Ben jij op zoek naar Real Madrid tickets voor de wedstrijd tegen Liverpool? Lees hier dan alles over op onze pagina over Champions League Finale tickets.
 Voor overige Real Madrid tickets, lees hieronder verder.

Real Madrid tickets, hoe kom je daaraan? Wil jij met je vrienden een bezoek brengen aan de prachtige (voetbal)stad Madrid en een wedstrijd bijwonen van de Galáticos?

Direct Bestellen

Dat kan! In dit artikel leg ik uit hoe je Real Madrid tickets kan kopen, en geef ik meer informatie voor een onvergetelijke Real Madrid voetbalreis.

real madrid tickets

Real Madrid tickets kopen

Real Madrid tickets zijn erg gewild. Real Madrid is één van de meest populaire voetbalclubs ter wereld waardoor het, ondanks een stadion met 81.000 plaatsen, lastig is om zelf Real Madrid kaarten te kopen. Over het algemeen zijn Real Madrid kaarten alleen beschikbaar voor leden van de club. Wanneer je een bezoek wilt brengen aan de koninklijke kan je dus het beste je tickets kopen via een voetbalreisbureau.

Er is één Nederlandse organisatie officieel ticketparner van Real Madrid namelijk P1 Travel. Voor Real Madrid tickets adviseer ik dan ook om deze via hun website te boeken omdat zij tal van voordelen bieden. Allereerst bieden zij tickets voor al Real Madrid haar thuiswedstrijden waarbij je kan kiezen uit normale kaarten of vipkaarten door middel van hospitality pakketten.

Direct Bestellen

In het bestelproces kan je een keuze maken uit verschillende tribunes. Voor de meeste wedstrijden is er een garantie dat je minimaal per 2 stoelen bij elkaar zit. Ook is het mogelijk om indien gewenst direct je hotelovernachting(en) bij P1 te boeken! Tot slot bieden zij een Covid verzekering waar je gebruik van kan maken wanneer jouw Real Madrid wedstrijd niet door gaat of zonder publiek wordt gespeeld.

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Real Madrid tickets.

Als alternatief is er een tweede partij die je kan helpen aan losse Real Madrid tickets namelijk Voetbalticketxpert. Voetbalticketxpert biedt losse kaarten zonder hotelovernachting(en) voor al Real Madrid haar thuiswedstrijden. Ook hier kan je in het bestelproces kiezen uit verschillende tribunes en zit gegarandeerd niemand alleen. Wel zijn zij vaak iets duurder dan P1 waardoor P1 naast de eerder genoemde voordelen mijn voorkeur heeft.

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Real Madrid tickets.

Ben je op zoek naar Real Madrid voetbalreis inclusief hotel? Dan raad ik aan om, naast P1, eens te kijken bij Voetbaltravel.

Allebei deze partijen zijn betrouwbare leveranciers van voetbaltickets en bieden bijna al Real Madrid haar thuiswedstrijden aan inlcusief hotelovernachting. Dus ook tickets voor bijvoorbeeld El Clasico tegen FC Barcelona of de Madrileense derby tegen Atletico Madrid. Prijzen kunnen onderling en per wedstrijd verschillen. Daarom is het altijd raadzaam om deze twee aanbieders te vergelijken alvorens je boekt.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Real Madrid voetbalreizen.

real madrid kaarten

Real Madrid stadion – Vervoer

Het Real Madrid stadion ligt een eindje buiten het centrum. Vanaf het centraal gelegen Plaza Mayor is dit zo’n 5 kilometer wandelen. Ook is het Real Madrid stadion erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tegenover het stadion bevindt zich de gelijknamige metro halte Santiago Bernabeu. Om deze halte te bereiken neem je lijn 10 richting Tres Olivos. Ook is er nog de optie om de bus te nemen naar, wederom Santiago Bernabeu of Rafael Salgado. Echter, dit raad ik af op wedstrijdagen omdat de busrit door filevorming erg lang zal duren.

Direct Bestellen

real madrid stadion

Real Madrid Voetbalreis

Een Real Madrid voetbalreis heeft alles wat je als voetbalfan kan wensen. Naast een wedstrijd van Real Madrid, zou je kunnen kijken voor wedstrijden of stadionbezoeken van clubs als Atletico Madrid of Getafe.

Madrid heeft naast voetbal een geweldige binnenstad, bruisend uitgaansleven, en geweldig eten te bieden.

Direct Bestellen

Ik beoordeel een Real Madrid voetbalreis dan ook met 9,5/10!

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere La Liga tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!