VFL Wolfsburg tickets, hoe kom je daaraan. Wil jij Wout Weghorst zien scoren in een volle Volkswagen Arena? Lees dan snel verder om erachter te komen hoe je aan VFL Wolfsburg Tickets kan komen!

VFL Wolfsburg Tickets kopen

Wolfsburg is een behoorlijk populaire club. Voor wedstrijden tegen minder aansprekende tegenstanders, en in de eerste ronden van de DFB-pokal is het vaak nog wel mogelijk om aan de deur kaarten te kopen. Maar voor de meeste Bundesliga wedstrijden, en zeker voor toppers tegen Bayern München, Borussia Dortmund en Schalke 04 is dit niet het geval. Mijn advies is dan ook om van tevoren Wolfsburg kaarten te bestellen.

Er zijn niet veel Nederlandse ticketbureau’s die je kunnen helpen aan VFL Wolfsburg tickets. Gelukkig kan Equipo je wel helpen aan Wolfsburg kaarten. Equipo geeft een ruim aanbod van VFL Wolfsburg voetbalreizen. Hierbij bieden zij alle thuiswedstrijden aan, dus ook tegen de eerder genoemde topploegen. Mijn advies is dan ook om hier je Wolfsburg tickets te bestellen.

vfl wolfsburg tickets

VFL Wolfsburg stadion en vervoer

Het VFL Wolfsburg stadion, de Volkswagen Arena, is goed bereikbaar. Wolfsburg ligt midden in Duitsland, vanaf Enschede is het een dikke 300 kilometer rijden. Rondom het stadion bevinden zich diverse parkeergarages. Zorg wel dat je op tijd bent want de parkeerplaatsen zijn beperkt. Indien mogelijk is mijn advies om 3 a 4 uur voor de aftrap bij de parkeergarage te zijn. Dan is er vrijwel altijd nog plek.

Op wedstrijddagen zijn rondom het stadion diverse bier en worstenkraampjes waardoor het er al vroeg erg gezellig is.

vfl wolfsburg stadion

VFL Wolfsburg voetbalreis

Een VFL Wolfsburg voetbalreis is een goed idee! In Wolfsburg zelf is niet heel veel te doen maar de club en het stadion zijn absoluut de moeite waard. Mocht je een voetbalreis naar Wolfsburg overwegen dan zou ik voor een roadtrip gaan. Zorg voor goed gezelschap en muziek voor in de auto en jij en je vrienden hebben een topdag bij VFL Wolfsburg!

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 7,5/10.

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!