Atletico Madrid tickets kopen, hoe doe je dat? De laaste jaren is Atletico Madrid weer uitgegroeid tot Europese topclub. Hierdoor is de vraag naar Atletico Madrid tickets de laatste jaren sterk toegenomen. Toch is het goed mogelijk om zelf Atletico Madrid kaarten te kopen. Hieronder lees je hoe.

Direct Bestellen

Atletico Madrid tickets kopen

Atletico Madrid tickets kopen kan behoorlijk lastig zijn. Ondanks een capaciteit van bijna 70.000 toeschouwers, is het Wanda Metropolitano stadion vrijwel altijd uitverkocht. Aletico Madrid werkt met ledensystemen, waardoor het moeilijk is om als Nederlander aan kaarten te komen via de club zelf.

Atletico Madrid kaarten kopen is echter wel goed mogelijk via een voetbalreisbureau. Er zijn verschillende Nederlandse aanbieders van Atletico Madrid kaarten en/of voetbalreizen. Wanneer je alleen op zoek bent naar Atletico Madrid kaarten dan adviseer ik Voetbalticketxpert. Via deze partij kan je kaarten kopen voor al Atletico Madrid haar thuiswedstrijden, dus ook de toppers tegen Real Madrid en FC Barcelona.

Heb jij liever een Atletico Madrid voetbalreis inclusief hotel en eventueel je vlucht? Boek dan bij Equipo.

Direct Bestellen

atletico madrid stadion

Atletico Madrid Stadion – Vervoer

Voorheen speelde Atletico Madrid haar thuiswedstrijden in het legendarische Estadio Vicente Calderon. Atletico Madrid fans stonden dan ook niet te springen om dit legendarische, maar verouderde, stadion te verlaten in 2017. Echter, al snel groeide het nieuwe stadion, Wanda Metropolitano, uit tot een echte heksenketel. Atletico Madrid werd thuis nauwelijks verslaanbaar en het lijkt een kwestie van tijd voordat Atletico Madrid haar eerste prijs in het nieuwe stadion zal vieren.

Het Wanda Metropolitano stadion ligt ver buiten het centrum van Madrid. Gelukkig is het stadion wel gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Direct voor het stadion ligt metrohalte Estocolmo-estadio Metropolitano. Deze halte is te bereiken via lijn 7. Waarschijnlijk moet je vanuit het centrum van Madrid wel een keer overstappen om op deze lijn te raken. Gemiddeld duurt de reis van het centrum naar het stadion ongeveer een uur, vertrek dus op tijd!

Direct Bestellen

Atletico Madrid voetbalreis

Een Atletico Madrid voetbalreis is absoluut de moeite waard. Het nieuwe stadion is schitterend en de sfeer is erg fanatiek. Daarnaast is Madrid een stad waar genoeg te beleven is voor een prachtig (voetbal)weekend.

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10

atletico madrid tickets

Direct Bestellen

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere La Liga tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!