Hertha BSC Tickets, hoe kom je daar aan? Berlijn is één van de populairste bestemmingen voor een stedentrip en natuurlijk hoort daar ook een wedstrijd in de Bundesliga bij!

Direct Bestellen

Het afgelopen seizoen wist Hertha BSC via de Play-Offs lijfsbehoud in de Bundesliga te realiseren. Wil jij live zien of dit gaat lukken? Lees dan verder en ontdek hoe je Hertha BSC tickets koopt, informatie over het stadion en hoe je er komt.

Hertha BSC Tickets kopen

Hertha BSC tickets zijn over het algemeen goed verkrijgbaar. Voor de meeste thuiswedstrijden zijn tot een aantal dagen voor de wedstrijd voldoende kaarten te koop via erkende voetbalreisorganisaties. Wedstrijden die wel altijd ruim van tevoren uitverkopen zijn de affiches tegen Bayern München, Borussia Dortmund en de stadsderby tegen Union Berlin.

Direct Bestellen

Losse tickets voor Hertha BSC zijn eenvoudig en voordelig online te bestellen bij Voetbalticketshop. Zij bieden Hertha BSC tickets aan voor alle thuiswedstrijden. Tickets zijn hier over het algemeen goed betaalbaar doordat je losse Hertha BSC kaarten zonder hotelovernachting(en) koopt.

De prijzen hangen uiteraard af van de tegenstander, maar beginnen op moment van schrijven al vanaf €69,-. In het bestelproces kan je zelf kiezen of je op de lange of korte zijde plaats wilt nemen. Wanneer je met meerdere personen gaat zit je via Voetbalticketshop gegarandeerd tot drie personen naast elkaar.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wil jij dat, naast je Hertha BSC kaarten, ook je hotel direct geregeld is? Boek dan bij Number 1 Voetbalreizen. Zij bieden Hertha BSC voetbalreizen aan bestaande uit kaarten en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt. Je kan zelf kiezen uit een aantal categorie tickets en hotels. Ook bij deze aanbieder krijg je de garantie tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Hertha BSC Stadion en vervoer

Hertha BSC speelt haar tuiswedstrijden in het Olympiastadion. Het Hertha BSC stadion is het twee na grootste stadion van Duitsland en beschikt over een capaciteit van 72.244 toeschouwers. Het stadion is geopend in 1936 en heeft geschiedenis. Het stadion is namelijk gebouwd voor de controversiële olympische spelen van 1936.

Direct Bestellen

Het Hertha BSC stadion is een mooi en groot stadion. Wel zit er een sintelbaan om het veld. Houd hier dus rekening mee bij het kopen van tickets. Wanneer je achter één van de goals zit heb je vrij beperkt zicht op de helft aan de overkant.

Het Olympiastadion ligt een behoorlijk stuk uit het centrum. Wel kan je heel eenvoudig vanuit het centrum de U-bahn nemen. Lijn U2 brengt je direct naar halte U Olympia-stadion.

Hertha BSC voetbalreis

Een bezoek aan Hertha BSC is een fantastische toevoeging aan een weekendje Berlijn. Berlijn zelf is een zeer veelzijdige stad en heeft voor een ieder wat wils. Een geweldig uitgaansleven, winkels en restaurants. Maar ook veel bezienswaardigheden en uiteraard heel veel geschiedenis.

Maar ook op voetbalgebied is er meer dan genoeg te beleven in Berlijn! Naast Hertha BSC is ook rivaal 1. FC Union Berlin actief op het hoogste Duitse niveau. Voor romantici van minder commercieel voetbal in lagere regionen zijn in de Duitse Regionalliga Nordost maar liefst vijf Berlijnse voetbalclubs actief. Deze clubs zijn: Berliner AK 07, BFC Dynamo, SV Babelsberg, Viktoria Berlin en Tennis Borussia Berlin.

Mogelijk kan je jouw Hertha BSC voetbalreis dus combineren met het bezoeken van stadions en/of wedstrijden van bovenstaande clubs!

Direct Bestellen

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!