Sevilla FC tickets, zo koop je ze. Wil jij met je vrienden Europa League held Luuk de Jong in actie zien tijdens een wedstrijd van Sevilla FC. Lees dan snel verder hoe jij aan Sevilla kaarten komt!

sevilla fc stadion

Sevilla FC tickets kopen

De verkrijgbaarheid van Sevilla FC tickets hangt erg af van de competitie en tegenstander. Tegen clubs uit lagere divisies in de Copa del Rey is het goed mogelijk om op de wedstrijddag Sevilla kaarten te kopen aan de stadionkassa. Bij aansprekende wedstrijden tegen FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, en bij de derby van Sevilla tegen Real Betis, raakt het altijd uitverkocht.

Wanneer je zeker wilt zijn van kaarten is het dan ook verstandig om je Sevilla FC tickets en/of voetbalreis van tevoren te boeken. Mijn advies is om dit te doen bij Voetbaltravel. Voetbaltravel biedt alle thuiswedstrijden aan tegen goede prijzen. Hierbij kun je zelf kiezen of je alleen voetbaltickets en een hotel wilt boeken, of dat je ook graag je vlucht erbij boekt. Bekijk dus hun website om te ontdekken of zij je verder kunnen helpen met kaarten voor jouw droomwedstrijd van Sevilla FC.

sevilla fc kaarten

Sevilla FC stadion – vervoer

Sevilla FC speelt haar thuiswedstrijden in het oude stadion Ramón Sánchez Pizjuán. Dit stadion is in 1958 geopend en biedt plaats aan bijna 43.000 toeschouwers. Ook het Spaanse nationale team speelt hier regelmatig haar interlands.

Rondom het stadion bevinden zich diverse bushaltes en metrohalte Nervión. Echter, het Sevilla stadion staat midden in de stad waardoor het waarschijnlijk prima te lopen is vanaf waar jij verblijft.

Sevilla FC voetbalreis

Een Sevilla FC voetbalreis zal je zeker bijblijven. Sevilla zelf is een erg mooie stad en het stadion en publiek maken veel indruk. Mocht je langer blijven dan heb je wellicht de mogelijkheid om je Sevilla voetbalreis compleet te maken met een (stadion)bezoek aan de andere club van Sevilla, Real Betis.

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10.

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere La Liga tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!