FC Barcelona tickets kopen, hoe doe je dat? Veel Nederlanders hebben de droom ooit een wedstrijd van FC Barcelona te bezoeken. FC Barcelona is de meest populaire buitenlandse club van Nederlanders. Coaches als Johan Cruijff, Louis van Gaal en Frank Rijkaard behaalden grote successen met de club. Daarnaast schreven ook veel Nederlandse spelers geschiedenis bij Barcelona. Waaronder, wederom Johan Cruijff en Ronald Koeman.

Direct Bestellen

Na het vetrek van Ronald Koeman staat nu Xavi aan het roer als Trainer! Aan hem de taak om de nieuwe ploeg, onder leiding van topaankoop Robert Lewandowski, aan nieuwe successen te helpen. In dit artikel leg ik uit hoe je FC Barcelona tickets kan kopen om hem, en natuurlijk de andere sterren van FC Barcelona, te zien spelen!

FC Barcelona tickets kopen

De prijzen van FC Barcelona tickets hangen af van de tegenstander en het affiche. Voor Champions League wedstrijden, en wedstrijden tegen Real Madrid en Atlético Madrid, is het erg lastig om als toerist aan Barcelona tickets te komen. Er zijn een aantal Nederlandse aanbieders die je kunnen helpen aan FC Barcelona Tickets.

Direct Bestellen

Wanneer je op zoek bent naar FC Barcelona tickets met hotelovernachting(en) dan is mijn advies dit te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Zij bieden arrangementen bestaande uit FC Barcelona tickets en hotelovernachting(en) met ontbijt voor al FC Barcelona haar thuiswedstrijden.

In het bestelproces kan je zelf aangeven welke categorie tickets jij wilt. Ook kan je zelf kiezen welk hotel je overnacht. Bij alle hotels die je via Number 1 kan boeken is het ontbijt inbegrepen.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Mocht jij enkel op zoek zijn naar losse FC Barcelona tickets is dan is Voetbalticketshop een aanrader. Ook hier kan je zelf je categorie tickets kiezen. Wanneer je met meerdere personen gaat zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar.

Voetbalticketshop biedt enkel losse kaarten zonder hotelovernachting aan. Op moment van schrijven zijn tickets bij Voetbalticketshop al verkrijgbaar vanaf €79,-.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om in Barcelona, bij het stadion, nog kaarten te kopen. Dit geldt meestal bij wedstrijden tegen laagvliegers of minder aansprekende wedstrijden in de Copa del Rey. Op voorhand is dit moeilijk te voorspellen en wanneer je hiervoor kiest is er dus het risico dat je geen kaarten meer kan krijgen.

Direct Bestellen

Barcelona stadion – Vervoer

Rondom het FC Barcelona stadion bevinden zich diverse metrostations en bushaltes. Welke optie het beste is ligt erg aan waar je vandaan komt. Bekijk dit dus even wanneer je in Barcelona bent.

Tips voor rondom Camp Nou

Rondom Camp Nou staan met wedstrijden diverse kraampjes maar hier is niet heel veel te beleven. Barcelona biedt uiteraard tal van toeristische attracties die zeker de moeite zijn om te bezoeken. Op ongeveer vier kilometer bevindt zich het Olympisch dorp van de Olympische spelen 1992. Voor sportliefhebbers is het erg leuk om hier rond te lopen. Je kan besluiten hierheen te gaan en daarna de fonteinshow bij font Magica de Montjuïc te bezoeken. Vervolgens kan je besluiten om de metro te pakken of naar het Barcelona stadion te lopen. De wandeling is ongeveer veertig minuten.

FC Barcelona Voetbalreis

Het is niet voor niks dat een FC Barcelona voetbalreis hoog op het verlanglijstje van Nederlandse voetbalfans staat. FC Barcelona is met haar historie, befaamde kleuren en iconische stadion een begrip in het hedendaagse voetbal. Het verzorgde voetbal met veel Nederlandse invloeden zorgt voor een topervaring in het stadion.

Barcelona is zelf is natuurlijk ook een wereldstad met voor een ieder wat wils. Mocht je nog meer op voetbalgebied willen zien tijdens je FC Barcelona voetbalreis overweeg dan het FC Barcelona museum te bekijken.

Direct Bestellen

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere La Liga tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!