Real Madrid tickets, hoe kom je daaraan? Wil jij met je vrienden een bezoek brengen aan de prachtige (voetbal)stad Madrid en een wedstrijd bijwonen van de Galáticos? Dat kan! In dit artikel leg ik uit hoe je Real Madrid tickets kan kopen, en geef ik meer informatie voor een onvergetelijke Real Madrid voetbalreis.

Direct Bestellen

real madrid tickets

Real Madrid tickets kopen

Real Madrid tickets zijn erg gewild. Real Madrid is een van de meest populaire voetbalclubs ter wereld waardoor het, ondanks een stadion met 81.000 plaatsen, lastig is om zelf Real Madrid kaarten te kopen. Over het algemeen zijn Real Madrid kaarten alleen beschikbaar voor leden van de club. Wanneer je een bezoek wilt brengen aan de koninklijke kan je dus het beste je tickets kopen via een voetbalreisbureau.

Er zijn twee Nederlandse partijen die ik kan adviseren voor Real Madrid tickets. Ben jij op zoek naar alleen losse kaarten dan kan je deze het beste kopen bij Voetbaltravel.

Direct Bestellen

Ben je op zoek naar Real Madrid kaarten in combinatie met vlucht en/of hotel? Boek dan bij Voetbalreizen.com.

Allebei deze partijen zijn betrouwbare leveranciers van voetbaltickets en bieden bijna al Real Madrid haar thuiswedstrijden aan. Dus ook tickets voor bijvoorbeeld El Clasico tegen FC Barcelona!

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Real Madrid voetbalreizen.

real madrid kaarten

Real Madrid stadion – Vervoer

Het Real Madrid stadion ligt een eindje buiten het centrum. Vanaf het centraal gelegen Plaza Mayor is dit zo’n 5 kilometer wandelen. Ook is het Real Madrid stadion erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tegenover het stadion bevindt zich de gelijknamige metro halte Santiago Bernabeu. Om deze halte te bereiken neem je lijn 10 richting Tres Olivos. Ook is er nog de optie om de bus te nemen naar, wederom Santiago Bernabeu of Rafael Salgado. Echter, dit raad ik af op wedstrijdagen omdat de busrit door filevorming erg lang zal duren.

Direct Bestellen

real madrid stadion

Real Madrid Voetbalreis

Een Real Madrid voetbalreis heeft alles wat je als voetbalfan kan wensen. Naast een wedstrijd van Real Madrid, zou je kunnen kijken voor wedstrijden of stadionbezoeken van clubs als Atletico Madrid, Getafe en Rayo Vallecano.

Madrid heeft naast voetbal een geweldige binnenstad, bruisend uitgaansleven, en geweldig eten te bieden.

Direct Bestellen

Ik beoordeel een Real Madrid voetbalreis dan ook met 9,5/10!

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere La Liga tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!