Athletic Bilbao tickets, hoe koop je die? Athletic Bilbao is een Baskische voetbalclub die een uniek beleid nastreeft. Zij selecteren namelijk enkel Baskische spelers of, bij hoge uitzondering, spelers met Baskische roots.

Direct Bestellen

Mede hierdoor heeft Athletic Bilbao een grote internationale fanschare die het beu is dat menig (Spaans) voetbalclub jaarlijks extreme investeringen doet en op die manier prijzen weet te winnen. Wil jij naar Bilbao? Lees dan hieronder onder andere hoe je aan Athletic Bilbao tickets komt!

Athletic Bilbao tickets kopen

Sinds 2013 speelt Athletic Bilbao in het vernieuwde stadion San Mamés. Dit stadion biedt plaats aan bijna 55.000 toeschouwers en deze plaatsen zijn voor thuiswedstrijden regelmatig uitverkocht.

Wanneer je een topwedstrijd wilt bezoeken, of direct je voetbalreis in orde wilt maken raad ik aan je Athletic Bilbao tickets te boeken via erkende voetbalreisorganisaties.

Direct Bestellen

Ben jij op zoek naar een Athletic Bilbao voetbalreis arrangement dan adviseer ik Number 1 Voetbalreizen. Number 1 heeft arrangementen bestaande uit hotelovernachting(en) inclusief ontbijt en Athletic Bilbao tickets voor vrijwel alle thuiswedstrijden. Door een arrangement te boeken ben je vaak voordeliger uit dan wanneer je losse tickets en hotelovernachting(en) boekt. Ook krijg je bij Number 1 voetbalreizen de garantie dat wanneer je met meerdere personen boekt met twee tot drie personen naast elkaar zit in het stadion.

Bekijk het aanbod van Number 1 Voetbalreizen hier.

Heb je toch liever losse Athletic Bilbao tickets dan adviseer ik te bestellen bij Voetbalticketshop. Zij bieden kaarten voor alle thuiswedstrijden tegen schappelijke prijzen. Op moment van schrijven zijn tickets verkrijgbaar vanaf €79,-. Prijzen hangen uiteraard af van tegenstander en competitie.

Bij Voetbalticketshop kan je in het bestelproces zelf kiezen of je tickets voor de lange of korte zijde wilt. Daarnaast zit je meestal gegarandeerd tot drie personen naast elkaar.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop hier.

Athletic Bilbao Stadion en vervoer

Sinds 2013 is het vernieuwde San Mamés het Athletic Bilbao stadion. Dit is een erg indrukwekkend stadion. De Baskische fans zijn zeer fanatiek en trots op hun ploeg. Dit is te merken tijdens je bezoek aan de wedstrijd, het is mooi om te zien hoe intens de Bilbao Socio’s de wedstrijd beleven.

Direct Bestellen

Het Athletic Bilbao stadion ligt erg centraal, vanaf het centrum is het zo’n 20 minuten lopen. Ook als je van buiten Bilbao komt is de ligging goed. Vanaf het treinstation van Bilbao is het stadion zo’n 25 minuten lopen. Daarnaast is het stadion goed te bereiken met metro of tram. De naam van de tramhalte is gelijknamig aan het stadion, “San Mamés”, de metrohalte bij het stadion heet Sabino Arana.

Athletic Bilbao voetbalreis

Een Athletic Bilbao voetbalreis is absoluut de moeite waard. Naast een unieke wedstrijdervaring is Bilbao ook een stad die veel te bieden heeft. Bilbao staat bekend om de combinatie van moderne en historische architectuur en haar keuken. Wanneer het weer goed is kun je vanuit Bilbao ook mooie stranden bezoeken, deze bevinden zich op ongeveer een half uur rijden.

Direct Bestellen

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere La Liga tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!