Olympique Marseille tickets, hoe kom je daaraan? Olympique Marseille is een traditionele topclub in Frankrijk. Hoewel de laatst behaalde prijs al even gelden is, heeft Marseille een zeer trouwe en fanatieke achterban. Een geweldige sfeer in een prachtig stadion gelegen in een vaak zonovergoten Marseille maken Olympique Marseille erg geschikt voor een voetbalreis.

Direct Bestellen

Hiervoor heb je natuurlijk wel Olympique Marseille tickets nodig. Hoe je hier aan komt en overige informatie lees je op deze pagina.

Olympique Marseille tickets kopen

Olympique Marseille heeft een zeer trouwe achterban. Veel van de tickets gaan dan ook naar seizoenskaarthouders en overige leden van de club. Wil jij toch Olympique Marseille tickets bemachtigen om een wedstrijd te bezoeken? Dan raad ik aan deze te boeken via een voetbalreisorganisatie.

Direct Bestellen

Er is een betrouwbare Nederlandse partij die je kan helpen aan Olympique Marseille tickets. Voetbalticketshop heeft kaarten voor al Olympique Marseille haar thuiswedstrijden. In het bestelproces kan je vaak zelf aangeven of je kaarten voor de eerste of de tweede ring wilt. Daarnaast zit je gegarandeerd tot minimaal drie personen naast elkaar in het Stade Vélodrome.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Boek jij liever een Olympique Marseille voetbalreis waarbij ook direct je hotel geregeld is? Dan raad ik aan te boeken bij Number 1 voetbalreizen. Number 1 biedt Olympique Marseille voetbalreizen bestaande uit Olympique Marseille kaarten, hotelovernachting(en) en ontbijt rondom Olympique Marseille haar thuiswedstrijden. Het gaat hier om dezelfde tickets als van Voetbalticketshop. Je kan in het bestelproces kiezen uit een aantal verschillende hotels.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Olympique Marseille stadion en vervoer

Het Olympique Marseille stadion, Stade Velodrome, is een iconisch stadion en behoort tot één van mijn persoonlijke favorieten. Het stadion werd gebouwd in 1935 en is ook podium geweest voor diverse EK’s en WK’s. Zo maakte bijvoorbeeld Dennis Bergkamp zijn befaamde doelpunt tegen Argentinië op het WK van 1998 in dit stadion.

Direct Bestellen

De laatste renovatie vond plaats in 2014 om het stadion klaar te maken voor het EK2016. Het nieuwe Stade Velodrome is een prachtig stadion en heeft capaciteit voor bijna 70.000 toeschouwers.

Het Olympique Marseille stadion ligt iets buiten het centrum maar er zijn zeer goede verbindingen met de metro. Afhankelijk van je locatie doe je hier zo’n 15 a 30 minuten over. Er zijn twee haltes in de buurt van het stadion namelijk Rond Point du Prado en Sainte-Marguerite Dromel.

Olympique Marseille voetbalreis

Olympique Marseille is vaak niet de eerste bestemming die in gedachten komt bij het plannen van een voetbalreis. Echter is een Olympique Marseille voetbalreis absoluut de moeite waard. De sfeer is erg goed en het Olympique Marseille stadion is een stadion dat elke voetballiefhebber wat mij betreft een keer gezien moet hebben.

Ook Marseille zelf is een stad waar genoeg te doen is. Gelegen aan zee is het hier vaak heerlijk toeven en is het voor het grootste deel van het jaar een erg zonnige bestemming.

Direct Bestellen

Tickets voor andere Franse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Frankrijk? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!