Napoli tickets, zo koop je kaarten! Ben jij van plan om naar Napels te gaan om de club van Diego Maradona te bezoeken? Lees verder en ontdek hoe jij Napoli tickets kan kopen.

Direct Bestellen

Napoli tickets kopen

Wanneer je Napoli tickets wil kopen raad ik aan dit via een betrouwbaar voetbalreisbureau te doen. Er zijn drie partijen die ik kan aanbevelen.

Voor losse Napoli tickets zonder hotel raad ik Voetbalticketxpert aan. Zij bieden losse kaarten aan voor al Napoli haar thuiswedstrijden. De prijzen die worden gehanteerd zijn over het algemeen erg goed. In het bestelproces kan je zelf aangeven welke zitplaatsen je wilt waardoor je invloed hebt op de prijs.

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Napoli tickets.

Een andere partij die ik kan aanbevelen voor Napoli tickets is Voetbaltravel. Voetbaltravel biedt alle Napoli tickets aan in combinatie met hotelovernachting(en). Mocht jij dus ook een hotel willen boeken dan kan het voordelig zijn om dit direct te boeken bij Voetbaltravel.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Napoli voetbalreizen.

napoli tickets

Napoli stadion en vervoer

Het Napoli stadion genaamd “Stadio Diego Armando Maradona”, is een groot en oud stadion. Het stadion is in 1959 geopend en biedt tegenwoordig nog plaats aan 54.726 toeschouwers. Tot voor korte heette dit het Stadio San Paolo. Goed om te weten is dat er een sintelbaan om het veld ligt. Houdt hier dus rekening mee bij het kopen van je Napoli kaarten omdat het op de onderste rijen lastig is om de andere kant van het veld te zien.

Direct Bestellen

Het Napoli stadion ligt een behoorlijk eind van het centrum en bezienswaardigheden vandaan. Wel liggen rondom het stadion tal van bushaltes. Gezien het grote aantal is het lastig om te zeggen welke bus je het beste kunt nemen dus vraag dit even ter plaatse.

napoli kaarten

Napoli voetbalreis

Napoli is een erg mooie club en stad om een keer te bezoeken. Napoli fans staan bekend om hun hartstochtelijke passie voor de club en zullen dan ook geen moment stil zijn!

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!