Sevilla FC tickets, Hoe kom je aan kaarten? Sevilla FC heeft veel te bieden als het om voetbalreizen gaat. Een prachtige stad met meestal geweldig weer, voetbal op topniveau in La Liga en de Champions League, en daarnaast een magnifiek stadion met een geweldige sfeer.

Direct Bestellen

Alle reden dus om Sevilla FC tickets te kopen en een voetbalreis naar Sevilla te maken. Hoe je dit kan doen lees je op deze pagina!

sevilla fc stadion

Sevilla FC tickets kopen

De verkrijgbaarheid van Sevilla FC tickets hangt erg af van de competitie en tegenstander. Bij aansprekende wedstrijden in La Liga tegen FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, en bij de derby van Sevilla tegen Real Betis, raakt het altijd uitverkocht. Ook wedstrijden in de Champions League raken meestal uitverkocht. Gelukkig zijn er een aantal manieren om alsnog aan Sevilla FC tickets te komen.

Direct Bestellen

Mijn advies is om om een Sevilla voetbalreis te boeken bij Voetbalticketxpert. Voetbalticketxpert is een Nederlands betrouwbaar voetbalreisbureau dat voetbaltickets van Sevilla aanbiedt voor alle thuiswedstrijden tegen redelijke prijzen. Hierbij kun je zelf kiezen op welke tribune je plaats wilt nemen.

Bekijk dus hun website om te ontdekken hoe zij je verder kunnen helpen met kaarten voor jouw droomwedstrijd van Sevilla FC.

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Sevilla FC Voetbaltickets.

Mocht jij je Sevilla kaarten willen combineren met hotelovernachting(en) en eventueel je vlucht dan is er nog Voetbaltravel. Voetbaltravel biedt arrangementen voor al Sevilla haar thuiswedstrijden dus ook in de Europa League. Deze arrangementen bestaan uit wedstrijdtickets in combinatie met hotel en optioneel vlucht.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Sevilla FC voetbaltickets.

sevilla fc kaarten

Sevilla FC stadion – vervoer

Sevilla FC speelt haar thuiswedstrijden in het oude stadion Ramón Sánchez Pizjuán. Dit stadion is in 1958 geopend en biedt plaats aan bijna 43.000 toeschouwers. Ook het Spaanse nationale team speelt hier regelmatig haar interlands.

Direct Bestellen

Rondom het stadion bevinden zich diverse bushaltes en metrohalte Nervión. Echter, het Sevilla stadion staat midden in de stad waardoor het waarschijnlijk prima te lopen is vanaf waar jij verblijft.

Sevilla FC voetbalreis

Een Sevilla FC voetbalreis zal je zeker bijblijven. Sevilla zelf is een erg mooie stad en het stadion en publiek maken veel indruk. Mocht je langer blijven dan heb je wellicht de mogelijkheid om je Sevilla voetbalreis compleet te maken met een (stadion)bezoek aan de andere club van Sevilla, Real Betis.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10.

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere La Liga tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!