Watford tickets, hoe koop je die? Afgelopen seizoen promoveerde Watford FC terug naar het hoogste niveau in Engeland. Voetbal uit de premier league, het sfeervolle stadion Vicarage Road en de ligging nabij Londen maken Watford een geschikte bestemming voor een voetbalreis.

Direct Bestellen

Wil jij een wedstrijd van Watford bezoeken? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij het beste Watford tickets kan kopen, informatie over het stadion en vervoertips!

Watford tickets kopen

Watford FC heeft een trouwe achterban. Daarnaast trekt Watford door haar ligging nabij Londen wekelijks de nodige voetbaltoeristen. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om bij de club zelf kaarten te kopen. Gelukkig zijn er voetbalreisbureaus die je hierbij kunnen helpen.

Voor het kopen van losse Watford tickets raad ik Voetbalticketxpert aan. Zij bieden tickets voor al Watford haar thuiswedstrijden in de competitie aan. In het bestelproces kan jij zelf kiezen of je kaarten voor de normale tribune wilt of VIP-kaarten waarbij je gebruik kan maken van allerlei extra’s. Hierdoor heb je zelf invloed op de prijs die je betaald.

Direct Bestellen

Wanneer je met meerdere personen gaat geeft Voetbalticketxpert de garantie dat niemand alleen zit. Losse Watford tickets kan je dus het beste bestellen bij Voetbalticketxpert.

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van losse Watford tickets.

watford-tickets

Heb jij naast je Watford kaarten ook nog hotelovernachting(en) nodig? Dan raad ik aan om te boeken bij Voetbaltravel. Ook zij bieden tickets voor alle thuiswedstrijden van Watford in de competitie. Zij zijn iets duurder dan Voetbalticketxpert maar dat komt omdat je hier dus direct je hotelovernachting(en) bijboekt. Wanneer je losse tickets zou kopen en zelf nog een hotel moet boeken ben je vaak iets duurder uit.

Voor heb boeken van een Watford voetbalreis bestaande uit kaartjes en hotel raad ik dus Voetbaltravel aan.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Watford voetbalreizen.

Watford stadion en vervoer

Het Watford stadion, genaamd Vincarage Road, biedt plaats aan 22.877 toeschouwers. Hiermee is het één van de kleinere stadions in de Premier League. Vincarage Road is een knus stadion met een goede sfeer.

Direct Bestellen

Het stadion draagt de naam van de straat waar het aan ligt. Deze is goed te bereiken vanuit Londen en afhankelijk van waar jij je bevind doe je hier ruim een uur over. Zorg wanneer je naar het Watford stadion afreist dus dat je ruim op tijd vertrekt.

watford-stadion

Watford voetbalreis

Een Watford voetbalreis is een absolute aanrader. Watford heeft een trouwe achterban en hier heerst over het algemeen nog meer de authentieke Engelse voetbalsfeer dan bij meer internationaal opererende Londense clubs zoals bijvoorbeeld Chelsea en Arsenal.

Wanneer je in Londen verblijft kan je jouw Watford voetbalreis natuurlijk uitbreiden met het bezoeken van wedstrijden en/of stadions van andere nabij gelegen clubs. De mogelijkheden zijn eindeloos want naast de eerder genoemden zijn onder andere Tottenham Hotspur en West Ham United in de Premier League actief.

Ook uit de lagere divisies zijn prachtige clubs en stadions te bezoeken in Londen zoals bijvoorbeeld Fulham en Millwall.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!