Southampton tickets, hoe kom je daaraan? Southampton FC begint weer aan een nieuw Premier League seizoen. In de periode onder Ronald Koeman groeide Southampton, met veel ex-eredivisespelers, uit tot een club die Europees voetbal haalde.

Direct Bestellen

Wil jij live zien of Southampton weer tot de subtop in Engeland kan treden? Lees dan verder en ontdek hoe jij Southampton tickets kan kopen.

Southampton tickets kopen

Zoals bij de meeste Engelse voetbalclubs, is het ook bij Southampton vaak noodzakelijk om member van de club te zijn om tickets te kopen. Uitzonderingen hierop zijn wedstrijden om de league cup en mindere affiches in de FA-Cup.

Wil jij Southampton tickets voor de premier league via de club bestellen dan ben je dus genoodzaak eerst member te worden. Dit membership is behoorlijk prijzig. Wanneer je als voetbaltoerist een wedstrijd van Southampton wil bezoeken raad ik aan je tickets te boeken via een voetbalreisbureau.

southampton-tickets

Ben jij op zoek naar enkel losse Southampton tickets dan raad ik aan dit te boeken via VoetbalticketXpert. VoetbalticketXpert biedt tickets voor al Southampton haar thuiswedstrijden. Prijzen zijn afhankelijk van de plaatsen en tegenstander maar beginnen vaak vanaf €79,- wat niet heel duur is voor Premier League voetbal.

Direct Bestellen

Bekijk hier VoetbalticketXpert haar aanbod van Southampton tickets.

Mocht jij liever een Southampton voetbalreis boeken, bestaande uit tickets en hotelovernachting(en) dan beveel ik Voetbaltravel aan. Bij voetbaltravel kies je naast je plaatsen in het stadion zelf in welk hotel, en met welke opties, je wilt verblijven. Over het algemeen hanteert Voetbaltravel voor deze pakketten de meest gunstige prijzen.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Southampton voetbalreizen.

Southampton stadion en vervoer

Het Southampton stadion ligt vrij centraal gelegen, aan de centrumzijde van de River Itchen. Wanneer je in het centrum verblijft is het ongeveer 20 minuten wandelen naar het stadion. Mocht je niet vanuit het centrum komen dan is het een optie om de bus te nemen naar de halte Brinton’s Road. Lijnen 16, 18, 7, X4, X5 stoppen bij deze halte en vanaf hier is het nog 10 minuten lopen naar het stadion.

Direct Bestellen

Rondom het Southampton stadion is niet erg veel te doen. Mocht je voor de wedstrijd wat willen drinken dan kan je dit beter bij een pub in het centrum doen en ongeveer drie kwartier voor de aftrap bij het stadion zijn.

southampton-voetbalreis

Southampton voetbalreis

Een Southampton voetbalreis is een aanrader als je op zoek bent naar een echte Engelse voetbalsfeer. Southampton is natuurlijk geen topclub maar speelt meestal in een uitverkocht huis met fanatieke Engelse supporters. Clubs uit grotere steden zoals Liverpool, Londen en Manchester trekken vaak meer voetbaltoeristen waardoor er wat minder sfeer gemaakt wordt.

Ook Southampton zelf is een leuke stad met een gezellig centrum en veel pubs. Een Southampton voetbalreis is dus een aanrader voor een gezellig voetbalweekend!

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 7,5/10.

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!