Hertha BSC Tickets, hoe kom je daar aan? Berlijn is één van de populairste bestemmingen voor een stedentrip en natuurlijk hoort daar ook een wedstrijd van Hertha BSC bij.

Direct Bestellen

Hertha heeft ambities om aan te haken bij de Duitse top en deed onlangs grote aankopen zoals Lucas Tousart en Krzysztof Piatek. In dit artikel lees je hoe je Hertha BSC tickets koopt, informatie over het stadion en hoe je er komt.

herta bsc voetbalreis

Hertha BSC Tickets kopen

Hertha BSC tickets zijn over het algemeen goed verkrijgbaar. Voor de meeste thuiswedstrijden zijn tot een aantal dagen voor de wedstrijd voldoende kaarten te koop via erkende voetbalorganisaties. Wedstrijden die wel altijd uitverkopen zijn de affiches tegen Bayern München, Borussia Dortmund en de stadsderby tegen Union Berlin.

Direct Bestellen

Losse tickets voor Hertha BSC zijn eenvoudig en voordelig online te bestellen bij Voetbalticketxpert. Zij bieden Hertha BSC tickets aan voor alle thuiswedstrijden. Tickets zijn hier over het algemeen goed betaalbaar doordat je losse Hertha BSC kaarten zonder hotelovernachting(en) koopt.

In het bestelproces kan je zelf kiezen of je op de lange of korte zijde plaats wilt nemen. De goedkoopste kaarten bij Voetbalticketxpert zijn op moment van schrijven €59,-.

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Hertha BSC voetbaltickets.

herta bsc kaarten

Hertha BSC Stadion en vervoer

Hertha BSC speelt haar tuiswedstrijden in het Olympiastadion. Het Hertha BSC stadion is het twee na grootste stadion van Duitsland en beschikt over een capaciteit van 72.244 toeschouwers. Het stadion is geopend in 1936 en heeft geschiedenis. Het stadion is namelijk gebouwd voor de controversiële olympische spelen van 1936.

Direct Bestellen

Het Hertha BSC stadion is een mooi en groot stadion. Wel zit er een sintelbaan om het veld. Houd hier dus rekening mee bij het kopen van tickets. Wanneer je achter een van de goals zit heb je slecht zicht op de helft aan de overkant.

Het Olympiastadion ligt een behoorlijk stuk uit het centrum. Wel kan je heel eenvoudig vanuit het centrum de U-bahn nemen. Lijn U2 brengt je direct naar halte U Olympia-stadion.

herta bsc stadion

Hertha BSC voetbalreis

Een bezoek aan Hertha BSC is een leuke toevoeging aan een weekendje Berlijn. Berlijn zelf is een zeer veelzijdige stad en heeft voor een ieder wat wils. Een geweldig uitgaansleven, winkels en restaurants. Maar ook veel bezienswaardigheden en uiteraard heel veel geschiedenis.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!