Valencia CF tickets, hoe kom je daar aan? Ben jij van plan een wedstrijd van Valencia te bezoeken? In dit artikel lees je hoe je eenvoudig Valencia CF tickets kan kopen.

Direct Bestellen

Valencia CF speelt haar thuiswedstrijden in het fascinerende Mestalla. Dit imposante stadion biedt plaats aan 55.000 toeschouwers en heeft de meest stijle tribune van Europa!

Zelf heb ik twee wedstrijden in Mestalla mogen bijwonen en beschouw dit als absolute must voor voetballiefhebbers. Er is niet veel tijd meer om dit te doen. Valencia is al sinds 2007 bezig met de bouw van een nieuw stadion. Het is nog onbekend wanneer dit stadion af is en Valencia hier zal gaan spelen.

Valencia CF tickets kopen

Valencia CF tickets zijn eenvoudig online via voetbalreisbureaus te bestellen. Mijn advies is om je tickets bij Voetbalticketshop te bestellen. Zij hebben een ruim aanbod van losse kaarten voor al Valencia haar thuiswedstrijden. Over het algemeen hanteert Voetbalticketshop zeer voordelige prijzen! Op moment van schrijven zijn tickets al verkrijgbaar vanaf €69,-.

Direct Bestellen

De prijzen van deze tickets hangen natuurlijk sterk af van tegenstander, competitie en plaatsen in het stadion. Bij Voetbalticketshop kan je zelf kiezen welke categorie tickets je wilt. Wanneer je met meerdere personen gaat zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar!

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wanneer je liever een Valencia voetbalreis boekt inclusief hotelovernachting(en) met ontbijt dan raad ik aan te kijken bij Number 1 Voetbalreizen. Zij hebben een zeer ruim aanbod van Valencia CF arrangementen inclusief hotel.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Valencia stadion – Vervoer

Het Valencia stadion is erg makkelijk per metro te bereiken. Vanaf halte Aragón is het stadion nog ongeveer vijf minuten lopen.

Direct Bestellen

Tips voor rondom het voetbalstadion Valencia

Valencia is een fantastische stad en het stadion ligt redelijk centraal. Je kan dus prima in het centrum naar de wedstrijd toeleven en in ongeveer tien minuten naar het stadion reizen. Zoek je meer vermaak in de directe omgeving van het stadion dan zijn hier ook tal van kraampjes en barretjes waar je wat kan drinken en/of eten.

Valencia voetbalreis

Een Valencia voetbalreis is iets wat elke voetballiefhebber een keer zou moeten maken. Mestalla is een uniek stadion met de steilste tribunes van Europa. Gezien de bouw van het nieuwe stadion is het de vraag hoe lang je nog de kans hebt om een wedstrijd te bezoeken in dit stadion.

Daarnaast is Valencia zelf ook een geweldige stad met veel restaurants, barretjes en andere uitgaansgelegenheden waar jij en je vrienden je zeker zullen vermaken. Eventueel kan je om je Valencia voetbalreis compleet te maken overwegen om een wedstrijd en/of het stadion van Levante te bezoeken.

Direct Bestellen

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Wil jij liever een andere Spaanse club bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!