Deze pagina geeft uitleg over het kopen van Ajax Union Berlin tickets. Het gaat dus om de wedstrijd in Amsterdam. Ben jij juist op zoek naar kaarten voor de wedstrijd in Berlijn? Bekijk dan de pagina over Union Berlin Ajax tickets. Voor de wedstrijd in Amsterdam vind je hieronder alle informatie.

Ajax Union Berlin Tickets kopen, hoe doe je dat? Ajax komt na de winterstop uit in de Europa League. In de tussenronde voor kwalificatie voor de Achtste Finale van de Europa League komt Ajax uit tegen FC Union Berlin. In dit tweeluik speelt Ajax eerst thuis in Amsterdam.

Direct Bestellen

Wil jij deze wedstrijd van Ajax bezoeken? Dat kan, en zelfs zonder (seizoen)clubkaart. Hoe je aan kaarten kan komen lees je in het vervolg van dit artikel.

Kaartverkoopinformatie Ajax FC Union Berlin

Op moment van schrijven heeft de loting net plaatsgevonden en is er vanuit Ajax nog geen kaartverkoopinformatie bekend gemaakt. Echter, op basis van voorgaande Europese wedstrijden is het aannemelijk dat seizoenkaarthouders, clubkaarthouders en leden van de supportersvereniging de mogelijkheid hebben om kaarten voor dit duel te kopen. Ook is de verwachting dat deze wedstrijd snel zal uitverkopen.

ajax-kaartjes

Mocht jij geen clubkaart hebben, of naast de tickets hebben gegrepen. Dan is het vaak toch nog mogelijk om alsnog Ajax Union Berlin tickets te kopen! Via onderstaande tip kan je waarschijnlijk zelfs meerdere kaarten kopen, zonder seizoen- en/of clubkaart.

Ajax Union Berlin Tickets kopen

Zoals aangegeven is het binnenkort mogelijk om via Ajax zelf kaarten te kopen. Maar gelukkig is dit vaak niet de enige verkopende partij! Er is een Nederlands ticketbedrijf dat je vaak kan helpen aan losse tickets voor Europese wedstrijden van Ajax, het gaat hier om Voetbalticketshop!

Direct Bestellen

Op moment van schrijven is het mogelijk om Ajax Union Berlin tickets aan te vragen via een offerte. Indien zij je kunnen helpen aan Ajax Union Berlin tickets zal je vervolgens een offerte ontvangen met daarin de prijs ontvangen.

Mochten tickets direct leverbaar zijn dan zal ik de link op deze pagina aanpassen om direct tickets te bestellen!

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

ajax-kaarten

Ajax Union Berlin wedstrijdinformatie

Ajax Union Berlin wordt gespeeld op donderdag 16 februari 2023 in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Het gaat hier om de eerste wedstrijd uit de tussenronde van de Europa League.

Het belooft een prachtige wedstrijd te worden en meteen een hele belangrijke. Ik beoordeel dit affiche dan ook met 9,5/10!

Direct Bestellen

Gerelateerde competities en teams