HSV tickets, hoe kom je daaraan? In 2018 degradeerde de voormalig Bundesliga dino voor het eerst in haar geschiedenis uit de Bundesliga. Tot op heden is het nog niet gelukt om terug te keren op het hoogste niveau.

Direct Bestellen

Het afgelopen seizoen kwam HSV erg dichtbij promotie maar moest het in de PlayOffs haar meerdere erkennen. Gaat het dit seizoen wel lukken en wil jij HSV zien strijden voor een Bundesliga ticket? In dit artikel leg ik uit hoe jij HSV tickets koopt.

HSV tickets kopen

Hamburger SV is een erg grote voetbalclub in Duitsland. Ondanks degradatie naar de Tweede Bundesliga trekt HSV wekelijks grote aantallen bezoekers. Voor het kopen van Hamburger SV tickets raad ik voetbalreisorganisatie Voetbalticketshop aan.

Voetbalticketshop levert losse tickets voor al HSV haar thuiswedstrijden. In het bestelproces kan je zelf aangeven welke categorie kaarten je wilt. Hierbij heb je keuze uit lange of korte zijde, en bij de lange zijde kan je ook aangeven of je op de eerste of tweede ring plaats wilt nemen. Wanneer je met meerdere personen gaat zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar.

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wil jij ook in Hamburg verblijven en dit direct boeken? Dan raad ik Number 1 Voetbalreizen aan. Zij hebben HSV voetbalreizen bestaande uit je tickets en hotelovernachting inclusief ontbijt. Ook hier kan je zelf je categorie tickets bepalen en heb je de garantie met drie personen naast elkaar te kunnen zitten. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende hotels.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

HSV stadion en vervoer

Het HSV stadion is een mooi en groot stadion dat plaats biedt aan bijna 60.000 bezoekers. Op het WK van 2006 werd het HSV stadion ingezet en werden hier vier wedstrijden gespeeld. Ook werd hier een historische wedstrijd voor Nederland gespeeld. In 1988 versloeg Nederland in dit stadion West-Duitsland waarmee de finale en uiteindelijk het kampioenschap werd bereikt.

Direct Bestellen

Het Volksparkstadion ligt een eind buiten het centrum. Het makkelijkst is om de S-bahn te nemen naar halte Eidelstedt. Vanaf hier is het nog een kwartier lopen naar het stadion. Je kan opstappen in het centrum of vanaf de Reperbahn.

HSV voetbalreis

Een HSV voetbalreis staat garant voor een spectaculair weekend. Naast HSV kan je mogelijk ook het stadion of een wedstrijd van stadsgenoot FC Sankt Pauli bezoeken.

In Hamburg is veel te beleven en met name het nachtleven op de Reperbahn is berucht. Hier kunnen jij en je vrienden je met gemak een heel weekend vermaken!

Direct Bestellen

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!