Napoli tickets, zo koop je kaarten! Ben jij van plan om naar Napels te gaan om de club van Diego Maradona te bezoeken? Lees verder en ontdek hoe jij Napoli tickets kan kopen.

Direct Bestellen

SSC Napoli is een traditionele topclub in Italië. In 2020 werd door Napoli haar laatste prijs, de Coppa Italia gewonnen. Napoli smacht echter naar de eerste landstitel sinds 1990! Zal het Napoli dit jaar lukken zich te melden in de titelstrijd?

Napoli tickets kopen

Wanneer je Napoli tickets wilt kopen raad ik aan dit via een betrouwbaar voetbalreisbureau te doen. Er zijn twee partijen die ik kan aanbevelen. Mijn advies hangt af van of je enkel losse SCC Napoli tickets wilt kopen of dat je ook direct je hotel wilt boeken.

Voor losse Napoli tickets zonder hotel raad ik Voetbalticketshop aan. Zij bieden losse kaarten aan voor al Napoli haar thuiswedstrijden. De prijzen die worden gehanteerd zijn over het algemeen erg goed. Voetbalticketshop is één van de enige Nederlandse voetbalreisorganisaties die tickets voor Napoli verkoopt.

Direct Bestellen

In het bestelproces kan je zelf aangeven welke zitplaatsen je wilt waardoor je invloed hebt op de prijs. Je kan hierbij kiezen voor kaarten voor de lange of korte zijde. Tot slot krijg je de garantie wanneer je met meerdere personen gaat tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

De partij die ik aanbeveel een voor SCC Napoli voetbalreis is Number 1 Voetbalreizen. Number 1 biedt alle Napoli tickets aan in combinatie met hotelovernachting(en). Ook hier kan jij kiezen Napoli kaarten voor de lange of korte zijde te willen bestellen en heb je de garantie tot minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Voor je overnachting kan je kiezen uit een aantal verschillende hotels. Wanneer je deze boekt via Number 1 is je ontbijt in het hotel altijd bij de prijs inbegrepen.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Napoli stadion en vervoer

Het Napoli stadion genaamd “Stadio Diego Armando Maradona”, is een groot en oud stadion. Het stadion is in 1959 geopend en biedt tegenwoordig nog plaats aan 54.726 toeschouwers. Tot niet heel lang geleden droeg dit stadion de naam Stadio San Paolo.

De burgemeester van Napels, Luigi de Magistris, en het Napolitaanse stadsbestuur vroeg de Italiaanse regering om het San Paolo stadion te hernoemen naar Napoli-legende Diego Maradona op de dag van zijn overlijden, 25 november 2020. Op 4 december 2020 is de gemeenteraad van Napels hier mee akkoord gegaan.

Goed om te weten is dat er een sintelbaan om het veld ligt. Houdt hier dus rekening mee bij het kopen van je Napoli kaarten omdat het op de onderste rijen lastig is om de andere kant van het veld te zien.

Direct Bestellen

Het Napoli stadion ligt een behoorlijk eind van het centrum en bezienswaardigheden vandaan. Wel liggen rondom het stadion tal van bushaltes. Gezien het grote aantal bushaltes is het lastig om te zeggen welke bus je het beste kunt nemen dus dit kun je het beste ter plaatse aan een local vragen.

Napoli voetbalreis

De Napoli fans staan bekend om hun hartstochtelijke passie voor de club en zullen dan ook geen moment stil zijn! Een wedstrijd van Napoli zal je dan ook zeker bijblijven. Ook de stad Napels is een erg interessante bestemming. Hier valt van alles te beleven op het gebied van historie, cultuur, bezienswaardigheden, restaurants en uitgaansmogelijkheden.

Neem daarbij dat het het grootste gedeelte van het jaar fantastisch weer is en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastische Napoli voetbalreis!

Direct Bestellen

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!