Real Betis tickets, zo koop je ze. Real Betis is vaak niet de eerste club waar Nederlands aan denken bij Spaans voetbal. Toch is Real Betis één van de grootste clubs van Spanje. Het stadion is met een capaciteit van 60.000 toeschouwers dan ook groter dan die van rivaal en stadsgenoot Sevilla FC.

Direct Bestellen

Wil jij een bezoek brengen aan Real Betis Balompié? Ontdek dan hieronder hoe jij aan Real Betis kaarten komt.

Real Betis tickets kopen

Real Betis tickets zijn eenvoudig online te bestellen via voetbalreisorganisaties. Mocht jij naar een topwedstrijd willen, bijvoorbeeld tegen FC Barcelona, Atlético Madrid, Valencia CF, Real Madrid of de derby tegen Sevilla FC, dan is het verstandig om ruim van tevoren Real Betis kaarten te kopen.

Direct Bestellen

Mijn advies voor het kopen van Real Betis tickets is om dit te doen via Voetbalticketshop. Zij bieden losse Real Betis tickets aan voor alle thuiswedstrijden en voor goede prijzen. Je kan hier zelf kiezen of je op de lange of korte zijde van het stadion wilt zitten. Mocht je met meerdere personen gaan dan zorgt Voetbalticketshop ervoor dat je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar zit. Bestel hier direct je Real Betis tickets!

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever ook dat het hotel ook direct geregeld is? Bekijk dan de Real Betis arrangementen van Number 1 Voetbalreizen. Zij bieden arrangementen bestaande uit wedstrijdkaarten en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt. De totaalprijs van deze arrangementen valt vaak goedkoper uit dan wanneer je naast de tickets zelf nog een hotel moet boeken.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Real Betis stadion – vervoer

Het Real betis stadion, Benito Villamarin, ligt iets buiten de toeristische trekpleisters van Sevilla. Toch is het goed mogelijk om te voet naar het stadion te gaan, vanaf het plaza de Espana is het ongeveer een half uur lopen.

Direct Bestellen

Mocht je liever met het openbaar vervoer willen gaan bekijk dan op dat moment even naar de mogelijkheden. Rondom het stadion liggen tal van bushaltes waardoor er altijd wel een bus is die je in de buurt van het stadion kan afzetten.

Real Betis voetbalreis

Een Real Betis voetbalreis is zeker de moeite waard. Sevilla zelf is een stad die je absoluut eens bezocht moet hebben. Mocht je langer blijven dan heb je wellicht de mogelijkheid om je Real Betis voetbalreis compleet te maken met een (stadion)bezoek aan de andere club, Sevilla FC.

Direct Bestellen

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere La Liga tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!