Celtic tickets, hoe kom je daaraan? De regerend kampioen van Schotland biedt een unieke ervaring aan voetbalfans van het eerste uur. Celtic FC is namelijk een dominante club in de Scottish Premiership.

Direct Bestellen

Wil jij samen met je vrienden de geweldige sfeer op Celtic Park meemaken? Lees dan in dit artikel onder andere hoe je zelf Celtic tickets kan kopen.

Celtic tickets kopen

Celtic FC, ofwel the Celts, the Hoops of The Boys, heeft een zeer trouwe achterban. Het Celtic stadion biedt plaats aan iets meer dan 60.000 toeschouwers. Vrijwel elke thuiswedstrijd raakt het stadion uitverkocht en zeker in de Old Firm Derby tegen Glasgow Rangers of in Europese wedstrijden.

Indien je zeker wilt zijn van Celtic tickets raad ik je aan om deze te kopen via een erkend voetbalreisbureau. In Nederland raad ik twee partijen aan voor het kopen van Celtic tickets.

Direct Bestellen

Indien je losse Celtic tickets zoekt dan raad ik aan deze te kopen bij Voetbalticketshop zij leveren Celtic tickets voor alle thuiswedstrijden. Wanneer je met meerdere personen gaat krijg je de garantie dat niemand alleen komt te zitten.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Mocht jij liever een Celtic voetbalreis willen boeken dan kan dat bij Number 1 Voetbalreizen. Zij hebben ook tickets voor al Celtic haar thuiswedstrijden. Echter boek je bij Number 1 ook direct je hotelovernachting(en) inclusief ontbijt. Je kan zelf een keuze maken uit een ruime selectie hotels. Wil jij dat alles al voor je geregeld is? Kijk dan dus op hun website.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Celtic stadion en vervoer

Het Celtic stadion, Celtic Park, is een prachtig stadion dat capaciteit heeft voor 60.000 toeschouwers. De sfeer die de fans maken is erg goed, vooral in Europese wedstrijden. Celtic Park wordt ook wel Parkhead of Paradise genoemd. Het Celtic stadion werd al geopend in 1892 en heeft sindsdien diverse renovaties ondergaan.

Direct Bestellen

Het Celtic Park ligt een eindje buiten het centrum. Helaas is er geen metro in de buurt van het stadion maar zijn er wel twee andere opties. Mijn advies is om vanaf Glasgow Central Station de trein te pakken naar Dalmarnock. Deze reis duurt vijf minuten en vanuit hier is het nog een kwartier lopen naar het Celtic stadion.

Een andere optie is om heel iets buiten het centrum de bus te nemen vanaf halte Trongate, deze rijd in een kwartier naar St Michaels Lane. Vanaf hier is het nog vijf minuten lopen naar Celtic Park.

Celtic voetbalreis

Een Celtic voetbalreis is een echte aanrader. Celtic is een mooie club, de sfeer is erg goed en het stadion is een prachtig decor. Op voetbalgebied kan je jouw Glasgow voetbalreis compleet maken met een stadion of wedstrijdbezoek van aartsrivaal Glasow Rangers.

Direct Bestellen

Ook buiten het voetbal om is Glasgow zelf een geweldige bestemming voor een weekendje weg. Het is een erg gezellige stad met tal van barretjes, restaurants, clubs en bezienswaardigheden!

Tickets voor andere Schotse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Schotland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!