Watford tickets, hoe koop je die? Afgelopen seizoen degradeerde Watford FC helaas terug naar het Championship. Hierdoor zijn zijn wel een échte titelkandidaat! De strijd in het Championship, het sfeervolle stadion Vicarage Road en de ligging nabij Londen maken Watford een geschikte bestemming voor een voetbalreis.

Direct Bestellen

Wil jij een wedstrijd van Watford bezoeken? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij het beste Watford tickets kan kopen, informatie over het stadion en vervoertips!

Watford tickets kopen

Watford FC heeft een trouwe achterban. Daarnaast trekt Watford door haar ligging nabij Londen wekelijks de nodige voetbaltoeristen. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om bij de club zelf kaarten te kopen. Gelukkig zijn er voetbalreisbureaus die je hierbij kunnen helpen.

Voor het kopen van losse Watford tickets raad ik Voetbalticketshop aan. Zij bieden tickets voor al Watford haar thuiswedstrijden in de competitie aan. Doordat Watford FC dit seizoen in het Championship uitkomt zijn prijzen voor tickets over het algemeen een stuk voordeliger dan die van stadsgenoten als Arsenal, Chelsea en de Spurs.

Direct Bestellen

Wanneer je met meerdere personen gaat geeft Voetbalticketshop de garantie dat niemand alleen zit. Meestal krijg je zelfs de garantie tot drie personen naast elkaar te zitten. Losse Watford tickets kan je dus het beste bestellen bij Voetbalticketshop.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij naast Watford kaarten ook nog je hotelovernachting(en) nodig? Dan raad ik aan om te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Ook zij bieden tickets voor alle thuiswedstrijden van Watford in de competitie. Zij zijn iets duurder dan Voetbalticketshop maar dat komt omdat je hier dus direct je hotelovernachting(en) inclusief ontbijt bijboekt. Wanneer je losse tickets zou kopen en zelf nog een hotel moet boeken ben je vaak iets duurder uit.

Voor heb boeken van een Watford voetbalreis bestaande uit kaartjes en hotel raad ik dus Number 1 Voetbalreizen aan.

Bekijk het aanbod van Number 1 Voetbalreizen hier.

Watford stadion en vervoer

Het Watford stadion, genaamd Vicarage Road, biedt plaats aan 22.877 toeschouwers. Hiermee is het één van de kleinere stadions in het Championship. Vicarage Road is een knus stadion met een goede sfeer.

Direct Bestellen

Het stadion draagt de naam van de straat waar het aan ligt. Deze is goed te bereiken vanuit Londen en afhankelijk van waar jij je bevind doe je hier ruim een uur over. Zorg wanneer je naar het Watford stadion afreist dus dat je ruim op tijd vertrekt.

Watford voetbalreis

Een Watford voetbalreis is een absolute aanrader. Watford heeft een trouwe achterban en hier heerst over het algemeen nog meer de authentieke Engelse voetbalsfeer dan bij meer internationaal opererende Londense clubs zoals bijvoorbeeld Chelsea en Arsenal.

Wanneer je in Londen verblijft kan je jouw Watford voetbalreis natuurlijk uitbreiden met het bezoeken van wedstrijden en/of stadions van andere nabij gelegen clubs.

Ook uit de lagere divisies zijn prachtige clubs en stadions te bezoeken in Londen zoals bijvoorbeeld Millwall en Queens Park Rangers FC.

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!