Sunderland tickets kopen, hoe doe je dat? Sunderland AFC is een Engelse voetbalclub afkomstig uit de stad Sunderland. De laatste jaren is de club internationaal een stuk bekender geworden door de Netflix serie Sunderland till I die. In het eerste seizoen van de hit serie werd de ploeg gevolgd in het Championsship seizoen na degradatie uit de Premier League.

Direct Bestellen

Dit seizoen verliep zo dramatisch dat ze zelfs verder degradeerde naar de League One. Deze serie toonde aan hoe gepassioneerd alles en iedereen rondom Sunderland AFC over voetbal is. Inmiddels speelt Sunderland weer in het Championship. Wil jij ze zien spelen in het Stadium of Light? Lees dan verder en ontdek onder andere hoe je zelf Sunderland tickets kan kopen.

Sunderland Tickets kopen

Zelf Sunderland tickets kopen kan een uitdaging zijn. Zoals gezegd heeft Sunderland een grote trouwe achterban die elke thuiswedstrijd aanwezig zijn. Daarnaast is er, mede door de Netflix serie, ook internationaal een steeds grotere achterban. Meestal is het dan ook lastig om zonder officieel member en/of seizoenkaarthouder van de club Sunderland tickets te kopen.

Ik raad dan ook aan om je Sunderland tickets te kopen via een voetbalreisbureau. De partij die ik aanraad voor het kopen van Sunderland kaarten is Voetbalticketshop. Zij zijn één van de weinige Nederlandse voetbalreisorganisaties die losse kaarten voor Sunderland AFC aanbiedt.

Direct Bestellen

Wanneer je bij Voetbalticketshop besteld kan je zelf aangeven of je tickets voor de korte zijde, lange zijde eerste ring, of lange zijde tweede ring wilt. Ook krijg je de garantie wanneer je met meerdere personen gaat minimaal met zijn drieën naast elkaar te kunnen zitten. De prijzen die zij hanteren hangen mede af van de tegenstander maar kaarten zijn relatief voordelig doordat Sunderland in het Championship speelt.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever een Sunderland voetbalreis? Dan raad ik aan te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Zij leveren dezelfde tickets als Voetbalticketshop maar dan als onderdeel van een Sunderland voetbalreis. Deze voetbalreis bestaat naast tickets uit hotelovernachting(en) en ontbijt in het hotel.

Naast de categorie wedstrijdtickets kan je meestal ook zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels. Let op! Het kan voorkomen dan Sunderland voetbalreizen op aanvraag zijn. In dat geval is het mogelijk om een offerte aan te vragen en alsnog de Sunderland voetbalreis te boeken!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Sunderland stadion en vervoer

Het Sunderland stadion, genaamd Stadium of Light, is een schitterend echt Engels stadion. Het stadion is groot en heeft capaciteit voor bijna 50.000 toeschouwers. Doordat tribunes kort op het veld staan zorgen deze toeschouwers voor een schitterende sfeer. Het stadion werd voor het eerst geopend in 1997 en in 2000 uitgebreid tot de huidige capaciteit.

Direct Bestellen

Uiteraard is speelt Sunderland AFC haar thuiswedstrijden in dit stadion. Ook is het stadion in het verleden gastheer geweest voor een aantal interlands van het Engelse elftal. Daarnaast worden in het stadion grote concerten gegeven.

Het Sunderland stadion ligt een kwartiertje lopen buiten het centrum van Sunderland. Mocht jij in Sunderland zijn dan kan je het stadion dus te voet bereiken. Mocht jij gebruik willen maken van het openbaar vervoer dan zijn er ook vele mogelijkheden.

Het makkelijkst is om in het centrum de metro te pakken vanaf station Sunderland. Er is een directe lijn met de haltes St Peters en Stadium of Light. Beide haltes liggen vlak bij het stadion. Ook wanneer je in het nabijgelegen Newcastle verblijft kan je de metro vanaf het centrum of vliegveld pakken en uitstappen op dezelfde halte.

Sunderland voetbalreis

Een Sunderland voetbalreis is erg leuk om te maken. Sunderland is een schitterende club dat speelt in een prachtig stadion gesteund door gepassioneerde fans. Ook Sunderland zelf is een leuk stadje met tal van barretjes, restaurants en zelfs een strand.

Mocht dit niet voldoende voor je zijn en ben je bijvoorbeeld op zoek naar clubs en discotheken dan kan je er ook voor kiezen om in Newcastle te verblijven en vanaf hier een tripje naar Sunderland AFC te maken. Wellicht kan je jouw voetbalweekend compleet maken door naast Sunderland ook een wedstrijd of stadionbezoek te brengen aan Newcastle United!

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!