Inter Milan tickets kopen, zo doe je dat. Inter Milan is één van de grootste clubs in Italië. Nadat in 2010 met onder andere Wesley Sneijder in het team de Champions League werd gewonnen was de club wat afgezakt. Echter, afgelopen seizoen werden zij kampioen en dit jaar zullen zij er alles aan doen om deze langverwachte titel te prolongeren.

Direct Bestellen

Inter Milan beschikt over een uiterst sterk elftal met een Nederlands tintje. Naast Stefan de Vrij is sinds dit seizoen ook Denzel Dumfries speler van I Nerazzurri. Wil jij hun en andere Inter Milan sterren in actie zien in een kolkend Stadio Giuseppe Meazza? Lees dan hieronder mijn tips voor het kopen van Inter Milan tickets en meer.

inter milan kaarten

Inter Milan tickets kopen

Inter Milan tickets zijn eenvoudig online te bestellen via een aantal erkende Nederlandse voetbalreisorganisaties. De organisatie die ik adviseer voor Inter Milan tickets is P1 Travel. P1 Travel levert tickets voor al Inter Milan haar thuiswedstrijden. Bovendien is het ook mogelijk om indien gewenst direct je hotel te boeken. In het bestelproces kan jij aangeven welke plaatsen jij wilt kopen.

Direct Bestellen

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Inter Milan tickets.

Een andere partij die je kan helpen aan losse Inter Milan tickets is Voetbalticketxpert. Ook bij Voetbalticketxpert kan je zelf aangeven welke categorie tickets je wenst. Wanneer jij met meerdere personen gaat geven zij, net als P1 Travel, de garantie dat er niemand alleen zit. Prijzen van losse tickets kunnen anders zijn dan bij P1 Travel. Het is dus altijd raadzaam om deze twee te vergelijken als je losse Inter Milan tickets zoekt.

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Internazionale voetbaltickets.

Een derde betrouwbare Nederlandse partij voor Inter Milan voetbalreizen is Voetbaltravel. Bij Voetbaltravel hebben ze een ruim aanbod van Inter Milan tickets voor al haar thuiswedstrijden. Hierbij boek je zowel je Internazionale tickets als hotelovernachting(en). De prijzen die zij hanteren zijn over het algemeen goed. Prijzen kunnen verschillen met die van P1 Travel. Mocht jij dus een Inter Milan voetbalreis bestaande uit Inter Milan tickets en hotelovernachting(en) willen boeken dan is het raadzaam beide websites te bekijken.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Internazionale voetbaltickets.

inter milan stadion

Inter Milan stadion en vervoer

Het Inter Milan stadion bevind zich een eindje buiten het centrum. Inter Milan deelt het stadion met rivaal en stadsgenoot AC Milan. Het Stadio Stadio Giuseppe Meazza vind ik persoonlijk één van de meest imponerende stadions waar ik ben geweest. Zowel van buiten als van binnen doet het gigantisch aan, en dat is het ook met en capaciteit van meer dan 80.000 toeschouwers.

Direct Bestellen

Vlakbij het Inter Milan stadion zitten een aantal metrostations. De dichtstbijzijnde is San Siro: Stadio. Mocht je wat tijd hebben, dan adviseer ik om uit te stappen bij metrostation Lotte om vanaf daar door de wijk te lopen naar het Stadio Giuseppe Meazza. Als je bij dit metrostation uitstapt is het nog zo’n 25 minuten lopen tot aan het stadion. Dit is een leuke route omdat je langs muren met veel voetbal gerelateerde graffiti komt. Zo kom je allerlei cartoonachtige portretten van spelers en bekers tegen. Het is leuk om je vrienden te overhoren wie zij herkennen.

vervoer ac milan

Inter Milan voetbalreis

Een Inter Milan voetbalreis is echt een aanrader. Uiteraard ben ik me bewust van de grote rivaliteit tussen AC Milan en Inter Milan, maar het Giuseppa Meazza stadion is er een die elke voetballiefhebber verplicht bezocht moet hebben. Doe dit dan ook met de club van jouw voorkeur!

Ook Milaan zelf is een bruisende stad met een uitgebreid nachtleven. Milaan is zo’n 1,5 uur vliegen waardoor de stad goed bereikbaar is voor een voebalweekend!

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9,5/10.

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!