Fortuna Dusseldorf tickets nodig? Net over de Nederlands-Duitse grens zijn veel opties om een Bundesliga wedstrijd te ervaren. Sinds 2018 speelt Fortuna Düsseldorf ook op het hoogste niveau en is er weer een mogelijkheid om dichtbij huis topvoetbal te aanschouwen bijgekomen. Op deze pagina lees je hoe je Fortuna Düsseldorf kaarten kunt kopen, mijn ervaringen bij Fortuna Düsseldorf en geef ik tips over het vervoer naar Düsseldorf en het stadion.

Direct Bestellen

Fortuna Dusseldorf Tickets

Fortuna Düsseldorf tickets kopen

Losse Fortuna Dusseldorf tickets zijn eenvoudig te bestellen via Voetbalticketxpert. Voetbalticketxpert biedt kaarten voor al Fortuna Dusseldorf haar thuiswedstrijden. Kijk op de website van Voetbalticketxpert om tickets te kopen voor jouw wedstrijd!

Direct Bestellen

Bij minder aansprekende tegenstanders, en in de DFB-Pokal, zijn Fortuna Düsseldorf tickets vaak goedkoper te verkrijgen. Kaarten voor de staantribune achter de andere goal zijn vaak het goedkoopst, maar moeilijker te krijgen en/of uitverkocht.

Fortuna Düsseldorf tickets tip: In Duitsland, en dus ook in Düsseldorf, is het vaak mogelijk om korting te krijgen. Kijk dus altijd of je recht heb op korting, bijvoorbeeld omdat je minderjarig en/of student bent.

Fortuna Dusseldorf Kaarten

Fortuna Dusseldorf Stadion en vervoer

Fortuna Düsseldorf speelt haar thuiswedstrijden in de Merkur-Spiel Arena. Dit is een groot stadion dat plaats biedt aan 54.400 toeschouwers. Ook het Duitse elftal speelt hier regelmatig wedstrijden. Op het eerste gezicht heeft het “gebouw” weinig met een voetbalstadion te maken. Ik vond het zelf lijken op een winkelcentrum dat nog in de stijgers staat. Eenmaal binnen werd ik echter positief verrast door zowel het stadion als de sfeer.

Direct Bestellen

Vervoer naar het stadion en Düsseldorf

Wij kozen ervoor om met de trein te gaan en dit is erg goed bevallen. Met Abellio is het mogelijk om vanaf Arnhem of Zevenaar de trein naar Düsseldorf te pakken. Wij kozen voor de stoptrein en deze deed er vanuit Zevenaar 1 uur en 50 minuten over. Het is mogelijk om een groepsticket te kopen en hierbij geldt hoe groter de groep hoe lager de kosten per persoon. Wij waren met zijn vieren en betaalden ongeveer €10,- per persoon voor een retourtje.

Deze trein brengt je naar Düsseldorf Hbf en vanuit hier kan je de metro U78 nemen naar het stadion. Wanneer je al een kaartje voor de wedstrijd hebt is dit een geldig vervoersbewijs en is het metrokaartje dus gratis!

Tips voor een dagje Fortuna Düsseldorf

Bij het stadion zelf is niet heel veel te doen. Het stadion ligt vrij afgelegen. In de buurt van het stadion bevinden zich de Japanse tuinen. Dit is een mooi park wat leuk kan zijn om bij goed weer doorheen te lopen. Düsseldorf altstadt heeft een erg leuk centrum met tal van kroegen waar jij en je vrienden een leuke tijd zullen hebben. Mijn advies is dus voor of na de wedstrijd hier te gaan kijken. Mocht je na de wedstrijd gaan, overweeg dan om er weekendje Düsseldorf van te maken want het gaat hier door tot laat!

Fortuna Dusseldorf Stadion

Direct Bestellen

Mijn voetbalreis Fortuna Düsseldorf

Bezochte wedstrijd: Fortuna Düsseldorf – Bayer Leverkusen (1-3)
Datum: 24-08-2019

Plaats: Düsseldorf , Duitsland
Competitie: Bundesliga
Seizoen: 2019-2020

Stadion: Merkur-Spiel Arena
Capaciteit: 54.600
Toeschouwersaantal: 44.538

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 7,5/10

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Wil jij liever een andere Duitse club bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!