Southampton tickets, hoe kom je daaraan? Southampton FC begint weer aan een nieuw Premier League seizoen. In de periode onder Ronald Koeman groeide Southampton, met veel ex-eredivisespelers, uit tot een club die Europees voetbal haalde.

Direct Bestellen

Wil jij live zien of Southampton weer tot de subtop van Engeland kan treden? Lees dan verder en ontdek hoe jij Southampton tickets kan kopen.

Southampton tickets kopen

Zoals bij de meeste Engelse voetbalclubs, is het ook bij Southampton vaak noodzakelijk om member van de club te zijn om tickets te kopen. Uitzonderingen hierop zijn wedstrijden om de league cup en mindere affiches in de FA-Cup.

Wil jij Southampton tickets voor de Premier League via de club bestellen dan ben je dus genoodzaakt eerst member te worden. Dit membership is behoorlijk prijzig. Wanneer je als voetbaltoerist een wedstrijd van Southampton wil bezoeken raad ik aan je tickets te boeken via een voetbalreisbureau.

Het voetbalreisbureau dat ik aanbeveel voor Southampton tickets is Voetbalticketshop. Zij leveren losse Southampton tickets voor alle thuiswedstrijden. Bij Voetbalticketshop kan je zelf kiezen of ja Southampton kaarten voor de lange of korte zijde wilt boeken. Wanneer je met meerdere personen krijg je de garantie tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Direct Bestellen

Heb jij liever een Southampton voetbalreis. Dan bestaat de mogelijkheid een Southampton voetbalreis boeken, bestaande uit tickets en hotelovernachting(en), bij Number 1 voetbalreizen. Ook bij Number 1 kan je zelf kiezen of je op de korte of lange zijde plaats wilt nemen en heb je gegarandeerd tot drie plaatsen naast elkaar. Het verschil met Voetbalticketshop is dat je hier meteen je hotelovernachting(en) inclusief ontbijt bijboekt. Je kan zelf kiezen uit verschillende hotels!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Southampton stadion en vervoer

Het Southampton stadion ligt vrij centraal gelegen, aan de centrumzijde van de River Itchen. Wanneer je in het centrum verblijft is het ongeveer 20 minuten wandelen naar het stadion. Mocht je niet vanuit het centrum komen dan is het een optie om de bus te nemen naar de halte Brinton’s Road. Lijnen 16, 18, 7, X4, X5 stoppen bij deze halte en vanaf hier is het nog 10 minuten lopen naar het stadion.

Direct Bestellen

Rondom het Southampton stadion is niet erg veel te doen. Mocht je voor de wedstrijd wat willen drinken dan kan je dit beter bij een pub in het centrum doen en ongeveer drie kwartier voor de aftrap bij het stadion zijn.

Southampton voetbalreis

Een Southampton voetbalreis is een aanrader als je op zoek bent naar een echte Engelse voetbalsfeer. Southampton is natuurlijk geen topclub maar speelt meestal in een uitverkocht huis met fanatieke Engelse supporters. Clubs uit grotere steden zoals Liverpool, Londen en Manchester trekken vaak meer voetbaltoeristen waardoor er wat minder sfeer gemaakt wordt.

Ook Southampton zelf is een leuke stad met een gezellig centrum en veel pubs. Een Southampton voetbalreis is dus een aanrader voor een gezellig voetbalweekend!

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!