Tottenham Hotspur tickets hoe kom je daaraan? De laatste jaren is Tottenham uitgegroeid tot Engelse topclub met als resultaat de Champions League finale van 2019. In het nieuwe seizoen hoopt Tottenham nu dan ook echt prijzen te gaan winnen.

Direct Bestellen

Wil jij met vrienden de Spurs zien spelen in het gloednieuwe Tottenham Hotspur Stadium? Lees dan verder en ontdek hoe je Tottenham Hospur tickets kan kopen.

Tottenham Hotspur Tickets

Tottenham Hotspur heeft een zeer grote achterban, zowel in Londen als over de rest van de wereld. De verhuizing naar het nieuwe stadion leverde 30.000 extra plaatsen op. Over het algemeen gaan alle tickets naar seizoenskaarthouders en members. Om via de Spurs haar website Tottenham kaarten te kopen moet je dus betaald member zijn. Wel is het soms mogelijk om via de general sale kaarten te kopen voor League cup wedstrijden tegen minder aansprekende tegenstanders.

tottenham-hotspur-stadion

Mijn advies is om je Tottenham Hotspur tickets te bestellen bij P1 Travel. Zij zijn Tottenhams offciële ticket reseller in Nederland en dit biedt tal van voordelen. Zo bieden zij tickets voor al Spurs haar thuiswedstrijden dus ook voor de League en/of FA Cup. Tickets die zijn aanbieden zijn zogenaamde Hospitality tickets en dit geeft je tal van extra’s. Wat deze extra’s zijn verschilt per wedstrijd maar meestal krijg je in ieder geval toegang tot de lounge waar je ook hapjes en drankjes kan krijgen.

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Tottenham Hotspur tickets.

Een andere partij die je kan helpen aan losse Tottenham tickets is Voetbalticketxpert. Voetbalticketxpert biedt reguliere Spurs tickets aan voor Tottenham haar thuiswedstrijden in de Premier League. Omdat het hier om reguliere tickets gaat zijn zij vaak wat goedkoper dan P1. Bij voetbalticketxpert koop je enkel tottenham tickets voor de wedstrijd. Hierdoor ben je voordeliger uit maar moet je wel nog zelf je reis en hotel boeken.

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Tottenham Hotspur voetbaltickets.

Direct Bestellen

Heb jij juist liever dat je naast je Tottenham tickets, direct een hotel kan boeken? Dan raad ik aan dit te boeken bij Voetbaltravel. Voetbaltravel heeft over het algemeen voordelige prijzen, goed gelegen hotels en uitgebreide reisopties.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Tottenham Hotspur voetbalreizen.

Tottenham Hotspur stadion en vervoer

Gedurende het seizoen 2018-2019 is Tottenham haar wedstrijden gaan spelen in het gloednieuwe Tottenham Hotspur Stadium. Bij het Nederlandse publiek kwam het stadion vooral onder de aandacht tijdens Tottenham Hotspur – Ajax. Ondanks het (over twee wedstrijden) negatieve resultaat voor Ajax waren veel Nederlandse voetbalfans onder de indruk geraakt van het stadion en is de vraag naar Tottenham Hotspur voetbalreizen toegenomen.

tottenham-hotspur-tickets

Het Tottenham Hotspur Stadium ligt nagenoeg op dezelfde plek als het oude White Hart Lane, in de wijk Tottenham. Tegenover het stadion ligt treinstation White Hart Lane en via dit station kan je het stadion dan ook het beste bereiken.

Tottenham Hotspur voetbalreis

Een Tottenham Hotspur voetbalreis heeft alles wat je als voetbalreiziger zoekt. Een prachtig stadion, topvoetbal, een geweldige sfeer en een stad waar jij en je vrienden je dagen kunnen vermaken. Daarnaast is Londen een ongekende voetbalstad met zo’n 16 clubs in de 4 profcompetities. Uitermate geschikt dus om te combineren met stadion of wedstrijdbezoeken van bijvoorbeeld Arsenal, Chelsea, Crystal Palace en/of Fulham!

Direct Bestellen

tottenham-hotspur-voetbalreis

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 10/10.

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!