Torino FC kaarten kopen, hoe doe je dat? Turijn beschikt over twee voetbalclubs in de Serie A. De grootste en bekendste is natuurlijk Juventus. Maar naast Juventus beschikt Turijn over nog een mooie voetbalclub namelijk Torino FC.

Direct Bestellen

In Turijn wordt Torino gezien als voetbalclub van de mensen uit Turijn terwijl Juventus meer een regionaal en internationaal opererende club is. Voor een echte Italiaanse voetbalsfeer in Turijn moet je dus bij Torino zijn. Hoe je aan Torino FC tickets komt lees je in dit artikel.

Torino FC tickets kopen

Torino FC tickets zijn soms lastig te verkrijgen. De stadsderby tegen Juventus, en de topaffiches tegen Internazionale en AC Milan raken altijd uitverkocht. Mocht je naar één van deze, of een andere Serie A wedstrijd willen gaan, dan raad ik je aan tickets kopen via Voetbalticketshop.

Voetbalticketshop levert losse voetbaltickets voor buitenlandse voetbalwedstrijden waaronder die in de Serie A. Bij hun kan je meestal zelf kiezen welke categorie tickets je wilt. Ook geven ze de garantie wanneer je met meerdere personen gaat tot minimaal twee tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk hier het aanbod op Voetbalticketshop. Mocht het voorkomen dat Torino FC tickets niet in het aanbod staan dan kan je vragen of zij je hieraan kunnen helpen via het contactformulier.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wil jij dat naast je Torino FC tickets ook direct je hotel geregeld is? Dan raad ik aan een voetbalreis te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Number 1 boekt voetbalreizen bestaande uit tickets en hoteloveranchting(en) inclusief ontbijt naar veel Italiaanse bestemmingen.

Ook bij hun kan je zelf kiezen welke categorie tickets je wilt, zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar en heb je keuze uit diverse hotels. Bekijk hun website voor het aanbod van Italiaanse voetbalreizen.

Direct Bestellen

Ook hier geldt mocht Torino FC en/of de wedstrijd die jij wilt bezoeken niet in het aanbod staan je een offerte op kan vragen.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Torino FC stadion en vervoer

Torino speelt haar thuiswedstrijden in het Olympisch Stadion van Turijn. Dit stadion heeft een capaciteit van bijna 28.000 toeschouwers en ligt een stukje buiten het centrum. Zoals vaker in Italië is de afstand vanaf de goal tot de tribune erg groot. Wanneer je een wedstrijd van Torino wilt bezoeken is mijn advies dan ook kaarten voor de lange zijde te kopen.

Direct Bestellen

Het stadion is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor het het station ligt het station Sebastopoli dit station is zowel met de bus als tram bereikbaar.

Torino FC voetbalreis

Torino FC is een leuke club om eens te bezoeken. Torino speelt in een mooi stadion en meestal is het stadion goed gevuld. Met Simone Zaza beschikt Torino over een echte Italiaanse topspits. Ook Turijn zelf is een erg leuke stad. Voor een ultieme Torino voetbalreis kan je kijken of het mogelijk is om ook het stadion en/of een wedstrijd van Juventus te bezoeken.

Ook Turijn zelf heeft voldoende te bieden voor een heerlijk weekend!

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!