Ajax tickets, hoe kom je daaraan? Ajax is als het op prijzen aankomt de meest succesvolle Nederlandse club en is in Nederland ook de club met de meeste supporters.

Direct Bestellen

Er is dan ook veel vraag naar Ajax tickets. Op deze website geef ik advies over het bezoeken van Europese voetbalwedstrijden. Ajax is vrijwel elk seizoen Europees actief.

Ajax Europa League Tickets kopen

Ajax zal na de winterstop uitkomen in de Europa League. Doordat Ajax uit de Champions League komt zal het eerst een tussenronde spelen tegen een nummer twee uit de groepsfase van de Europa League. Uit de loting is gebleken dat Union Berlin Ajax haar tegenstander is in deze tussenronde. De winnaar over twee wedstrijden zal zich plaatsen voor de Achtste finales van de Europa League.

Wil jij Ajax Europa League tickets kopen voor een wedstrijd in de tussenronde? Kies dan hieronder het affiche dat jij wilt bezoeken voor kaartverkoopinformatie.

ajax-tickets

Ajax Amsterdam Tickets kopen – Overige wedstrijden

Regelmatig deel ik ook mogelijkheden om kaarten voor wedstrijden van Ajax om de Johan Cruijff schaal, Eredivisie en KNVB beker te kopen. Op moment van schrijven heb ik enkel advies voor Europa League wedstrijden van Ajax. Mocht hier verandering in komen dan deel ik het op deze pagina.

champions-league-kaarten

Direct Bestellen

Voetbaltickets gerelateerde clubs en competities