Real Betis tickets, zo koop je ze. Real Betis is vaak niet de eerste club waar Nederlands aan denken bij Spaans voetbal. Toch is Real Betis één van de grootste clubs van Spanje. Het stadion is met een capaciteit van 60.000 toeschouwers dan ook groter dan die van rivaal en stadsgenoot Sevilla FC. Wil jij een bezoek brengen aan Real Betis Balompié? Ontdek dan hieronder hoe jij aan Real Betis kaarten komt.

real betis kaarten

Real Betis tickets kopen

Real Betis tickets zijn meestal eenvoudig te verkrijgen bij de stadionkassa. Het Real Betis stadion biedt plaats aan maar liefst 60.000 toeschouwers. Bij wedstrijden in de Copa del Rey en tegen laagvliegers in la liga kan je op de wedstrijddag vaak nog kaarten kopen bij het stadion.

Mocht jij naar een topwedstrijd willen, bijvoorbeeld tegen FC Barcelona, Atletico Madrid, Valencia CF, Real Madrid of de derby tegen Sevilla FC, dan is het verstandig om van tevoren Real Betis kaarten te kopen.

Mijn advies voor het kopen van Real Betis tickets is om dit te doen via Voetbaltravel. Voetbaltravel biedt alle thuiswedstrijden aan voor goede prijzen. Je kan hier zelf kiezen of je alleen je wedstrijdticket + hotel wilt boeken of dat je ook een vlucht wilt kopen.

real betis stadion

Real Betis stadion – vervoer

Het Real betis stadion, Benito Villamarin, ligt iets buiten de toeristische trekpleisters van Sevilla. Toch is het goed mogelijk om lopens naar het stadion te gaan, vanaf het plaza de espana is het ongeveer een half uur lopen.

Mocht je liever met het openbaar vervoer willen gaan bekijk dan op dat moment even naar de mogelijkheden. Rondom het stadion liggen tal van bushaltes waardoor er altijd wel een bus is die je in de buurt van het stadion kan afzetten.

Real Betis voetbalreis

Een Real Betis voetbalreis is zeker de moeite. Sevilla zelf is een stad die je absoluut eens bezocht moet hebben. Mocht je langer blijven dan heb je wellicht de mogelijkheid om je Real Betis voetbalreis compleet te maken met een (stadion)bezoek aan de andere club, Sevilla FC.

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8/10.

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere La Liga tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!