Ben jij op zoek naar Liverpool tickets voor de wedstrijd tegen Real Madrid? Lees hier dan alles over op onze pagina over Champions League Finale tickets. Voor overige Liverpool tickets, lees hieronder verder.

Ben jij op zoek naar Liverpool tickets? Het maken van een Liverpool FC voetbalreis heeft alles waar je als voetbalfan van kan dromen. Een grandioze sfeer in een geweldig stadion, voetbal van het allerhoogste niveau en een stad waar genoeg te beleven valt.

Direct Bestellen

liverpool voetbalreis

In dit artikel leg ik uit hoe jij aan Liverpool kaarten kan komen zodat je zelf je Liverpool voetbalreis kan samenstellen. Wil jij in het nieuwe seizoen Virgil van Dijk, Sadio Mané, Mohamed Salah en andere wereldsterren in actie zien? Lees dan verder.

Liverpool tickets kopen

Liverpool FC heeft een enorm trouwe achterban die elke thuiswedstrijd naar het stadion gaat. Daarnaast is er ook een internationaal steeds groter wordende fanschare mede door de recente succesen van het winnen van de Premier League en Champions League. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om Liverpool tickets zelfstandig bij de club te kopen.

Direct Bestellen

Gelukkig zijn er goede opties om alsnog je Liverpool kaartjes te kunnen bemachtigen. Een betrouwbare, Nederlandse partij die je kan helpen aan losse tickets is Voetbalticketxpert. Voetbalticketxpert levert kaarten voor al Liverpool haar thuiswedstrijden dus ook voor de toppers in de Premier League en Champions League. Over het algemeen zijn de ticketprijzen hier het voordeligst.

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Liverpool voetbaltickets.

Ben je op zoek naar een bijzondere Liverpool voetbalreis? Kijk dan bij P1 Travel. Zij zijn Nederlands officiële ticketpartner van Liverpool en kunnen hierdoor vele extra’s bieden door middel van zogenaamde hospitality pakketten. Tickets zijn vaak duurder dan bij Voetbalticketxpert maar hier krijg je dan ook veel voor terug. Zo krijg je bijvoorbeeld toegang tot de lounges en krijg je voor de wedstrijd een hapje en een drankje.

Indien gewenst is het ook mogelijk om direct je hotelovernachting(en) te boeken. Bij P1 is je reis met speciale covid verzekering die in werking treed wanneer jouw wedstrijd niet door kan gaan of zonder publiek gespeeld wordt.

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Liverpool voetbalreizen.

Wil jij dat naast je Liverpool tickets ook het hotel voor je geregeld is? Dan is mijn advies om ook eens te kijken bij Voetbaltravel. Voetbaltravel is één van de meest betrouwbare aanbieders van Liverpool voetbalreizen, bestaande uit Liverpool tickets en hotel, en hanteert over het algemeen erg goede prijzen.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Liverpool voetbalreizen.

Liverpool stadion en vervoer

Het Liverpool stadion is één van de meest geliefde voetbalstadions ter wereld. Anfield Road is al gebouwd in 1884 en heeft inmiddels, na vele renovaties, capaciteit voor iets meer dan 53.000 toeschouwers. Een leuk feitje is dat oorspronkelijk, aartsrivaal Everton de gastheer in dit stadion was. In 1892 verhuisde zij naar Goodison Park en ging Liverpool spelen op Anfield.

Direct Bestellen

liverpool stadion

Vervoer naar het Liverpool stadion

De makkelijkste manier om vanuit het centrum bij het stadion te nemen is door de bus te nemen. Hiervoor gebruik je Express bus 917, deze vertrekt elke 10 minuten en brengt je direct naar het stadion. Ga wel ruim van tevoren, het kan erg druk worden en er is meer dan genoeg te doen rondom het stadion.

Liverpool voetbalreis

Een Liverpool voetbalreis behoort tot mijn persoonlijke favorieten. Liverpool FC bezoeken is een hoogepunt maar daarnaast is er nog van alles te beleven in deze geweldige stad. Voor voetbalfans is het mogelijk om het nabijgelegen Goodison Park van rivaal Everton te bezoeken. Daarnaast heeft Liverpool een uitgaanscircuit dat alles heeft wat het nachtleven te bieden heeft. Ga naar Mathew street voor een onvergetelijke avond.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 10/10.

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!