AS Roma tickets, zo koop je kaarten. AS Roma is begonnen aan een nieuw tijdperk. Onder leiding van José Mourinho en nieuwe aanvalsleider Tammy Abraham moet AS Roma weer meedoen om de prijzen.

Direct Bestellen

Wil jij AS Roma in actie zien? Lees dan snel verder over hoe je AS Roma tickets koopt.

AS Roma tickets kopen

Voor de meeste wedstrijden is het eenvoudig om online AS Roma tickets te kopen. Prijzen van AS Roma tickets hangen vaak af van de tegenstander en competitie. Over het algemeen betaal je meer voor de stadsderby tegen Lazio Roma, en de toppers tegen Juventus en Inter Milan.

Mocht jij een AS Roma voetbalreis willen boeken dan raad ik aan dit te doen bij Voetbaltravel. Voetbaltravel biedt AS Roma tickets inclusief hotelovernachting(en) aan voor al AS Roma haar thuiswedstrijden. Over het algemeen zijn de prijzen erg goed.

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van AS Roma voetbalreizen.

Ben jij nog niet overtuigd of wil jij liever wat aanbieders vergelijken? Kijk dan ook eens naar Voetbalreizen. Ook Voetbalreizen biedt AS Roma tickets in combinatie met hotelovernachting(en) aan. Het kan zijn dat zij wat duurder zijn maar dit verschilt per wedstrijd. Soms kan het zijn dat wanneer Voetbaltravel geen kaarten heeft Voetbalreizen je hier nog wel bij kan helpen.

Bekijk hier Voetbalreizen haar aanbod van AS Roma voetbalreizen.

In uitzonderlijke gevallen is het is het ook mogelijk om in Rome zelf nog kaarten te kopen. Dit kan bijvoorbeeld, mits er nog tickets zijn en lokale regelgeving dit toestaat, bij AS Roma haar fanstores.

In het centrum van Rome zitten meerdere locaties, kijk wanneer je in Rome bent dus voor de dichtstbijzijnde store. Ook goed om te weten is dat er bij het AS Roma stadion geen fanstore is, zorg dus dat je met kaarten in je zak naar het stadion gaat, het makkelijkst is om deze nu al te bestellen via één van bovenstaande aanbieders.

as roma kaarten

Voetbalreistips: Een tip is om kaarten te kopen voor één van de lange zijdes. Deze zijn weliswaar wat duurder maar de afstand vanaf de korte zijdes tot de goal is erg groot. Hierdoor is het erg lastig om te zien wat op de andere helft van het veld gebeurd waardoor je echt minder van de wedstrijd mee krijgt.

AS Roma stadion en vervoer

Het AS Roma stadion is een erg groot stadion en heeft een capaciteit van 72.700. AS Roma deelt dit stadion met rivaal en stadsgenoot Lazio Roma. Het Stadio Olimpico gaat al lang mee en werd in 1937 geopend. Tijdens het EK 2020 zijn hier ook drie groepswedstrijden en een kwartfinale afgewerkt.

Direct Bestellen

Het AS roma stadion ligt een stuk buiten de stad. Er zijn een aantal bushaltes in de buurt maar het is aan te raden om bij je hotel te informeren wat voor jou de beste manier is om bij het stadion te komen. Rome is een erg grote stad met veel vervoersopties, er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

as roma stadion

AS Roma voetbalreis

Een AS Roma voetbalreis is een echte aanrader. Veel voetbalfans laten zich afschrikken door de soms wat lege tribunes maar dit is niet nodig. De fans die komen zijn erg fanatiek waardoor er een goede sfeer heerst. Meestal zijn dit er alsnog meer dan 30.000. Daarnaast is Rome perfect voor een stedentrip waar je jezelf dagen kan vermaken met bezienswaardigheden, vaak lekker weer, oneindig veel restaurants en een bruisend uitgaansleven. Wat wil je nog meer!

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

voetbalreis as roma

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!