VFL Wolfsburg tickets, hoe kom je daaraan? Wil jij Micky van de Ven en zijn teamgenoten zien schitteren in een volle Volkswagen Arena?

Direct Bestellen

Lees dan snel verder om erachter te komen hoe je aan VFL Wolfsburg Tickets kan komen!

VFL Wolfsburg Tickets kopen

VFL Wolfsburg heeft een trouwe achterban. Het stadion waarin zij spelen, de Volkswagen Arena, is voor Duitse begrippen niet heel groot en heeft plaats voor 30.000 toeschouwers. Indien jij een wedstrijd van VFL Wolfsburg wilt bezoeken is het dan ook raadzaam om ruim van tevoren je Wolfsburg tickets te kopen.

Er zijn niet veel Nederlandse voetbalreisorganisaties die je kunnen helpen aan VFL Wolfsburg tickets. Gelukkig beschikt Voetbalticketshop over veel contacten om tickets voor buitenlandse voetbalwedstrijden te regelen.

wolfsburg-kaarten

Ben jij op zoek naar losse VFL Wolfsburg Tickets? Bekijk dan hun website. Het kan weleens voorkomen dat Wolfsburg niet tussen het aanbod staat, neem in dat geval contact met ze op.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever een VFL Wolfsburg voetbalreis bestaande uit tickets, hotelovernachting en ontbijt? Schakel dan met Number 1 Voetbalreizen. Zij hebben veel ervaring met arrangementen rondom Duitse voetbalwedstrijden, ook voor Wolfsburg kan je contact met hun opnemen om dit in orde te maken.

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

VFL Wolfsburg stadion en vervoer

Het VFL Wolfsburg stadion, de Volkswagen Arena, is goed bereikbaar. Wolfsburg ligt midden in Duitsland, vanaf Enschede is het een dikke 300 kilometer rijden. Rondom het stadion bevinden zich diverse parkeergarages. Zorg wel dat je op tijd bent want de parkeerplaatsen zijn beperkt. Indien mogelijk is mijn advies om drie á vier uur voor de aftrap bij de parkeergarage te zijn. Dan is er vrijwel altijd nog plek.

Direct Bestellen

Op wedstrijddagen zijn rondom het stadion diverse bier en worstenkraampjes waardoor het er al vroeg erg gezellig is.

VFL Wolfsburg voetbalreis

Een VFL Wolfsburg voetbalreis is een goed idee! In Wolfsburg zelf is niet heel veel te doen maar de club en het stadion zijn absoluut de moeite waard. Mocht je een voetbalreis naar Wolfsburg overwegen dan zou ik voor een roadtrip gaan. Zorg voor goed gezelschap en muziek voor in de auto en jij en je vrienden hebben een topdag bij VFL Wolfsburg!

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!