Ben jij op zoek naar Liverpool tickets? Het maken van een Liverpool FC voetbalreis heeft alles waar je als voetbalfan van kan dromen. Een grandioze sfeer in een geweldig stadion, voetbal van het allerhoogste niveau en een stad waar genoeg te beleven valt.

Direct Bestellen

In dit artikel leg ik uit hoe jij aan Liverpool kaarten kan komen zodat je zelf je Liverpool voetbalreis kan samenstellen. Wil jij in het nieuwe seizoen Virgil van Dijk en andere wereldsterren in actie zien? Lees dan verder.

Liverpool tickets kopen

Liverpool FC heeft een enorm trouwe achterban die elke thuiswedstrijd naar het stadion gaat. Daarnaast is er ook internationaal een nog steeds groter wordende fanschare, mede door de recente successen van het winnen van de Premier League, Champions League en FA Cup. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om Liverpool tickets zelfstandig bij de club te kopen.

Direct Bestellen

Gelukkig zijn er goede opties om alsnog je Liverpool kaartjes te kunnen bemachtigen. Een betrouwbare, Nederlandse partij die je kan helpen aan losse tickets is Voetbalticketshop. Voetbalticketshop levert kaarten voor al Liverpool haar thuiswedstrijden dus ook voor de toppers in de Premier League en Champions League. Over het algemeen zijn de ticketprijzen hier het voordeligst van de voetbalreisaanbieders.

Bij Voetbalticketshop in het bestelproces kan jij zelf aangeven welke categorie tickets je wilt. Zo is het meestal zelfs mogelijk om tussen de fanatieke fans op The KOP te staan. Wanneer je met meerdere personen gaat zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Ben je op zoek naar een Liverpool voetbalreis? Kijk dan bij Number 1 Voetbalreizen. Zij bieden Liverpool FC arrangementen bestaande uit Liverpool tickets, hotelovernachting(en) en ontbijt. Ook hier kan je zelf kiezen welke categorie tickets je wilt en zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar. Ook heb je in het bestelproces keuze uit meerdere hotels. Ideaal voor wie alles direct geregeld wilt hebben!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Liverpool stadion en vervoer

Het Liverpool stadion is één van de meest geliefde voetbalstadions ter wereld. Anfield Road is al gebouwd in 1884 en heeft inmiddels, na vele renovaties, capaciteit voor iets meer dan 53.000 toeschouwers.

Direct Bestellen

Een leuk feitje is dat oorspronkelijk, aartsrivaal Everton de gastheer in dit stadion was. In 1892 verhuisde zij naar Goodison Park en ging Liverpool spelen op Anfield.

Vervoer naar het Liverpool stadion

De makkelijkste manier om vanuit het centrum bij het stadion te nemen is door de bus te nemen. Hiervoor gebruik je Express bus 917, deze vertrekt elke tien minuten en brengt je direct naar het stadion. Ga wel ruim van tevoren, het kan erg druk worden en er is meer dan genoeg te doen rondom het stadion.

Liverpool voetbalreis

Een Liverpool voetbalreis behoort tot mijn persoonlijke favorieten. Liverpool FC bezoeken is een hoogepunt maar daarnaast is er nog van alles te beleven in deze geweldige stad. Voor voetbalfans is het mogelijk om het nabijgelegen Goodison Park van rivaal Everton te bezoeken. Daarnaast heeft Liverpool een uitgaanscircuit dat alles heeft wat het nachtleven te bieden heeft. Ga naar Mathew street voor een onvergetelijke avond.

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!