Valencia CF tickets, hoe kom je daar aan? Ben jij van plan een wedstrijd van Valencia te bezoeken? In dit artikel lees je hoe je eenvoudig en goedkoop zelf Valencia CF tickets kan kopen.

Direct Bestellen

Valencia CF speelt haar thuiswedstrijden in het fascinerende Mestalla. Dit imposante stadion biedt plaats aan 55.000 toeschouwers en heeft de meest stijle tribune van Europa!

Zelf heb ik twee wedstrijden in Mestalla mogen bijwonen en beschouw dit als absolute must voor voetballiefhebbers. Er is niet veel tijd meer om dit te doen. Valencia is al sinds 2007 bezig met de bouw van een nieuw stadion. De verwachting is dat Valencia haar thuiswedstrijden in 2022 hier af zal gaan spelen.

valencia cf tickets

Valencia CF tickets kopen

Valencia CF tickets zijn eenvoudig online te bestellen. Mijn advies is om je tickets bij Voetbalticketxpert te bestellen. Zij hebben een ruim aanbod van losse kaarten voor Valencia haar thuiswedstrijden. Over het algemeen hanteert Voetbalticktxpert zeer voordelige prijzen!

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Valencia voetbaltickets.

Mocht jij al in Valencia zijn, of bereid zijn wat risico te nemen dan kan je proberen om in Valencia zelf kaarten te kopen. Dit kan bij het stadion, maar ook bij de grote Valencia fanstore aan het centraal gelegen Plaza del Ayuntamiento.

Valencia CF tickets zijn bij de iets mindere affiches goed verkrijgbaar. De goedkoopste Valencia kaarten koop je voor wedstrijden om de Copa del Rey. Voor de wedstrijd Valencia – Las Palmas in de beker betaalde ik €25,- voor de hoofdtribune. Voor de competitiewedstrijd tegen Eibar betaalde ik een stuk meer voor een plaats hoog in de hoek van het stadion. En in Mestalla is dit erg hoog! Wedstrijden in de beker zijn dus aanzienlijk goedkoper.

valencia cf kaarten

Valencia stadion – Vervoer

Het Valencia stadion is erg makkelijk per metro te bereiken. Vanaf halte Aragón is het stadion nog ongeveer 5 minuten lopen.

Tips voor rondom het voetbalstadion Valencia

Valencia is een fantastische stad en het stadion ligt redelijk centraal. Je kan dus prima in het centrum naar de wedstrijd toeleven en in ongeveer 10 minuten naar het stadion reizen. Zoek je meer vermaak in de directe omgeving van het stadion dan zijn hier ook tal van kraampjes en barretjes waar je wat kan drinken en/of eten.

Direct Bestellen

Mijn voetbalreizen naar Valencia

Valencia – Eibar

Bezochte wedstrijd: Valencia – Eibar (0-0)
Datum: 29-04-2018

Plaats: Valencia, Spanje
Competitie: La Liga
Seizoen: 2017-2018

Stadion: Mestalla
Capaciteit: 55.000
Toeschouwersaantal: 40.400

Valencia – Las Palmas

Bezochte wedstrijd: Valencia – Las Palmas (1-1)
Datum: 21-01-2016

Plaats: Valencia, Spanje
Competitie: Copa del Rey
Seizoen: 2015-2016

Stadion: Mestalla
Capaciteit: 55.000
Toeschouwersaantal: 13.000

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10

Andere tickets Spaanse voetbalclubs

Wil jij liever een andere Spaanse club bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!