HSV tickets, hoe kom je daaraan? In 2018 degradeerde HSV voor het eerst in haar geschiedenis uit de Bundesliga. Tot op heden is het nog niet gelukt om terug te keren op het hoogste niveau. Gaat het dit seizoen wel lukken? Lees dit artikel en ontdek hoe je HSV tickets koopt.

Direct Bestellen

HSV tickets kopen

Hamburger SV is een erg grote voetbalclub in Duitsland. Ondanks degradatie naar de tweede Bundesliga trekt HSV wekelijks grote aantallen bezoekers. Voor het kopen van Hamburger SV tickets raad ik Voetbalticketxpert aan.

Direct Bestellen

Voetbalticketxpert levert losse tickets voor al HSV haar thuiswedstrijden. In het bestelproces kan je zelf aangeven welke categorie kaarten je wilt. Wanneer je met meerdere personen gaat heb je de garantie dat niemand alleen komt te zitten. Doordat je losse tickets koopt zonder hotelovernachting(en) ben je voordelig uit.

hsv-stadion

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Hamburger SV voetbaltickets.

HSV stadion en vervoer

Het HSV stadion is een mooi en groot stadion dat plaats biedt aan bijna 60.000 bezoekers. Op het WK van 2006 werk het HSV stadion ingezet en werden hier 4 wedstrijden gespeeld. Ook werd hier een historische wedstrijd voor Nederland gespeeld. In 1988 versloeg Nederland in dit stadion West-Duitsland waarmee de finale en uiteindelijk het kampioenschap werd bereikt.

Direct Bestellen

Het Volksparkstadion ligt een eind buiten het centrum. Het makkelijkst is om de S-bahn te nemen naar halte Eidelstedt. Vanaf hier is het nog een kwartier lopen naar het stadion. Je kan opstappen in het centrum of vanaf de Reperbahn.

HSV voetbalreis

Een HSV voetbalreis staat garant voor een spectaculair weekend. Naast HSV kan je mogelijk ook het stadion of een wedstrijd van stadsgenoot Sankt Pauli bezoeken. In Hamburg is veel te beleven en met name het nachtleven op de Reperbahn is berucht. Hier kunnen jij en je vrienden je met gemak een heel weekend vermaken!

hsv-voetbalreis

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10.

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!