Levante Tickets, hoe koop je die? Ga jij naar Valencia en wil je een wedstrijd van Levante bezoeken. In dit artikel geef ik tips over hoe je zelf Levante tickets kan kopen.

Direct Bestellen

Levante UD is de tweede club van Valencia. Tijdens je stedentrip naar Valencia heb je dus keuze uit het grote Valencia CF of het iets kleinere, gezellige, Levante UD. Levante is de laatste jaren weer actief in de Primera Division en treft dus veel aansprekende tegenstanders.

Wedstrijd Levante bezoeken

Levante tickets kopen

Levante tickets zijn goed verkrijgbaar via voetbalreisorganisaties. De wedstrijden tegen Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid en Valencia zijn vaak wat duurder en kunnen ruim van tevoren uitverkocht raken. Zorg er dus voor dat je je Levante tickets ruim van tevoren besteld.

Direct Bestellen

Levante tickets zijn eenvoudig te bestellen bij Voetbaltravel. Zij bieden Levante voetbalreizen aan bestaande uit Levante tickets en hotelovernachting(en). De prijs die je hiervoor betaald hangt natuurlijk af van je plaatsen, hotel en de tegenstander. Over het algemeen zijn de prijzen goed en, doordat je hotel hier al bij in zit, niet duurder dan wanneer je alles zelf zou moeten regelen.heb ik ervoor gekozen dit bij het stadion te doen en dit ging prima.

Levante Tickets Tip: “Wanneer er nog veel plaatsen beschikbaar zijn kun je eenvoudig geld besparen” Bij het Levante stadion is de controle per zijde. Wanneer je kaarten koopt voor in de hoek kan je dus, indien beschikbaar, overal op de korte zijde plaats nemen. Hetzelfde geldt voor de lange zijde”. Deze tip kun je vaak ook toepassen bij andere Spaanse voetbalclubs. Persoonlijk kies ik altijd voor tickets op de korte zijde.

Levante tickets

Levante UD stadion – Vervoer

Het Levante stadion is goed te bereiken via de metro. Stap op de metro en stap uit bij halte Machado of Alboraya- Palmaret. Vanaf deze haltes is het ongeveer 10 minuten lopen naar het stadion.

Direct Bestellen

Levante stadion

Tips voor rondom het Levante stadion

Ga niet al te vroeg naar het stadion. Bij het stadion zelf is niet heel veel te doen. Mocht je nog snel iets willen eten dan is er een Burger King en daarnaast een café voor een drankje. Echter zou ik dit eerste zeker niet aanraden wanneer je in Spanje bent gezien de vele goede restaurants die Valencia te bieden heeft!

Mijn voetbalreis Levante UD

Bezochte wedstrijd: Levante UD – Real Sociedad (3-0)
Datum: 21-09-2017

Plaats: Valencia, Spanje
Competitie: La Liga
Seizoen: 2017-2018

Stadion: Estadi Ciutat de València
Capaciteit: 25.354
Toeschouwersaantal: 17.415

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Spanje? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!