AS Roma tickets, zo koop je kaarten. AS Roma is begonnen aan een nieuw tijdperk. Na jarenlang aan de hand te zijn genomen door Fransesco Totti en Danielle de Rossi moest het zonder hun verder. Naast het aantrekken van een aantal ervaren spelers is er ook bewust gekozen voor jong talent.

Direct Bestellen

Wil jij AS Roma in actie zien? Lees dan snel verder over hoe je AS Roma tickets koopt.

AS Roma tickets kopen

Voor de meeste wedstrijden is het eenvoudig om online AS Roma tickets te kopen. Prijzen van AS Roma tickets hangen vaak af van de tegenstander en competitie. Over het algemeen betaal je meer voor de stadsderby tegen Lazio Roma, en de toppers tegen Juventus en Inter Milan. Ook wanneer AS Roma in de Champions League uitkomt betaal je vaak wat meer.

Mocht jij voordat je naar Rome afreist al zeker willen zijn van kaarten, dan is mijn advies om dit te doen via Voetbalreizen.com. Bij Voetbalreizen.com kan je voor goede prijzen je AS Roma tickets inclusief hotelovernachting boeken. De prijzen die zij hanteren zijn niet veel hoger dan wat je zal betalen als je zelf tickets en een hotel boekt. Bekijk de website van Voetbalreizen voor het aanbod.

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbalreizen haar aanbod van AS Roma voetbalreizen.

Bij sommige wedstrijden is het ook mogelijk om in Rome zelf nog kaarten te kopen. Dit kan bijvoorbeeld bij al AS Roma haar fanstores. In het centrum van Rome zitten meerdere locaties, kijk wanneer je in Rome bent dus voor de dichtstbijzijnde store. Ook goed om te weten is dat er bij het AS Roma stadion geen fanstore is, zorg dus dat je met kaarten in je zak naar het stadion gaat.

as roma kaarten

Voetbalreistips: Bij zowel het kopen van je tickets als bij het betreden van het stadion heb je een legitimatiebewijs nodig. Zorg dus dat je legitimatie bij je hebt. Een tweede tip is om kaarten te kopen voor één van de lange zijdes. Deze zijn weliswaar wat duurder maar de afstand vanuit de korte zijdes tot de goal is erg groot. Hierdoor is het erg lastig om te zien wat op de andere helft van het veld gebeurd waardoor je minder van de wedstrijd mee krijgt.

AS Roma stadion en vervoer

Het AS Roma stadion is een erg groot stadion en heeft een capaciteit van 72.700. AS Roma deelt dit stadion met rivaal en stadsgenoot Lazio Roma. Het Stadio Olimpico gaat al lang mee en werd in 1937 geopend. Tijdens het EK 2020 zijn hier ook drie groepswedstrijden en een kwartfinale afgewerkt.

Direct Bestellen

Het AS roma stadion ligt een stuk buiten de stad. Er zijn een aantal bushaltes in de buurt maar het is aan te raden om bij je hotel te informeren wat voor jou de beste manier is om bij het stadion te komen. Rome is een erg grote stad met veel vervoersopties, er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

as roma stadion

AS Roma voetbalreis

Een AS Roma voetbalreis is een echte aanrader. Veel voetbalfans laten zich afschrikken door de soms wat lege tribunes maar dit is niet nodig. De fans die komen zijn erg fanatiek waardoor er een goede sfeer heerst. Meestal zijn dit er alsnog meer dan 30.000. Daarnaast is Rome perfect voor een stedentrip waar je jezelf dagen kan vermaken met bezienswaardigheden, vaak lekker weer, oneindig veel restaurants en een bruisend uitgaansleven. Wat wil je nog meer!

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

voetbalreis as roma

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!