Wolverhampton Wanderers tickets kopen, zo doe je dat. Wolverhampton Wanderers is een middenmoter in de Engelse Premier League. Sinds 2019 zijn zij op het hoogste niveau actief.

Direct Bestellen

Wil jij in Wolverhampton een Premier League wedstrijd bezoeken? Lees dan verder en ontdek onder andere hoe je zelf Wolverhampton Wanderers tickets kan kopen.

Wolverhampton Wanderers Tickets kopen

Het kopen van Wolverhampton Wanderers tickets bij de club zelf kan een behoorlijke uitdaging zijn. Zoals bij meer Premier League clubs worden Wolverhamtpon Wanderers kaarten alleen verkocht aan officiële members van de club.

Dit houdt in dat je eerst betaald member van de club moet zijn om Premier League tickets te kunnen kopen. Dit membership wordt jaarlijks vernieuwd. Het is dan ook niet logisch om member te worden als je eenmalig een wedstrijd van Wolverhampton Wanderers te kopen.

Gelukkig is er een Nederlandse voetbalreisorganisatie die je kan helpen aan Wolverhampton Wanderers tickets zonder dat je member hoeft te zijn. De partij waar het om gaat is Voetbalticketshop. Zij verkopen losse Wolverhampton Wanderers tickets voor al haar thuiswedstrijden. Bij hun kan je zelf kiezen of je op de korte zijde, lange zijde tweede ring of lange zijde eerste ring plaats wilt nemen in het stadion.

Direct Bestellen

Indien je met meerdere personen gaat heb je de garantie minimaal met drie personen naast elkaar te kunnen zitten. Voetbalticketshop kan ik dan ook aanbevelen voor het kopen van Wolverhampton Wanderers tickets.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever een Wolverhampton Wanderers voetbalreis? Dan raad ik Number 1 Voetbalreizen aan. Zij bieden Wolverhampton Wanderers voetbalreizen aan bestaande uit dezelfde tickets als Voetbalticketshop en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt. Je kan zelf kiezen uit een aantal hotels en deze hotels bevinden zich altijd in het centrum van Wolverhampton. Mocht jij in Wolverhampton willen verblijven, dan is het vaak voordeliger om bij Number 1 te boeken in plaats van alles zelf te regelen.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Wolverhampton Wanderers stadion en vervoer

Het Wolverhampton Wanders stadion, genaamd Molineux stadium, is een prachtig stadion dat plaats heeft voor 32.000 toeschouwers. Officieel werd het stadion al in 1889 geopend. Maar door diverse renovaties, waarvan de laatste in 2012 zijn afgerond, oogt het stadion modern.

Direct Bestellen

Het Wolverhamtpon Wanderers stadion ligt naar goed Engels gebruik midden in een woonwijk. Vanuit het centrum van Wolverhampton kan je hier gemakkelijk in een kleine 10 minuten heen lopen. Kom jij van buiten Wolverhampton dan raad ik aan de trein te nemen naar Wolverhampton station. Ook vanuit hier is het Molineux stadium goed te bereiken, je doet er ongeveer een kwartier over.

Wolverhampton Wanderers Voetbalreis

Een Wolverhampton Wanderers voetbalreis is erg leuk om te maken. Wolverhampton is natuurlijk een stuk minder toeristisch dan bijvoorbeeld een Londen waardoor je je wat meer in een typisch Engels stadje bevindt. Dit merk je zowel in de stad als in het stadion.

Wolverhampton Wanderers speelt over het algemeen verzorgd voetbal en de Premier League staat natuurlijk garant voor prachtige affiches. Ook het stadion is erg mooi en de sfeer van de supporters is goed.

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!