Atlético Madrid tickets kopen, hoe doe je dat? De laaste jaren is Atlético Madrid uitgegroeid tot Europese topclub. Hierdoor is de vraag naar de altijd al gewilde Atlético Madrid tickets nog verder toegenomen.

Direct Bestellen

Toch is het goed mogelijk om zelf Atlético Madrid kaarten te kopen. Hoe jij Atlético Madrid tickets kan kopen lees je in dit artikel.

Atlético Madrid tickets kopen

Atlético Madrid tickets kopen kan behoorlijk lastig zijn. Ondanks een capaciteit van bijna 70.000 toeschouwers, is het Wanda Metropolitano stadion vrijwel altijd uitverkocht. Atlético Madrid werkt met ledensystemen, waardoor het moeilijk is om als Nederlander aan kaarten te komen via de club zelf.

Direct Bestellen

Atlético Madrid kaarten kopen is echter wel goed mogelijk via een voetbalreisbureau. Er zijn verschillende Nederlandse aanbieders van Atlético Madrid kaarten en/of voetbalreizen. Wanneer je alleen op zoek bent naar losse Atlético Madrid kaarten dan adviseer ik Voetbalticketshop.

Voetbalticketshop heeft een ruim aanbod van Atlético Madrid tickets. Over het algemeen zijn zij één van de voordeligste aanbieders. Op moment van schrijven verkopen zij tickets vanaf €89,-. Daarnaast bieden zij voor de meeste wedstrijden gegarandeerd tot drie stoelen naast elkaar. In het bestelproces kan je zelf aangeven voor welke categorie plaatsen jij tickets aan wilt schaffen.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Mocht jij liever een Atlético Madrid voetbalreis inclusief hotelovernachting(en) boeken dan adviseer ik om te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Deze partij biedt Atlético Madrid voetbalreizen aan als arrangement in combinatie met hotelovernachting(en) inclusief ontbijt voor vrijwel alle thuiswedstrijden.

Door deze arrangementen is de totaalprijs vaak voordeliger dan wanneer je alles zelf boekt. In het stadion zit je gegarandeerd met twee tot drie personen naast elkaar.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Atlético Madrid Stadion – Vervoer

Voorheen speelde Atlético Madrid haar thuiswedstrijden in het fantastische Estadio Vicente Calderon. Atlético Madrid fans stonden dan ook niet te springen om dit legendarische, maar verouderde, stadion te verlaten in 2017. Echter, al snel groeide het nieuwe stadion, Wanda Metropolitano, uit tot een echte heksenketel. Atlético Madrid werd thuis nauwelijks verslagen en sinds zij hier hier haar thuiswedstrijden speelt werden zowel de Europa League als La Liga gewonnen.

Direct Bestellen

Het Wanda Metropolitano stadion ligt ver buiten het centrum van Madrid. Gelukkig is het stadion wel gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Direct voor het stadion ligt metrohalte Estocolmo-estadio Metropolitano. Deze halte is te bereiken via lijn 7. Waarschijnlijk moet je vanuit het centrum van Madrid wel één keer overstappen om op deze lijn te komen. Gemiddeld duurt de reis van het centrum naar het stadion ongeveer een uur, vertrek dus op tijd!

Atlético Madrid voetbalreis

Een Atlético Madrid voetbalreis is absoluut de moeite waard. Het nieuwe stadion is schitterend en de sfeer is erg fanatiek. Daarnaast is Madrid een stad waar genoeg te beleven is voor een prachtig (voetbal)weekend.

Direct Bestellen

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere La Liga tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!