FC Barcelona tickets kopen, hoe doe je dat? Veel Nederlanders hebben de droom ooit een wedstrijd van FC Barcelona te bezoeken. FC Barcelona is de meest populaire buitenlandse club van Nederlanders. Coaches als Johan Cruijff, Louis van Gaal en Frank Rijkaard behaalden grote successen met de club. Daarnaast schreven ook veel Nederlandse spelers geschiedenis bij Barcelona. Waaronder, wederom Johan Cruijff, en Ronald Koeman.

Direct Bestellen

Diezelfde Ronald Koeman staat nu aan het roer als Trainer! Aan hetm de taak om de ploeg, met onder andere Frenkie de Jong in de gelederen, aan nieuwe successen te helpen. Daarnaast heeft Barcelona natuurlijk Messi. Voetbalfans die de beste speler aller tijden ooit nog willen zien spelen hebben waarschijnlijk nog slechts een paar jaar. In dit artikel lees tips over hoe je FC Barcelona tickets kan kopen om hem, en natuurlijk de andere sterren van FC Barcelona, te zien spelen!

fc barcelona tickets

FC Barcelona tickets kopen

Allereerst, FC Barcelona tickets zijn helaas vrij prijzig. Toch probeer ik tips te geven hoe je relatief goedkoop tickets kan kopen of geld kan besparen. Voor Champions League wedstrijden, en wedstrijden tegen Real Madrid en Atletico Madrid, is het erg lastig om als toerist aan Barcelona tickets te komen. Een partij die wel altijd tickets kan leveren is Voetbalticketxpert. Bij Voetbalticketxpert kan jij losse FC Barcelona tickets kopen, ook voor de topwedstrijden.

Wanneer je liever kaarten koopt inclusief hotelovernachting en eventueel je vlucht dan kan je het beste boeken bij Voetbalreizen . Zij hebben een zeer ruim aanbod van FC Barcelona tickets, hotels en vluchten.

In sommige gevallen is het mogelijk om in Barcelona, bij het stadion, nog kaarten te kopen. Dit geldt meestal bij wedstrijden tegen laagvliegers of minder aansprekende wedstrijden in de Copa del Rey. Op voorhand is dit moeilijk te voorspellen en wanneer je hiervoor kiest is dus het risico dat je geen kaarten meer kan krijgen. De goedkoopste kaarten voor FC Barcelona kaarten in de beker zijn ongeveer €35,-. Echter zit je dan erg hoog waardoor ik adviseer iets duurdere kaarten te kopen voor wedstrijden die uitverkopen.

Direct Bestellen

Barcelona Tickets Tip: “Wanneer je verwacht dat er veel vrije plekken over zullen zijn kun je bij Barcelona veel geld besparen. Je ticket wordt gecontroleerd bij de ingang maar vervolgens zijn er op de vakken geen controles. Hierdoor is het mogelijk om op andere vakken die dezelfde toegang hebben te komen. Tijdens mijn bezoek had ik kaarten voor achter de goal, deze waren relatief goedkoop maar het was moeilijk om iets op de andere helft te zien. Het was prima mogelijk om op de 2e ring plaats te nemen, deze kaarten waren normaal €25,- duurder. Deze tip kan je ook bij andere Spaanse voetbalclubs proberen. In het ergste geval neem je plaats op de stoelen waar je voor betaald hebt.”

Mijn ticket tegen Atlethic Bilbao kostte ongeveer 60 euro. Een aantal dagen later stond hetzelfde affiche op de agenda voor de Copa del Rey. Deze kaarten waren €25,-. Bekerwedstrijden zijn dus aanzienlijk goedkoper. Echter loop je het risico een B-team te zien spelen.

barcelona stadion

Direct Bestellen

Barcelona stadion – Vervoer

Rondom het FC Barcelona stadion bevinden zich diverse metrostations en bushaltes. Welke optie het beste is ligt erg aan waar je vandaan komt. Bekijk dit dus even in Barcelona.

Tips voor rondom Camp Nou

Rondom Camp Nou staan met wedstrijden diverse kraampjes maar hier is niet heel veel te beleven. Barcelona biedt uiteraard tal van toeristische attracties die zeker de moeite zijn om te bezoeken. Op ongeveer 4 kilometer bevindt zich het Olympisch dorp van de Olympische spelen 1992. Voor sportliefhebbers is het erg leuk om hier rond te lopen. Je kan besluiten hierheen te gaan en daarna de fonteinshow bij font magica de montjuïc te bezoeken. Vervolgens kan je besluiten om de metro te pakken of naar het Barcelona stadion te lopen. De wandeling is ongeveer 40 minuten.

Mijn voetbalreis Barcelona

Bezochte wedstrijd: FC Barcelona – Athletic Bilbao (6-0)
Datum: 17-01-2016

Plaats: Barcelona, Spanje
Competitie: La Liga
Seizoen: 2015-2016

Stadion: Camp Nou
Capaciteit: 99.000
Toeschouwersaantal: 66.234

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10

Direct Bestellen

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere La Liga tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!