EK 2024 tickets, hoe kom je hieraan? In 2024 vindt het volgende EK voetbal plaats. Gastland Duitsland zal automatisch deelnemen aan Euro 2024. Overige landen, waaronder Nederland, hebben zich eerst moeten kwalificeren. En dat is gelukt!

Wil jij een EK-wedstrijd van Nederland bezoeken? Op deze pagina leg ik uit hoe je aan EK 2024 Tickets komt.

EK kwalificatie 2024 poule Nederland

Uit elke poule hebben de nummers 1 en 2 zich geplaatst voor het EK 2024. Ook zullen er nog drie landen zich kwalificeren via de PlayOffs. Wie zich plaatsen voor de deze PlayOffs zal worden bepaald in de Nations League. Nederland zit in Groep B en is tweede geworden tijdens de kwalificatiereeks. Met 18 punten uit 8 wedstrijden betekent dat een ticket voor het EK 2024!

EK kaarten Nederland

EK kaarten voor het Nederlands elftal zijn meestal op een aantal verschillende manieren te koop. Over het algemeen zijn tickets te verkrijgen op OnsOranje. Voor de meeste interlands heb je een Oranje Clubcard nodig om kaarten te kunnen kopen. Deze dien je altijd tijdig te bestellen.

Vanwege de grote vraag moest je uitgeloot worden om tickets te kunnen kopen voor het EK. In de eerste verkoopronde bood de Europese voetbalbond UEFA 1,2 miljoen tickets aan voor duels waarvan alleen de data en speelsteden vaststonden. Daarvoor kreeg de Europese voetbalunie meer dan 20 miljoen aanvragen. Je kunt je dus voorstellen hoe groot de vraag is naar EK 2024 tickets ten opzichte van het aanbod!

Zonder Clubcard toch tickets kopen?

EK 2024 kaarten liggen helaas niet voor het oprapen. Gelukkig kan je heel gemakkelijk EK 2024 tickets voor Nederland bestellen bij verschillende Voetbalticketbureaus. Mijn advies is om te kijken op Voetbalticketshop.

Zij leveren ontzettend veel voetbaltickets voor wedstrijden in heel Europa. Voorheen hebben zij ook EK tickets verkocht. Mochten de EK wedstrijden nog niet op de website staan dan is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Interlands van het Nederlands elftal bezoeken

Alles over het EK 2024