Torino FC kaarten kopen, hoe doe je dat? Turijn beschikt over twee voetbalclubs in de Serie A. De grootste en bekendste is natuurlijk Juventus. Maar naast Juventus beschikt Turijn over nog een mooie voetbalclub namelijk Torino FC. In Turijn wordt Torino gezien als voetbalclub van de mensen uit Turijn terwijl Juventus meer een internationaal opererende club is. Voor een echte Italiaanse voetbalsfeer in Turijn moet je dus bij Torino zijn. Hoe je aan Torino FC tickets komt lees je in dit artikel.

Torino FC tickets kopen

Torino FC tickets zijn soms lastig te verkrijgen. De stadsderby tegen Juventus, en de topaffiches tegen Internazionale en AC Milan raken altijd uitverkocht. Mocht je naar één van deze wedstrijden gaan dan kan je tickets kopen via Voetbaltravel. Voetbaltravel heeft tickets voor al Torino haar thuiswedstrijden. Op hun website is het mogelijk om zowel je voetbaltickets als hotelovernachting te boeken.

Mocht je ter plekke kaarten willen kopen dan kan dit bij de Stadium box office. Twee uur voor de wedstrijd gaat de ticket office kopen en hier kan je de laatste kaarten kopen. Neem hiervoor wel een geldig legitimatiebewijs mee anders mogen er geen kaarten worden verkocht.

torino fc kaarten

Torino FC stadion en vervoer

Torino speelt haar thuiswedstrijden in het olympisch stadion van Turijn. Dit stadion heeft een capaciteit van bijna 28.000 toeschouwers en ligt een stukje buiten het centrum. Zoals vaker in Italië is de afstand vanaf de goal tot de tribune erg groot. Wanneer je een wedstrijd van Torino wilt bezoeken is mijn advies dan ook kaarten voor de lange zijde te kopen.

Het stadion is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor het het station ligt het station Sebastopoli dit station is zowel met de bus als tram bereikbaar.

torino fc stadion

Torino FC voetbalreis

Torino FC is een leuke club om eens te bezoeken. Torino speelt in een mooi stadion en meestal is het stadion goed gevuld. Met Simone Zaza en Andrea Belotti beschikt Torino over echte Italiaanse topspitsen.

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 7/10.

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!