Inter Milan tickets kopen, zo doe je dat. Inter Milan is één van de grootste clubs in Italië. Nadat in 2010 met onder andere Wesley Sneijder in het team de Champions League werd gewonnen was de club wat afgezakt. Echter, in 2021 werden zij kampioen en 2022 wonnen ze de Coppa Italia. Ook dit jaar zullen zij naar verwachting weer meedoen om de prijzen

Direct Bestellen

Inter Milan beschikt over een uiterst sterk elftal. Wil jij Inter Milan sterren in actie zien in een kolkend Stadio Giuseppe Meazza? Lees dan hieronder mijn tips voor het kopen van Inter Milan tickets en meer.

Inter Milan tickets kopen

Inter Milan tickets zijn eenvoudig online te bestellen via een aantal erkende Nederlandse voetbalreisorganisaties. De organisatie die ik adviseer voor losse Inter Milan tickets is Voetbalticketshop. Zij leveren tickets voor al Inter Milan haar thuiswedstrijden. Tijdens het bestellen kan je zelf aangeven welke categorie tickets je wilt kopen. Daarnaast kan je gegarandeerd tot minimaal drie personen naast elkaar in het stadion zitten.

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

De partij die ik adviseer voor Inter Milan voetbalreizen is Number 1 Voetbalreizen. Bij Number 1 hebben ze een ruim aanbod van Inter Milan tickets voor al haar thuiswedstrijden. Hierbij boek je zowel je Internazionale tickets als hotelovernachting(en). De prijzen die zij hanteren zijn over het algemeen goed.

Ook hier heb je keuze in de categorie tickets die je wilt en heb je de garantie met minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten. Ook mag je zelf kiezen uit een aantal hotels. Wanneer je via Number 1 boekt is het ontbijt in je hotel altijd bij de prijs inbegrepen.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Inter Milan stadion en vervoer

Het Inter Milan stadion bevind zich een eindje buiten het centrum. Inter Milan deelt het stadion met rivaal en stadsgenoot AC Milan. Het Stadio Stadio Giuseppe Meazza vind ik persoonlijk één van de meest imponerende stadions waar ik ben geweest. Zowel van buiten als van binnen doet het gigantisch aan, en dat is het ook met en capaciteit van meer dan 80.000 toeschouwers.

Direct Bestellen

Vlakbij het Inter Milan stadion zitten een aantal metrostations. De dichtstbijzijnde is San Siro: Stadio. Mocht je wat tijd hebben, dan adviseer ik om uit te stappen bij metrostation Lotte om vanaf daar door de wijk te lopen naar het Stadio Giuseppe Meazza. Als je bij dit metrostation uitstapt is het nog zo’n 25 minuten lopen tot aan het stadion.

Dit is een leuke route omdat je langs muren met veel voetbal gerelateerde graffiti komt. Zo kom je allerlei cartoonachtige portretten van spelers en bekers tegen. Het is leuk om je vrienden te overhoren wie zij herkennen.

Inter Milan voetbalreis

Een Inter Milan voetbalreis is echt een aanrader. Uiteraard ben ik me bewust van de grote rivaliteit tussen AC Milan en Inter Milan, maar het Giuseppa Meazza stadion is er een die elke voetballiefhebber verplicht bezocht moet hebben. Doe dit dan ook met de club van jouw voorkeur!

Ook Milaan zelf is een bruisende stad met een uitgebreid nachtleven. Milaan is zo’n 1,5 uur vliegen waardoor de stad goed bereikbaar is voor een voetbalweekend!

Direct Bestellen

Andere tickets Italiaanse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets Italië? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!