Inter Milan tickets kopen, zo doe je dat. Inter Milan is één van de grootste clubs in Italië. Nadat in 2010 met onder andere Wesley Sneijder in het team de Champions League werd gewonnen is de club wat afgezakt. Echter, dit seizoen doen zij weer helemaal mee om de titel.

Inter Milan beschikt over een uiterst gevaarlijk aanvalsduo in de vorm van Lautaro Martinez en Romelu Lukaku, en natuurlijk Stefan de Vrij als slot op de deur. Wil jij hun en andere Inter Milan sterren in actie zien in een kolkend Stadio Giuseppe Meazza? Lees dan hieronder mijn tips voor het kopen van Inter Milan tickets en meer.

inter milan kaarten

Inter Milan tickets kopen

De verkrijgbaarheid van Inter Milan tickets hangt erg af van de competitie en tegenstander. Vaak is het mogelijk om, voor wedstrijden om de Europa League en de Coppa Italia, nog vlak voor de aftrap je tickets bij de stadionkassa te kopen. Wanneer je naar een topper in de Serie A, of Champions League wilt gaan is het verstandig om van tevoren kaarten te kopen.

Een betrouwbaar Nederlands bedrijf waar je je Inter Milan tickets kan kopen is Voetbaltravel. Bij Voetbaltravel hebben ze een ruim aanbod van Inter Milan tickets. Hierbij boek je zowel je voetbalkaarten als hotelovernachting(en). De prijzen die zij hanteren zijn erg goed te doen. Kijk op hun website voor de mogelijkheden.

Mocht je er toch voor kiezen om in Milaan tickets te kopen neem dan je legitimatiebewijs mee. Zonder legitimatie worden er geen tickets verkocht.

inter milan stadion

Inter Milan stadion en vervoer

Het Inter Milan stadion bevind zich een eindje buiten het centrum. Inter Milan deelt het stadion met rivaal en stadsgenoot AC Milan. Het Stadio Stadio Giuseppe Meazza vind ik persoonlijk één van de meest imponerende stadions waar ik ben geweest. Zowel van buiten als van binnen doet het gigantisch aan, en dat is het ook met en capaciteit van meer dan 80.000 toeschouwers.

Vlakbij het Inter Milan stadion zitten een aantal metrostations. De dichtstbijzijnde is San Siro: Stadio. Mocht je wat tijd hebben, dan adviseer ik om uit te stappen bij metrostation Lotte om vanaf daar door de wijk te lopen naar het Stadio Giuseppe Meazza. Als je bij dit metrostation uitstapt is het nog zo’n 25 minuten lopen tot aan het stadion. Dit is een leuke route omdat je langs muren met veel voetbal gerelateerde graffiti komt. Zo kom je allerlei cartoonachtige portretten van spelers en bekers tegen. Het is leuk om je vrienden te overhoren wie zij herkennen.

vervoer ac milan

Inter Milan voetbalreis

Een Inter Milan voetbalreis is echt een aanrader. Uiteraard ben ik me bewust van de grote rivaliteit tussen AC Milan en Inter Milan, maar het Giuseppa Meazza stadion is er een die elke voetballiefhebber verplicht bezocht moet hebben. Doe dit dan ook met de club van jouw voorkeur!

Ook milaan zelf is een bruisende stad met een uitgebreid nachtleven. Milaan is zo’n 1,5 uur vliegen waardoor de stad goed bereikbaar is voor een voebalweekend!

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10.

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!