Levante Tickets, hoe koop je die? Ga jij naar Valencia en wil je een wedstrijd van Levante bezoeken. In dit artikel geef ik tips over hoe je zelf Levante tickets kan kopen.

Direct Bestellen

Levante UD is de tweede club van Valencia. Tijdens je stedentrip naar Valencia heb je dus keuze uit het grote Valencia CF of het iets kleinere, gezellige, Levante UD. Helaas is Levante gedegradeerd naar de Seguna División. Hierdoor is wel de verwachting dat zij dit seizoen zullen strijden om de titel!

Wedstrijd Levante bezoeken

Levante tickets kopen

Levante tickets zijn meestal te bestellen bij Number 1 Voetbalreizen. Number 1 voetbalreizen heeft arrangementen bestaande uit Voetbaltickets en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt voor veel Spaanse voetbalclubs. Soms kan het voorkomen dat je Levante niet in het aanbod ziet staan. Vraag in dat geval een offerte aan om alsnog je Levante arrangement samen te stellen.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Direct Bestellen

Wanneer je enkel op zoek bent naar losse Levante tickets raad ik Voetbalticketshop aan. Voetbalticketshop heeft nauwe contacten met veel Spaanse voetbalclubs. Neem contact met hun op met het verzoek of zij Levante tickets voor jou kunnen regelen!

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Levante tickets

Levante UD stadion – Vervoer

Het Levante stadion is goed te bereiken via de metro. Stap op de metro en stap uit bij halte Machado of Alboraya- Palmaret. Vanaf deze haltes is het ongeveer tien minuten lopen naar het stadion.

Levante stadion

Tips voor rondom het Levante stadion

Ga niet al te vroeg naar het stadion. Bij het stadion zelf is niet heel veel te doen. Mocht je nog snel iets willen eten dan is er een Burger King en daarnaast een café voor een drankje. Echter zou ik dit eerste zeker niet aanraden wanneer je in Spanje bent gezien de vele goede restaurants die Valencia te bieden heeft!

Mijn voetbalreis Levante UD

Een Levante voetbalreis is absoluut een aanrader. Levante is een club met trouwe achterban dat speelt in een mooi stadion. Valencia zelf is een geweldige stad waar jij je met je vrienden dagen lang kan vermaken. Mogelijk kan je jouw Levante voetbalreis combineren met een wedstrijd of stadionbezoek van Valencia CF!

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Spanje? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!