de website van de desbetreffende club te kijken.

Old Firm Tickets

The Old Firm is de grootste wedstrijd van Schotland. In deze stadsderby nemen Rangers FC en Celtic het tegen elkaar op. Deze wedstrijd is één van de meest passievolle derby’s van Europa en een wedstrijd die alle voetballiefhebbers een keer meegemaakt willen hebben. Het is dan ook zeer lastig om kaarten voor deze wedstrijd te kopen.

In de Schotse Premiership spelen alle clubs in het reguliere seizoen drie keer tegen elkaar. Vervolgens is er een minicompetitie om het kampioenschap waarvoor Celtic en Rangers zich over het algemeen altijd plaatsen. The Old Firm wordt dus minimaal vier keer per seizoen gespeeld.

Kaarten voor The Old Firm zijn als niet seizoenkaarthouder van deze clubs haast niet te krijgen. Daarom raad ik aan je Old Firm tickets te kopen via een voetbalticketbureau. Voetbalticketshop is een geschikte partij voor het kopen van losse kaarten voor The Old Firm.

Zij verkopen kaarten voor vrijwel alle grote clubs in Europa dus ook voor Celtic en Rangers. Kies hieronder de wedstrijd die jij wilt bezoeken en bekijk de kaartverkoopinformatie.