Tottenham Hotspur tickets hoe kom je daaraan? De laatste jaren is Tottenham uitgegroeid tot Engelse topclub met als grootste resultaat de Champions League finale van 2019. In het nieuwe seizoen hoopt Tottenham nu dan ook echt prijzen te gaan winnen.

Direct Bestellen

Wil jij met vrienden de Spurs zien spelen in het gloednieuwe Tottenham Hotspur Stadium? Lees dan verder en ontdek hoe je Tottenham Hospur tickets kan kopen.

Tottenham Hotspur Tickets

Tottenham Hotspur heeft een zeer grote achterban, zowel in Londen als over de rest van de wereld. De verhuizing naar het nieuwe stadion leverde 30.000 extra plaatsen op. Over het algemeen gaan alle tickets naar seizoenskaarthouders en members.

Om via de Spurs haar website Tottenham kaarten te kopen moet je dus betaald member zijn. Wel is het soms mogelijk om via de general sale kaarten te kopen voor League cup wedstrijden tegen minder aansprekende tegenstanders.

Mijn advies is om losse Tottenham Hotspur tickets te bestellen bij Voetbalticketshop. Zij leveren tickets voor al Spurs haar thuiswedstrijden. In het bestelproces kan je zelf aangeven voor welke sectie in het stadion jij kaarten wilt kopen. Ook krijg je bij Voetbalticketshop, wanneer je met meerdere personen gaat, de garantie tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten!

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

tottenham-hotspur-tickets

Heb jij juist liever dat je naast, je Tottenham tickets, direct een hotel kan boeken? Dan raad ik aan dit te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Number 1 heeft over het algemeen voordelige prijzen voor Spurs arrangementen en goed gelegen hotels. In het bestelproces kan je zelf kiezen uit diverse hotels. Wanneer je boekt via Number 1 is het ontbijt standaard bij de prijs inbegrepen!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Tottenham Hotspur stadion en vervoer

Gedurende het seizoen 2018-2019 is Tottenham haar wedstrijden gaan spelen in het gloednieuwe Tottenham Hotspur Stadium. Bij het Nederlandse publiek kwam het stadion vooral onder de aandacht tijdens Tottenham Hotspur – Ajax. Ondanks het (over twee wedstrijden) negatieve resultaat voor Ajax waren veel Nederlandse voetbalfans onder de indruk geraakt van het stadion en is de vraag naar Tottenham Hotspur voetbalreizen toegenomen.

Het Tottenham Hotspur Stadium ligt nagenoeg op dezelfde plek als het oude White Hart Lane, in de wijk Tottenham. Tegenover het stadion ligt treinstation White Hart Lane en via dit station kan je het stadion dan ook het beste bereiken.

Tottenham Hotspur voetbalreis

Een Tottenham Hotspur voetbalreis heeft alles wat je als voetbalreiziger zoekt. Een prachtig stadion, topvoetbal, een geweldige sfeer en een stad waar jij en je vrienden je dagen kunnen vermaken. Daarnaast is Londen een ongekende voetbalstad met zo’n 16 clubs in de vier profcompetities.

Uitermate geschikt dus om te combineren met stadion of wedstrijdbezoeken van bijvoorbeeld Arsenal, Chelsea, Crystal Palace en/of Fulham!

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 10/10.

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!