Fortuna Düsseldorf tickets kopen? Net over de Nederlands-Duitse grens zijn veel opties om Duits voetbal te ervaren. Éen van deze clubs is Fortuna Düsseldorf! Wedstrijden worden gespeeld in de hypermoderne Merkur Spiel Arena waar ook het Duitse nationale elftal soms haar wedstrijden speelt.

Direct Bestellen

Op deze pagina lees je hoe je Fortuna Düsseldorf kaarten kunt kopen, mijn ervaringen bij Fortuna Düsseldorf en geef ik tips over het vervoer naar Düsseldorf en het stadion.

Fortuna Düsseldorf tickets kopen

Losse Fortuna Düsseldorf tickets zijn eenvoudig te bestellen via Voetbalticketshop. Voetbalticketshop biedt kaarten voor al Fortuna Düsseldorf haar thuiswedstrijden. Je hebt zelf keuze of je tickets voor de lange of korte zijde wilt.

Direct Bestellen

Wanneer je met meerdere personen gaat heb je de garantie tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten. Kijk op de website van Voetbalticketshop om tickets te kopen voor jouw wedstrijd!

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wil jij ook overnachten in Düsseldorf? Dan zijn de arrangementen van Number 1 Voetbalreizen wellicht interessant. Number 1 heeft Fortuna Düsseldorf voetbalreizen, bestaande uit wedstrijdkaarten en hotelovernachting inclusief ontbijt, rondom alle wedstrijden.

Ook hier kan je zelf aangeven op welke zijde je wilt zitten, daarnaast kan je een keuze maken uit verschillende hotels.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Fortuna Dusseldorf Stadion en vervoer

Fortuna Düsseldorf speelt haar thuiswedstrijden in de Merkur-Spiel Arena. Dit is een groot stadion dat plaats biedt aan 54.400 toeschouwers. Ook het Duitse elftal speelt hier regelmatig wedstrijden. Op het eerste gezicht heeft het “gebouw” weinig met een voetbalstadion te maken.

Direct Bestellen

Ik vond het zelf lijken op een winkelcentrum dat nog in de stijgers staat. Eenmaal binnen werd ik echter positief verrast door zowel het stadion als de sfeer.

Vervoer naar het stadion en Düsseldorf

Wij kozen ervoor om met de trein te gaan en dit is erg goed bevallen. Het mogelijk om vanaf Arnhem of Zevenaar een directe trein naar Düsseldorf te pakken. Wij kozen voor de stoptrein en deze deed er vanuit Zevenaar 1 uur en 50 minuten over.

Het is mogelijk om een groepsticket te kopen en hierbij geldt hoe groter de groep hoe lager de kosten per persoon. Wij waren met zijn vieren en betaalden ongeveer €10,- per persoon voor een retourtje.

Deze trein brengt je naar Düsseldorf Hbf en vanuit hier kan je de metro U78 nemen naar het stadion. Wanneer je al een kaartje voor de wedstrijd hebt is dit een geldig vervoersbewijs en is het metrokaartje dus gratis!

Tips voor een dagje Fortuna Düsseldorf

Bij het stadion zelf is niet heel veel te doen. Het stadion ligt vrij afgelegen. In de buurt van het stadion bevinden zich de Japanse tuinen. Dit is een mooi park wat leuk kan zijn om bij goed weer doorheen te lopen.

Düsseldorf altstadt heeft een erg leuk centrum met tal van kroegen waar jij en je vrienden een leuke tijd zullen hebben. Mijn advies is dus voor of na de wedstrijd hier te gaan kijken. Mocht je na de wedstrijd gaan, overweeg dan om er weekendje Düsseldorf van te maken want het gaat hier door tot laat!

Fortuna Düsseldorf voetbalreis

Een Fortuna Düsseldorf voetbalreis is erg leuk om te maken. Fortuna Düsseldorf speelt in een mooi en groot stadion en de sfeer is erg goed. Düsseldorf zelf is een leuke stad die uitermate geschikt is voor een vriendenweekend. Daarbij is de stad ook goed per trein te bereiken.

Een uitje met vrienden naar Düsseldorf en daarbij het bezoeken van een wedstrijd van Fortuna hebben alle ingrediënten voor een geslaagd weekend!

Direct Bestellen

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Wil jij liever een andere Duitse club bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!