Sevilla FC tickets, Hoe kom je aan kaarten? Sevilla FC heeft veel te bieden als het om voetbalreizen gaat. Een prachtige stad met meestal geweldig weer, voetbal op topniveau in La Liga en de Champions League, en daarnaast een magnifiek stadion met een geweldige sfeer.

Direct Bestellen

Alle reden dus om Sevilla FC tickets te kopen en een voetbalreis naar Sevilla te maken. Hoe je dit kan doen lees je op deze pagina!

sevilla fc stadion

Sevilla FC tickets kopen

De verkrijgbaarheid van Sevilla FC tickets hangt erg af van de competitie en tegenstander. Tegen clubs uit lagere divisies in de Copa del Rey is soms zelfs mogelijk om op de wedstrijddag in Sevilla kaarten te kopen aan de stadionkassa.

Bij aansprekende wedstrijden in La Liga tegen FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, en bij de derby van Sevilla tegen Real Betis, raakt het altijd uitverkocht. Ook wedstrijden in de Champions League raken meestal uitverkocht. Gelukkig zijn er een tweetal manieren om alsnog aan Sevilla FC tickets te komen.

Direct Bestellen

Mijn advies is om om een Sevilla voetbalreis te boeken bij Voetbaltravel. Voetbaltravel is een Nederlands betrouwbaar voetbalreisbureau dat voetbaltckets van Sevilla aanbiedt voor alle thuiswedstrijden en tegen goede prijzen. Hierbij kun je zelf je voetbaltickets en een hotel kiezen. Bekijk dus hun website om te ontdekken hoe zij je verder kunnen helpen met kaarten voor jouw droomwedstrijd van Sevilla FC.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Sevilla FC voetbaltickets.

Mocht jij willen vergelijken of mochten tickets via bovenstaande aanbieder uitverkocht zijn dan is een alternatief Voetbalreizen. Ook voetbalreizen biedt Sevilla kaarten in combinatie met hotelovernachtingen aan. Soms zijn zij wel wat duurder, maar dit kan per wedstrijd verschillen.

Bekijk hier Voetbalreizen haar aanbod van Sevilla FC Voetbalreizen.

sevilla fc kaarten

Sevilla FC stadion – vervoer

Sevilla FC speelt haar thuiswedstrijden in het oude stadion Ramón Sánchez Pizjuán. Dit stadion is in 1958 geopend en biedt plaats aan bijna 43.000 toeschouwers. Ook het Spaanse nationale team speelt hier regelmatig haar interlands.

Direct Bestellen

Rondom het stadion bevinden zich diverse bushaltes en metrohalte Nervión. Echter, het Sevilla stadion staat midden in de stad waardoor het waarschijnlijk prima te lopen is vanaf waar jij verblijft.

Sevilla FC voetbalreis

Een Sevilla FC voetbalreis zal je zeker bijblijven. Sevilla zelf is een erg mooie stad en het stadion en publiek maken veel indruk. Mocht je langer blijven dan heb je wellicht de mogelijkheid om je Sevilla voetbalreis compleet te maken met een (stadion)bezoek aan de andere club van Sevilla, Real Betis.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10.

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere La Liga tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!