Nederland Qatar tickets, hoe regel je die? Nederland neemt het in Poule A van het WK 2022 onder andere op tegen Qatar. Dit zal voor Nederland de derde en laatste wedstrijd in de poule zijn. Na deze wedstrijd is dus sowieso duidelijk of Nederland zich kwalificeert voor de knock-out fase of naar huis moet.

WK Tickets Kopen

Wil jij Nederland in deze mogelijk beslissende wedstrijd naar de overwinning schreeuwen? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij Nederland Qatar tickets kan kopen.

Nederland Qatar tickets kopen

Op vrijdag 1 april 2022 heeft de loting van het WK 2022 plaatsgevonden. Hieruit is gebleken dat Nederland Senegal, Ecuador en dus Qatar treft in de groepsfase. De kaartverkoop voor het WK 2022 is al maanden eerder begonnen maar toen ging het nog om een zogenaamde blinde verkoop. Dit wil zeggen dat je kaarten koopt voor een bepaalde wedstrijd zonder te weten welke landen elkaar hierin treffen.

albayt-stadion

Onlangs is de tweede ronde van de ticketverkoop voor het WK 2022 afmelden. Hiervoor aanmelden kon tot 28 april 2022 via de website van de FIFA. In deze tweede ronde worden tickets verloot onder de aanmeldingen. Mocht jij je hebben aangemeld dan krijg je op zijn vroegst 31 mei per e-mail te horen of jij ook daadwerkelijk Nederland-Qatar tickets krijgt toegewezen.

Indien jij alsnog Nederland-Qatar tickets wilt kopen dan is die mogelijkheid er via Stubhub. Dit is een internationaal platform waarop particulieren hun kaarten van sportwedstrijden (en concerten) onderling kunnen verkopen, vergelijkbaar met Ticketswap. Op dit platform zijn ook tickets voor Nederland-Qatar op het WK verkrijgbaar!

WK Tickets Kopen

Bekijk het aanbod van Nederland-Qatar tickets op Stubhub hier!

Nadat je Nederland-Qatar kaarten hebt weten te bemachtigen en eventueel een accommodatie hebt weten te regelen heb je nog één ding nodig, de Hayya card.

WK 2022 Qatar Hayya Card (Fan ID)

Om Nederland-Qatar op het WK 2022 te bezoeken heb je, naast Nederland Qatar kaartjes, ook een Hayya Card nodig. Deze kan je aanvragen op deze website. De Hayya card heb je allereerst nodig om Qatar zelf binnen te komen. Ook heb je, naast je Nederland Qatar kaarten, deze Hayya Card nodig om toegang tot het Al Bayt Stadion te krijgen.

Om alles voor iedereen toegankelijk te maken kan je met de Hayya Card ook gebruik maken van gratis bus en metroservices om jouw wedstrijd te bezoeken.

Nederland Qatar WK 2022 datum

Nederland Qatar zal gespeeld worden op dinsdag 29 november 2022 om 18:00 lokale tijd. In Nederland is het in de winter twee uur vroeger. De wedstrijd zal dus om 16:00 Nederlandse tijd worden gespeeld.

Nederland Qatar WK 2022 stadion

Nederland Qatar wordt gespeeld in het Al Bayt stadion in Al Khor. Het Al Bayt stadion is een supermodern en nieuw stadion dat in in november 2021 werd geopend. Tijdens het WK zal het stadion plaats hebben voor 60.000 toeschouwers.

WK Tickets Kopen

Tijdens het WK zullen hier 9 wedstrijden worden gespeeld. Mogelijk zal dit stadion als een soort thuishaven van het Nederlands elftal fungeren. Wanneer Nederland tweede wordt in Poule A dan zal het hier ook de achtste finale spelen en eventueel de kwart-en halve finale.

senegal-nederland-doha

Nederland Qatar speelstad

Nederland Qatar zal worden gespeeld in Al Khor. Al Khor is een klein stadje in het noordoosten van Qatar. In Qatar bevinden de meeste faciliteiten zich in hoofdstad Doha en het is dan ook aannemelijk dat je hier meer tijd zult doorbrengen.

WK Tickets Kopen

De afstand tussen Doha en Al Khor is zo’n 50 kilometer.

WK tickets kopen

Ben je op zoek naar tickets voor andere WK 2022 wedstrijden bekijk dan ook onze andere pagina’s over het WK