Real Madrid tickets, hoe kom je daaraan? Wil jij met je vrienden een bezoek brengen aan de prachtige (voetbal)stad Madrid en een wedstrijd bijwonen van de Galácticos?

Direct Bestellen

Dat kan! In dit artikel leg ik uit hoe je Real Madrid tickets kan kopen, en geef ik meer informatie voor een onvergetelijke Real Madrid voetbalreis.

Real Madrid tickets kopen

Real Madrid tickets zijn erg gewild. Real Madrid is één van de meest populaire voetbalclubs ter wereld waardoor het, ondanks een stadion met 81.000 plaatsen, lastig is om zelf Real Madrid kaarten te kopen. Over het algemeen zijn Real Madrid kaarten alleen beschikbaar voor leden van de club. Wanneer je een bezoek wilt brengen aan de koninklijke kan je dus het beste je tickets kopen via een voetbalreisbureau.

Een Nederlandse organisatie die je kan helpen aan losse Real Madrid kaarten is Voetbalticketshop. Voor Real Madrid tickets adviseer ik dan ook om deze via hun website te boeken omdat zij tal van voordelen bieden. Allereerst bieden zij uiteraard tickets voor al Real Madrid haar thuiswedstrijden.

Direct Bestellen

In het bestelproces heb je veel keuze in de categorie tickets voor verschillende tribunes. Voor de meeste wedstrijden is er een garantie dat je minimaal per drie stoelen naast elkaar zit. Tot slot zijn de tickets erg voordelig. Prijzen zijn afhankelijk van tegenstander en competitie en op moment van schrijven al verkrijgbaar vanaf €99,-.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Ben je op zoek naar Real Madrid voetbalreis inclusief hotel? Dan raad ik aan om eens te kijken bij Number 1 Voetbalreizen. Zij bieden arrangementen bestaande uit Real Madrid tickets en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt rondom alle wedstrijden, dus ook tickets voor bijvoorbeeld El Clasico tegen FC Barcelona of de Madrileense derby tegen Atlético Madrid. De prijzen zijn vaak voordeliger dan wanneer je zelf tickets en een hotel moet boeken.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Real Madrid stadion – Vervoer

Het Real Madrid stadion ligt een eindje buiten het centrum. Vanaf het centraal gelegen Plaza Mayor is dit zo’n vijf kilometer wandelen. Ook is het Real Madrid stadion erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tegenover het stadion bevindt zich de gelijknamige metro halte Santiago Bernabeu. Om deze halte te bereiken neem je lijn 10 richting Tres Olivos. Ook is er nog de optie om de bus te nemen naar, wederom Santiago Bernabeu of Rafael Salgado. Echter, dit raad ik af op wedstrijddagen omdat de busrit door filevorming erg lang zal duren.

Direct Bestellen

Real Madrid Voetbalreis

Een Real Madrid voetbalreis heeft alles wat je als voetbalfan kan wensen. Naast een wedstrijd van Real Madrid, zou je kunnen kijken voor wedstrijden of stadionbezoeken van clubs als Atlético Madrid, Getafe of Rayo Vallecano.

Madrid heeft naast voetbal een geweldige binnenstad, bruisend uitgaansleven, en geweldig eten te bieden.

Direct Bestellen

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere La Liga tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!