Atletico Madrid tickets kopen, hoe doe je dat? De laaste jaren is Atletico Madrid uitgegroeid tot Europese topclub. Hierdoor is de vraag naar de altijd al gewilde Atletico Madrid tickets nog verder toegenomen.

Direct Bestellen

Toch is het goed mogelijk om zelf Atletico Madrid kaarten te kopen. Hoe jij Atletico Madrid tickets kan kopen lees je in dit artikel.

Atletico Madrid tickets kopen

Atletico Madrid tickets kopen kan behoorlijk lastig zijn. Ondanks een capaciteit van bijna 70.000 toeschouwers, is het Wanda Metropolitano stadion vrijwel altijd uitverkocht. Aletico Madrid werkt met ledensystemen, waardoor het moeilijk is om als Nederlander aan kaarten te komen via de club zelf.

Direct Bestellen

Atletico Madrid kaarten kopen is echter wel goed mogelijk via een voetbalreisbureau. Er zijn verschillende Nederlandse aanbieders van Atletico Madrid kaarten en/of voetbalreizen. Wanneer je alleen op zoek bent naar losse Atletico Madrid kaarten dan adviseer ik P1 Travel

P1 Travel heeft een ruim aanbod van Atletico Madrid tickets. Over het algemeen zijn zij één van de voordeligste aanbieders. Op moment van schrijven verkopen zij tickets vanaf €59,-. Daarnaast bieden zij voor de meeste wedstrijden gegarandeerd tot 3 stoelen naast elkaar. Ook hebben zij een speciale Covid verzekering voor wanneer jouw wedstrijd niet doorgaat of zonder publiek gespeeld wordt.

Indien gewenst kan je ook direct een hotel via P1 boeken.

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Atletico Madrid voetbaltickets.

Een tweede betrouwbare en Nederlandse partij voor Atletico Madrid tickets is Voetbalticketxpert. Voetalticketxpert biedt uitsluitend losse tickets zonder hoteloveranchting(en) aan. Bij Voetbalticketxpert kan je kiezen uit tickets voor verschillende tribunes en ook hier heb je de garantie dat niemand alleen komt te zitten..

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Atletico Madrid voetbaltickets.

Mocht jij liever een Atletico Madrid voetbalreis inclusief hotel boeken dan adviseer ik ook te kijken bij Voetbaltravel. Voetbaltravel biedt enkel Atletico Madrid voetbalreizen aan in combinatie met hotelovernachting(en). Mocht jij hierna op zoek zijn dan is het goed om de totaalprijs van Voetbaltravel te vergelijken met die van P1 voordat je een keuze maakt!

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Atletico Madrid voetbalreizen.

atletico madrid stadion

Atletico Madrid Stadion – Vervoer

Voorheen speelde Atletico Madrid haar thuiswedstrijden in het fantastische Estadio Vicente Calderon. Atletico Madrid fans stonden dan ook niet te springen om dit legendarische, maar verouderde, stadion te verlaten in 2017. Echter, al snel groeide het nieuwe stadion, Wanda Metropolitano, uit tot een echte heksenketel. Atletico Madrid werd thuis nauwelijks verslagen en sinds zij hier haar thuiswedstrijden speelt werden zowel de Europa League en La Liga gewonnen.

Direct Bestellen

Het Wanda Metropolitano stadion ligt ver buiten het centrum van Madrid. Gelukkig is het stadion wel gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Direct voor het stadion ligt metrohalte Estocolmo-estadio Metropolitano. Deze halte is te bereiken via lijn 7. Waarschijnlijk moet je vanuit het centrum van Madrid wel een keer overstappen om op deze lijn te raken. Gemiddeld duurt de reis van het centrum naar het stadion ongeveer een uur, vertrek dus op tijd!

Atletico Madrid voetbalreis

Een Atletico Madrid voetbalreis is absoluut de moeite waard. Het nieuwe stadion is schitterend en de sfeer is erg fanatiek. Daarnaast is Madrid een stad waar genoeg te beleven is voor een prachtig (voetbal)weekend.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10

atletico madrid tickets

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere La Liga tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!