Napoli tickets, zo koop je kaarten! Ben jij van plan om naar Napels te gaan om de club van Diego Maradona te bezoeken? Lees verder en ontdek hoe jij Napoli tickets kan kopen.

Direct Bestellen

Napoli tickets kopen

Wanneer je naar een topwedstrijd wilt, of gewoon liever hebt dat alles van tevoren al geregeld is, dan kan ik adviseren om je Napoli tickets inclusief hotel te boeken via Voetbalreizen. Bij Voetbalreizen kies je zelf je plaatsen in het stadion en je hotel, hierdoor heb je zekerheid van je tickets en de prijzen die zijn hanteren zijn naar mijn mening schappelijk. Ook hoef je zelf geen hotel meer te regelen. Neem dus een kijkje op hun website.

Direct Bestellen

napoli tickets

Topwedstrijden tegen AC Milan, Internazionale, Juventus, en om de Champions League raken meestal uitverkocht. Voor overige wedstrijden in de Serie A zijn tickets meestal tot vlak voor de aftrap ruim beschikbaar. Mocht je in Napels zijn dan is mijn advies om je Napoli tickets bij de stadionkassa te kopen. Neem bij zowel het kopen van het ticket als het bezoeken van de wedstrijd je legitimatiebewijs mee, dit is in Italië verplicht.

Neem jij liever het zekere voor het onzekere, koop dan nu je Napoli tickets via onderstaande link!

Bekijk hier Voetbalreizen haar aanbod van Napoli voetbalreizen.

Napoli stadion en vervoer

Het Napoli stadion genaamd “Stadio San Paolo”, is een groot en oud stadion. Het stadion is in 1959 geopend en biedt tegenwoordig nog plaats aan 54.726 toeschouwers. Goed om te weten is dat er een sintelbaan om het veld ligt. Hou hier dus rekening mee bij het kopen van je Napoli kaarten omdat het op de onderste rijen lastig is om de andere kant van het veld te zien.

Direct Bestellen

Het Napoli stadion ligt een behoorlijk eind van het centrum en bezienswaardigheden vandaan. Wel liggen rondom het stadion tal van bushaltes. Gezien het grote aantal is het lastig om te zeggen welke bus je het beste kunt nemen dus vraag dit even ter plaatse.

napoli kaarten

Napoli voetbalreis

Napoli is een erg mooie club en stad om een keer te bezoeken. Helaas zit het stadion bij een groot aantal wedstrijden halfvol, maar de fans die komen zijn wel stuk voor stuk erg fanatiek.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8/10.

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!