AS Roma tickets, zo koop je kaarten. AS Roma is begonnen aan een nieuw tijdperk. Onder leiding van José Mourinho moet AS Roma weer meedoen om de prijzen.

Direct Bestellen

In het eerste seizoen onder zijn leiding werd dan ook direct de eerste prijs sinds 2008 gewonnen. Helaas voor Feyenoord fans ging het om de eerste editie van de Conference League. Dit seizoen lijkt AS Roma door te willen pakken en werden onder andere Paulo Dybala en Georgino Wijnaldum vastgelegd.

Wil jij AS Roma in actie zien? Lees dan snel verder over hoe je AS Roma tickets koopt.

AS Roma tickets kopen

Voor de meeste wedstrijden is het eenvoudig om via een voetbalreisorganisatie online AS Roma tickets te kopen. Prijzen van AS Roma tickets hangen vaak af van de tegenstander en competitie. Over het algemeen betaal je meer voor de stadsderby tegen Lazio Roma, en de toppers tegen Juventus en Inter Milan.

Mocht jij losse AS Roma tickets willen kopen dan raad ik aan dit te doen bij Voetbalticketshop. Voetbalticketshop levert AS Roma tickets voor al haar thuiswedstrijden. De prijzen van deze tickets hangen natuurlijk af van plaatsen in het stadion en tegenstander, maar zijn over het algemeen voordelig.

Op moment van schrijven zijn tickets al verkrijgbaar vanaf €79,-. In het bestelproces kan jij zelf aangeven of jij op de korte zijde of op de lange zijde wilt zitten. Bij AS Roma is dit iets om rekening mee te houden omdat de afstand op de korte zijde van de tribune tot aan het veld erg groot is. Houdt hier dus rekening mee! Tot slot krijg je wanneer je met meerdere personen gaat de garantie met drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wil jij graag dat naast je AS Roma tickets, ook het verblijf direct geregeld is? Kijk dan bij Number 1 Voetbalreizen. Number 1 biedt AS Roma voetbalreizen bestaande uit kaarten en hotelovernachting(en) aan voor al AS Roma haar thuiswedstrijden. Ook hier kan je zelf aangeven welke categorie tickets je wilt en heb je de garantie tot drie personen naast elkaar te zitten. Je kan kiezen uit een aantal hotels en het ontbijt is hierbij standaard inbegrepen!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Een tip is om kaarten te kopen voor één van de lange zijdes. Bij bovenstaande aanbieders kan je zelfs kiezen voor lange zijde centraal. Deze zijn weliswaar wat duurder maar de afstand vanaf de korte zijdes tot de goal is erg groot. Hierdoor is het erg lastig om te zien wat op de andere helft van het veld gebeurt waardoor je echt minder van de wedstrijd mee krijgt.

In uitzonderlijke gevallen is het is het ook mogelijk om in Rome zelf nog kaarten te kopen. Dit kan bijvoorbeeld, mits er nog tickets zijn en lokale regelgeving dit toestaat, bij AS Roma haar fanstores.

In het centrum van Rome zitten meerdere locaties, kijk wanneer je in Rome bent dus voor de dichtstbijzijnde store. Ook goed om te weten is dat er bij het AS Roma stadion geen fanstore is, zorg dus dat je met kaarten in je zak naar het stadion gaat. Het makkelijkst is om deze nu al te bestellen via één van bovenstaande aanbieders.

AS Roma stadion en vervoer

Het AS Roma stadion is een erg groot stadion en heeft een capaciteit van 72.700. AS Roma deelt dit stadion met rivaal en stadsgenoot Lazio Roma. Het Stadio Olimpico gaat al lang mee en werd in 1937 geopend. Tijdens het EK 2020 zijn hier ook drie groepswedstrijden en een kwartfinale afgewerkt.

Direct Bestellen

Het AS roma stadion ligt een stuk buiten de stad. Er zijn een aantal bushaltes in de buurt maar het is aan te raden om bij je hotel te informeren wat voor jou de beste manier is om bij het stadion te komen. Rome is een erg grote stad met veel vervoersopties, er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

AS Roma voetbalreis

Een AS Roma voetbalreis is een echte aanrader. Veel voetbalfans laten zich afschrikken door de soms wat lege tribunes maar dit is niet nodig. De fans die komen zijn erg fanatiek waardoor er een goede sfeer heerst. Meestal zijn dit er alsnog meer dan 30.000.

Daarnaast is Rome perfect voor een stedentrip waar je jezelf dagen kan vermaken met bezienswaardigheden, vaak lekker weer, oneindig veel restaurants en een bruisend uitgaansleven. Wat wil je nog meer?!

Direct Bestellen

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!